cyborg.jr 08.03.09, 17:56 nie wypada dalej pisać ... to smutne ... rip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Na oko 08.03.09, 18:38 ,z artykulu w GW, dorobek mial fair. I zebys wiedzial ilu naukowcow nosi polityczna bulawe w plecaku. W koncu, dlaczego oceniasz zle jego polityczna dzialalnosc? PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Na oko 08.03.09, 18:49 bo jako minister zdrowia był dupa . nawet certyfikowana... pchał się przez bolka tego z polanek a potem innych prominentów na ten stołek ... to była nieopanowana chcica... środowisko medyków go nie .../nie wypada dzisiaj/ ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na oko 08.03.09, 19:04 Myslalem, ze masz wlasne przemyslenia. Wiesz koledzy nigdy, nic dobrego nie powiedza o swoim koledze. Nawet van Morrison stworzyl piosenke o "Professional Jealousy" www.lyricsmode.com/lyrics/v/van_morrison/professional_jealousy.html PF Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Na oko 09.03.09, 08:35 cyborg.jr napisał: > pchał się przez bolka tego z polanek a potem innych prominentów na > ten stołek ... to była nieopanowana chcica... Zgadzam się z wytułem wątku i powyzszymi słowami. Żal było patrzeć, jak ten człowiek kurczowo złapał się polityki i robił wszystko, by w niej zaistnieć, liżąc przy okazji stopy wszystkim tym, od których coś zależało. Szkoda, mógł pozostać wyłącznie wybitnym kardiochirurgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Na oko 08.03.09, 23:01 naukowiec,profesor(sory pf) nie powinien byc politykiem i nie nadaje sie... reprezentuje,forsuje pewne okreslone poglady i nie zdolny jest do kompromisu doradzca tak ale nie decydentem Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na oko 09.03.09, 08:24 Zgadzam sie. Moja uwaga o "bulawie w plecaku" miala charakter sarkastyczny. Naukowiec szuka prawdy zas polityk szuka kompromisu by spoleczenstwo funkcjonowalo. Maja zupelnie inne cele. PF PF Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Na oko 09.03.09, 21:31 Imponujacy jak na polskie warunki - Wyglada ze wypalil sie jako chirurg i probowal czegos zeby nie pojsc na odstawke ,... ==================================================================== ,... dorobek mial fair. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ___________nie da się tego czytać spokojnie______ 09.03.09, 09:31 Większość Polaków ze swojej ciężkiej i b. słabo opłacanej pracy utrzymuje...... ......... emerytów w Holandii i Wielkiej Brytanii!!! Robi to przez złodziejskie OFE - (okradli nas na 7% prowizji z wpłacanego kapitału TAK KAPITAŁU EMERYTÓW... zamiast 1,5% z wypracowanego zysku!!! O miliardowych przekrętach wytransferowanych za granice - jakoś Pitera raportu nie napisała ani rzad Tuska nas nie ostrzegł!!!!!!!! Co robiły służby? Tropiły Ziobrę - ten co dzień jeździ po całej Polsce ciagany po sądach Macierewicz to samo sprzedali za to polski telekom który miał się unowocześnić i ulepszyć --i CO ? Jaki efekt???? ... polską energetykę... co gorsza obłudnie spzredano państwowym firmom zachodnim nazywając to "prywatyzacją". A stara sieć energetyczna zamienia się w ruinę - miało byc nowoczesnie tyle, ze w Szcecinie słupy łamały się jak zapałki, stocznia zwodowała ostatni statek... Steinbach nie uznaje granicy na Odrze... Byyli członkowie PZPR tworzyli w 80-ych latach wianuszki spółek, które dzięki zręcznym manipulacjom przejmowały za bezcen państwowe mienie - "samouwłaszczeniem nomenklatury". Poprzez ZUS zaś.... utrzymujemy UB-eków i SB-eków, ZOMO-wców i MO po 12 latach ich "pracy" sami mamy po 600 zł oni OCZYWIŚCIE 10 razy więcej!!!! Za rozstrzeliwanie , tortury i pałowanie! TERAZ ZARÓWNO CI Z ZAGRANICY, co skorzystali ma spekulantach - JAK I CI, którzy szydzą z Solidarności, iz przez 20 lat nie odebrała im PRZYWILEJÓW EMERYCKICH szydzą w dzień po śmierci ministra, który nie tylko podniósł medycynę na światowy poziom ale jako POLITYK chciał by skrzywdzony biedak był leczony taka samo jak cwany i bezwzględny, cyniczny bogacz! __________Wstyd mi za Was!__________ Wychował lekarzy, kórzy wyznają zasadę nie brania łapówek i zasadę powrotu do Polski po zagranicznych praktykach w USA Anglii i Francji.... którzy są przyszłość związali z Polską choc wiele lat z uznaniem pracowali na Zachodzie i mieli 100 razy atrakcyjniejsze propozycje. Proponuję byście na polskich forach zamilkli w polskich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat WWarszawie emerytka z OFE ma 26 zł 71gr emerytury! 09.03.09, 09:34 A Wy? Ile masz emerytury wielonikowy z Puszczy Knyszyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella nie da się tego czytać : dzieki Haszu za ten wpis 09.03.09, 10:49 Dziekuje, ze ujales za za wielkim wspanialym Czlowiekiem, polskim patriota, Religa, na ktorym zdrajcy i zlodzieje wieszaja tu psy, bo w porowananiu z nim jeszcze bardziej razi ich geszfciarska podlosc. Na Relige pluja dzis zlodzieje, ktorzy chca sie ostatecznie uwlaszczyc polskimi publicznymi szpitalami i chca odebrac prawo do leczenia najbiedniejszym - czyli tym najbardziej okradzionym i oszukanym przez uwlaszczone mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______piszę to co myślę a nie to co mi korzyść 09.03.09, 11:42 przyniesie. Obowiazki mam polskie bo jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: nie da się tego czytać : dzieki Haszu za ten 09.03.09, 18:06 orwella napisała: > Dziekuje, ze ujales za za wielkim wspanialym Czlowiekiem, polskim > patriota, Religa, na ktorym zdrajcy i zlodzieje wieszaja tu psy, bo > w porowananiu z nim jeszcze bardziej razi ich geszfciarska podlosc. > Na Relige pluja dzis zlodzieje, ktorzy chca sie ostatecznie > uwlaszczyc polskimi publicznymi szpitalami i chca odebrac prawo do > leczenia najbiedniejszym - czyli tym najbardziej okradzionym i > oszukanym przez uwlaszczone mafie. Możesz przytoczyć chociaż jedną opinie szkalujacą Profesora, oszustko ? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: ___________nie da się tego czytać spokojnie__ 09.03.09, 18:04 haszszachmat napisał: > Większość Polaków ze swojej ciężkiej i b. słabo opłacanej pracy > utrzymuje...... A co to ma do śmierci profesora, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A to ma mądry, ze Religa optował za tym rozw. 09.03.09, 18:32 by biednego leczyć tak samo jak bogatego. -------------------- Czy Ty mądralo pytałeś o Zgadzam się z wytułem wątku i powyzszymi słowami. Żal było patrzeć, jak ten człowiek kurczowo złapał się polityki i robił wszystko, by w niej zaistnieć, liżąc przy okazji stopy wszystkim tym, od których coś zależało. ------------- jako minister zdrowia był dupa . nawet certyfikowana... pchał się przez bolka tego z polanek a potem innych prominentów na ten stołek ... to była nieopanowana chcica... środowisko medyków go nie .../nie wypada dzisiaj/ ... --------ble ble tfu..ble ble tfuuu beeeeeeeeeeeeeeeee! porównaj mendia: "Media pisały o Garlickim: "Doktor śmierć?", "Kardiochirurg bez serca" (oba "Dziennik"), "Tajemnica śmierci w szpitalu MSWiA" ("Życie Warszawy"), "Autorytet na bruku" ("Trybuna"), "Operacja za seks", "Doktor zabijał w rządowym szpitalu", "Żądał seksu za leczenie" (wszystko "Fakt"), "Doskonały lekarz czy bezwzględny zabójca" ("Super Express"). - Pamiętam te podłe tytuły. Kto sterował tymi przeciekami? Dlaczego został w "Fakcie" opisany mój dom? Że kosztował 3 mln zł, zresztą akurat tyle, ile szpital miał wyłudzić z NFZ. Dom kosztował mnie 500 tys. - 300 tys. to 15-letni kredyt z banku. A sfotografowany samochód nie był mój, tylko mojej partnerki życiowej. Nie miałem jednak szansy tego wyjaśnić, nikt z "Faktu" mnie o to nie zapytał. Atmosfera w szpitalu bardzo się pogorszyła. Musieliśmy zamknąć kardiochirurgię - jest zamknięta do dziś. Od 12 lutego ubiegłego roku nie zrobiliśmy żadnego przeszczepu." -----za GW---- Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Kto wg Ciebie " O mądry!" pisał te asrtykuły Ziob 09.03.09, 18:34 bro> Kaczory? Religa? ______________Czy tacy mądrzy jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: ['] 09.03.09, 10:05 Tak. Requiescat In Pace. - Ale pil i palil jak Himilsbach. Odpowiedz Link Zgłoś