iv-o 10.01.09, 09:34 Wczoraj widziałam w reklamie w tv taki temat poradnika. Ciekawa jestem jakich porad udzielają i czy to Lobbowanie forum :) Mam nadzieję, że dostanę w kiosku, gdy wyjdę z dzieckiem na spacer. Może już widziałyście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aadrianka Re: Poradnik Domowy "Jak dobrac Biustonosz?" 10.01.09, 09:57 Widziałam. "Porady" ograniczają się do rady, by przy 80cm pod biustem sięgnąć po obwód 75 (i dobrać miseczkę B, C, D)... Plus ilustracje różnych krojów biustonosza, na każdej modelka ma za małe miski :) Odpowiedz Link
hanelore Re: Poradnik Domowy "Jak dobrac Biustonosz?" 10.01.09, 19:58 Głównie reklama sklepu firmowego Feliny w Landzie w Warszawie. Pięć rad na temat doboru stanika, w tym jedna o tym, żeby kupować jedynie w sklepach specjalistycznych. Na plus można policzyć radę o konieczności odjęcia 5 cm od obwodu i o tym, że fiszbina powinna obejmowac biust aż niemal pod pachę. Można odnieść wrażenie, że ktoś miał dobry pomysł a potem ktoś inny ten pomysł "poprawił". Artykuł to głównie zdjęcia, więc przed kupieniem gazety przejrzyjcie czy warto. Moim zadniem dla samego artykułu nie warto. Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Poradnik Domowy "Jak dobrac Biustonosz?" 10.01.09, 21:43 nie warto. W sumie-nic odkrywczego. Odpowiedz Link
turzyca Popatrzmy na to optymistycznie 10.01.09, 22:05 Przynajmniej radza ludziom, zeby brac mniejszy obwod, a nie ma tekstow o "wygodnych obwodach" i braku ucisku. Jeszcze troche i sie ludziom utrwali, ze obwod ma byc mniejszy od czlowieka. A potem zrobimy akcje miskowa. ;) Odpowiedz Link
hanelore Re: Popatrzmy na to optymistycznie 14.01.09, 23:40 Twój optymizm to jest coś! Aż się uśmiechnęłam do kompa. Odpowiedz Link