Dodaj do ulubionych

Zaginęła suka rasy Syberian Husky

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 03:45
Od 2 tygodni poszukujemy dorosłej suka rasy Syberian Husky.
Zginęła z posesji w miejscowości Kowalowa ( obok Mieroszowa).
Ma niebieskie oczy i ubarwienie szaro – srebrne. Reaguje na
imię „MISZA”.
Na szyi nosi obrożę w kolorze czerwonym .
Jej zdjęcie można zobaczyć tutaj:
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48b2d166db2824eb.html

Prosimy: pomóżcie nam w odnaleźć Miszę.
Prosimy, prosimy, prosimy!!!
Nasz nr. telefon (0) 505665282
Obserwuj wątek
    • Gość: czytales forum? Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 06:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=91606155&v=2&s=0
      • Gość: T. Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:26
        TO NIE JEST TEN PIES, o którym mowa w wątku „Znaleziono suczke rasa
        haski”.
        • Gość: .... Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: 62.87.130.* 20.02.09, 10:48
          a myślisz że każdy musi odróżniać czy to syberian czy nie...?
          Sprawdziłeś to??
          • Gość: ek Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 11:14
            Chyba szukasz tego psa tak żeby go nie znaleźć. Mam persa o kolorze niebieski
            dymny i gdyby mi zaginął, a ktoś napisałby, że znalazł szarego kudłatego kota
            sprawdziłabym ten trop bo nie każdy potrafi fachowo nazwać rasę czy umaszczenie
            zwierzęcia. Czy nie kochasz swojego psa???
            • Gość: T. Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 11:22
              Jeżeli ci to w czymkolwiek pomoże ( co wątpliwe), to dowiedz się, że
              pies, który został znaleziony i opisany w wątku o "haskim" , został
              sprawdzony i to nie TEN.
              • Gość: ek Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 11:48
                Dzięki, uspokoiłeś mnie.
                • Gość: as Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:11
                  szkoda pieska, ze się gdzies błąka. Mam nadzieję, ze ktoś się nim
                  opiekuje, mrozy są itp. Mój kundelek jak uciekał nieraz za suczkami
                  to znałem rejony jego wędrówek i podjeżdząłem autem i cap. A taki co
                  uciekł i nei wraca to co z niego za pies? moze mu niedobrze było z
                  Tobą?
                  • Gość: ona Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 13:27
                    husky juz tak maja ale nie oskarzaj ze mu niedobrze bylo one sa z
                    natury raczej samowolne...
                    • Gość: Gosc Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 16:04
                      sprawdz tez w schronisku w Walbrzychu i napisz czy pies sie odnalazl
                      • Gość: koko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:55
                        O ile dobrze pamiętam to było niedawno coś o haskim w wałbrzyckim
                        schronisku, sprawdź koniecznie.
                        Pamiętaj jedynie aby nie przez tel. oni nie zawsze wiedzą, co mają,
                        podjedź osobiście.
                        Trzymam mocno kciuki za szczęśliwy powrót psiaka do domu.
                        • o-asko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky 23.02.09, 01:23
                          Fajne psy te husky i fajnie daleko potrafią uciec.Jeśli uciekaja w
                          las za zwierzyną z Kowalowej,to często są lądują w Łomnicy(przez
                          górę to jest około 3 km),albo w Wiżnovie-czechy (też około 3 km).Dla
                          takiego psa to niewielki dystans.Łomnica i Wiżnov-patrząc na mapę są
                          niedaleko siebie.Mam nadzieję,że Misza się znajdzie.
                          • o-asko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky 23.02.09, 01:41
                            Jest tak,że huskych szuka się tam gdzie zwierzyna ,bo maja w genach
                            silny instynkt łowiecki, choć nikt ich tego nie uczy.Gorzej jest gdy
                            suka ma cieczkę ,wtedy może być wszędzie.Sprawdżccie Łomnice,Wiżnov
                            i okoliczne wioski.Napewno jest już u ludzi.Powodzenia.
                            • o-asko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky 23.02.09, 23:29
                              O widze,że niewielu tu zagląda.Powiem tylko,że ludzie niektórzy to
                              świnie.Znajdują psa,nabawią i naciesza sie nim a potem kopa na
                              ulicę.Nie mają zamiaru powiadomić nikogo,ze znależli.
                              • o-asko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky 23.02.09, 23:44
                                Ludzie ponad dwa tygodnie szukają huskiego(od 6 lutego),no jak im
                                nie pomóc.Rozglądam sie po posesjach sąsiadów,niektórzy czasem mogą
                                mieć ni stąd ni z owąd ładnego,odchowanego huskiego.A może któryś z
                                lotniarzy co latał 6-7 lutego na fly rancho w Mieroszowie nabył taką
                                suczkę husky,zapakował w auto i nie ma zamiaru oddać?
                              • Gość: T. Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:45
                                Bo go nie znaleźli, więc oszczędź sobie epitetów.
                                • o-asko Re: Zaginęła suka rasy Syberian Husky 23.02.09, 23:55
                                  a myślisz,że wszyscy są uczciwi? To się mylisz.Ogloszenie o tym
                                  huskym jest też na "znaleziono-zgubiono"i wyrażnie autor mówi,że
                                  pies zawsze czekał na parkingu na fly rancho w Mieroszowie jak
                                  nawiał w las a tym razem dziwnie ślad po nim zaginął.Nie bądż
                                  naiwny,że ktoś tak szybko fajnego psa odda,czuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka