mlasskacz 06.05.09, 07:44 Wypada mi sie tylko cieszyć, że Bogu dzięki nie jestem pedałem...Swoją droga, liczby nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 07:48 Mylisz się. TE liczby kłamią jak z nut. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:40 Ehhh jak ja lubię walczących przeciwko „homofobii” i innym bzdurom. Oczywiście skoro wam to nie na rękę to to MUSZI BYĆ nie prawda tak? Jakby było że 25% molestowań dopuszczają się księża to zaraz było by że to NA PEWNO prawda – hipokryzja ludzka nie zna granic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:05 Jeśli WIESZ, że to nie jest kłamstwo, to podaj linki do wyników badań, z których taka liczba wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:10 Nie wiem czy to prawda czy kłamstwo (i Ty też nie wiesz – możemy co najwyżej przedstawiać SWOJE poglądy na ten temat, co i tak niczego nie rozwiąże) i nie oto się rozchodzi – chodzi oto że jakakolwiek konferencja na temat leczenia homoseksualizmu czy konferencja która podaje suche dane statystyczne (tak jak ta) zaraz spotyka się z wielkim oburzeniem ze strony homoseksualistów i obrońców. Gdyby ktoś zrobił konferencję że to hetero są odpowiedzialni za coś tam coś tam to śmiem twierdzić że nikt nie czułby się urażony, ale jak mówi się o homo to zaraz podnoszą się krzyki że to homofobia. Wolność słowa działa w dwie strony panowie i panie. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:16 skoro 1/3 przypadkow molestowania dzieci spowodowali homoseksualisci, to pozostale 2/3 przypadkow bylo spowodowane przez heteroseksualistow. innej opcji nie ma. nie wiem czy wiesz, ale byl taki okres w europie jak sredniowiecze. wtedy cale zlo powodowali heretycy i zydzi. tyle tylko, ze wowczas rozpalalo sie stosy. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:20 Nie wiem, czy wiesz, ale stosy w średniowieczu nie należały do częstych widoków... Spopularyzował je dopiero renesans... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwiera jak 06.05.09, 10:02 Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwiera jak widac rozne polskojezyczne media, ktorych celem jest jak sie wydaje rozklad polskiego spoleczenstwa i zainfekowanie go elementami dekadenckimi i kosmopolitycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:04 junkier napisał: > Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwiera jak widac rozne > polskojezyczne media, Można wierzyć, że homoseksualiści to czy tamto. Natomiast użycie akurat przez ciebie słowa prawda już tylko śmieszy. Junkier - jeżeli nie trollujesz tylko wyrażasz swoje rzeczywiste poglądy to o tym czym jest prawda to ty już od dawna nie wiesz :) > ktorych celem jest jak sie wydaje rozklad > polskiego spoleczenstwa i zainfekowanie go elementami dekadenckimi i > kosmopolitycznymi. Nie no to jest trollistyczny kawałek, po prostu nie wierzę że normalny człowiek może mieć takie poglądy :D Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:08 Zawsze pisze prawde i zgodnie ze stanem faktycznym. Jesli zas chodzi o homosiakow, to nikt nie bedzie mi wmawial ze nie zachowuja sie w sposob wynaturzony i odstreczajacy dla kazdego normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:10 junkier napisał: > Zawsze pisze prawde i zgodnie ze stanem faktycznym. No aż mam ochotę cię pogłaskać po główce :D > Jesli zas chodzi o homosiakow, to nikt nie bedzie mi wmawial ze nie > zachowuja sie w sposob wynaturzony i odstreczajacy dla kazdego > normalnego czlowieka. No to ja jestem nienormalny bo mnie nie odstręczają. Ale skoro TY jesteś normalny to ja nawet wolę być nienormalny :D Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:28 Nikt mi nie bedzie wmawial ze jacys lewicowi agitatorzey z sklonnosciami homo stanowia jakies kanony "normalnosci", bo to jest dokladnie anty-normalnosc. Tolerancja dla homosiakow nie oznacza aprobaty ich postepkow, radze przyjac to do wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Prawda o homosiach bedzie kneblowana przez Tuska 06.05.09, 20:43 junkier napisał: > Nikt mi nie bedzie wmawial ze jacys lewicowi agitatorzey z > sklonnosciami homo stanowia jakies kanony "normalnosci", bo to jest dokladnie anty-normalnosc. > > Tolerancja dla homosiakow nie oznacza aprobaty ich postepkow, radze przyjac to do wiadomosci. M: sprawa jaka porusza Konferencja na UKSW jest pedofilstwo homoseksualistow, ktore biorac pod uwage skale tego problemu wykracza poza ramy "moralnosci" a siega kwetii kryminalnosci. Nie jest przypadkiem, ze propaganda gejowska koncentruje sie na szkolach a w krajach "tolerancji" na przedszkolach. Co jest przerazajace to poziom poparcia jakie homoseksualisci daja Tuskowi. Widac, ze sie zorientowali, ze Platforma zrobi wszystko za glosy. Nawet bedzie kneblowac usta przeciwnikom zwyrodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Badziewiowaty uniwersytet, to i badziewiowate 07.05.09, 07:38 konferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:31 Daj spokoj,to tylko Slawek Junkier,intelektualnie niedopasowany :).Nie ma co dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:26 Mnie nie odostręcza żaden człowiek z powodu seksu jaki uprawia, bo to nie ma zadnego znaczenia dla mojego życia, dobrego czy złego samopoczucia. Odstręczają mnie chamy ,głupcy ,lenie ,nieuki, krzywdzący ludzi i zwierzęta, ponizający innych ludzi, stosujący przemoc - wszystko jedno hetro czy homoseksalni. No, ale ja nie jestem normalną Polką -katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 10:29 No dokladnie, nalezysz do topniejacego i pograzajacego sie w odmetach inercji intelektualnej getta wyznawcow ideologii michnikowszczyzny i Wybiorczej. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Eurofaszysto jak wiadomo z historii, to właśnie z 06.05.09, 11:04 junkierskiego środowiska wywodzili się młodzi homoseksualiści będący członkami SA a nie jak sugerujesz lewicowcy. No i lepiej nie ostrzegaj nikogo bo już pozostałości po faszystach nie obawiamy się w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Eurofaszysto jak wiadomo z historii, to właśn 06.05.09, 13:51 guru133 napisał: > junkierskiego środowiska wywodzili się młodzi homoseksualiści będący > członkami SA a nie jak sugerujesz lewicowcy. No i lepiej nie > ostrzegaj nikogo bo już pozostałości po faszystach nie obawiamy się > w naszym kraju. Objasniam cie niedouku, że faszyzm jest lewicowy. NSDAP była partią SOCJALISTYCZNĄ!!! Poucz się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Eurofaszysto jak wiadomo z historii, to właśn 07.05.09, 00:59 andrzejto1 napisał: > guru133 napisał: > > > junkierskiego środowiska wywodzili się młodzi homoseksualiści > będący członkami SA a nie jak sugerujesz lewicowcy. No i lepiej nie ostrzegaj nikogo bo już pozostałości po faszystach nie obawiamy > się w naszym kraju. > > Objasniam cie niedouku, że faszyzm jest lewicowy. NSDAP była partią SOCJALISTYCZNĄ!!! > Poucz się trochę. M: Nazional-Soziallistische Deutsche Arbeit Partei. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:07 junkier napisał: > No dokladnie, nalezysz do topniejacego i pograzajacego sie w > odmetach inercji intelektualnej getta wyznawcow ideologii > michnikowszczyzny i Wybiorczej. Ty nie jesteś tym bolkologiem który pił wódkę z Mączyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:13 Ja z waszymi homosiackimi triami ani kwartetami nie mam nic wspolnego. Jak wyleczyc sie ze sklonnosci h-s dowiesz sie na konferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:16 junkier napisał: > Ja z waszymi homosiackimi triami ani kwartetami nie mam nic > wspolnego. Nic nie pisałem o "homosiackich traich ani kwartetach". Często sobie wyobrażasz te "homosiackie tria"? > Jak wyleczyc sie ze sklonnosci h-s dowiesz sie na konferencji. Nie interesuje mnie jak się wyleczyć z h-s, jak wyleczyć się z leworęczności i tym podobnych zboczeń :D Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:53 Drogi prawdziwy Polaku-katoliku, czy nie powinienes w te pedy poleciec do konfesjonalu, za zlamanie przykazania nr 8 ? Odpowiedz Link Zgłoś
qpa_mieci Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:18 proponuje zeby zorganizowac konkurencyjną konferencje w dobrym klimacie na UAMie junkers dostanie miejsca w pierwszym rzedzie w towarzystwie kleru. zaprosimy seksuologow i psychologow, ktorzy jakby nie bylo siedza w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 11:28 qpa_mieci napisał: > junkers dostanie miejsca w pierwszym rzedzie w towarzystwie kleru. > zaprosimy seksuologow i psychologow, ktorzy jakby nie bylo siedza w tym temacie > . Niestety - nieanonimowy Junkier straci wiele ze swojego uroku :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 13:49 maura4 napisała: > Mnie nie odostręcza żaden człowiek z powodu seksu jaki uprawia, bo > to nie ma zadnego znaczenia dla mojego życia, dobrego czy złego > samopoczucia. Masz absolutną rację, pod warunkiem, iż nie robi tego w miejscu publicznym i nie robi z tego powodu ideologii. A tzw "środowiska geowskie" tak czynią. Najśmieszniejsze było to, że kiedyś doczytałem się iż fakt nieakceptowania przeze mnie zrównania związków homoseksulanych z heteroseksualnym powoduje, że atomatycznie nie powieniem akceptować twórczości Michała Anioła... Ba jako homofob powinenem czuć na widok jego dzieł obrzydzenie. Wynika z tego, ze głupota jest niezależna od preferencji seksualnych. Odstręczają mnie chamy ,głupcy ,lenie ,nieuki, > krzywdzący ludzi i zwierzęta, ponizający innych ludzi, stosujący > przemoc - wszystko jedno hetro czy homoseksalni. No, ale ja nie > jestem normalną Polką -katoliczką. A co ma wspólnego jedno z drugim?? Zdrowy rozsądek nakazuje uznać, że osoby homoseksulane są grupą prowadzącą bardziej intensywną wymianę partnerów. Wynika z tego iż hamulce moralne mają słabsze niż heteroseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 16:29 Konferencja powinna byc obowiazkowa dla wszystkich sukienkowych wszak w tej grupie zawodowej/ jakie tam powolania/jest najwiekszy odsetek homoseksualistow. Na koniec powinien byc test sprawdzajacy czy dotarlo im do lbow. Abepe Poetz nie powinien miec prawa wykrecenia sie choroba lub inna niemoca. A ogolnie kto z kim spi i jak sie kocha to nie sprawa uniwersytetu imienia kardynala ani nawet gajowego Maruchy. --- Kiedys w kosciele wmawiali ze onanizowanie sie szkodzi. Teraz milosnicy tej odmiany mowia ze to forma gimnastyki tylko trzeba ubierac rekawiczki by nie dostac odciskow na rekach bo z odciskami ciezko o prace umyslowa. --- Czy moze czarni , w ramach postepu, przewiduja palenie homoseksualistow na stosach? To takie katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
campusek Re: Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwier 06.05.09, 15:01 Dokładnie tak! [/b]junkier napisał: > Prawda o homosiakach i ich zachowaniach uwiera jak widac rozne > polskojezyczne media, ktorych celem jest jak sie wydaje rozklad > polskiego spoleczenstwa i zainfekowanie go elementami dekadenckimi i > kosmopolitycznymi. > Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 08.05.09, 10:31 faktycznie. w porownaniu z renesansem bylo ich malo, ale nie bylo to jakies rarytasowe przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrkagan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:21 Tyle, ze homoseksualistow jest gora 5% spoleczenstwa, a popelniaja oni ponad 25% zbrodni na tle seksualnym... Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy a skąt masz te liczby? podasz źródło? 06.05.09, 09:30 ale takie wiarygodne, a nie wyssane z brudnego palucha jakiegoś nawiedzonego homofoba. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: a skąt masz te liczby? podasz źródło? 06.05.09, 22:19 Stąt... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:04 Podaj wiarygodny link. Na radzie bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:21 Wiesz zapominasz o jednym szczególe... homoseksualistów jest w granicach 3-10% w całym zasobie ludzkim ziemi – tak więc jeżeli to była by prawda (oby nie) to oznaczało by że 33% przestępstw na tle seksualny popełniło kilka procent ludzi o określonych poglądach to oznaczało by że w tym środowisku naprawdę coś jest nie tak. Osobiście powątpiewam w te dane – ale wolności słowa będę bronił (bo zawsze mogą się okazać prawdziwe) Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:54 > ale wolności słowa będę bronił (bo zawsze mogą się > okazać prawdziwe) Świetnie. 50% przestępstw na tle seksualnym wobec dzieci jest popełnianych przez użytkownika huk256. Broń tych słów! Bo zawsze mogą okazać się prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:58 No jak przedstawisz jeszcze jakiekolwiek dowody (co na tej konferencji ma mieć miejsce – tak wiem dla was to żadne dowody bo wy wiecie lepiej ;]) to jak najbardziej będziesz miał prawo głosić takiej tezy - inna sprawa że jeżeli te dowody będą tak wątpliwe jak np te odnośnie Lecha Wałęsy w książce Zyzaka to inni będą mogli ciebie nazywać kłamcą, idiotą itd. + oczywiście ja będę mógł cię wtedy pozwać - na tym polega wolność słowa. Podkreślam jeszcze raz - ja NIE WIEM czy rację ma jedna czy druga strona - tak samo NIE WIESZ TY, pani Ania ze sklepu, Prezydent, Premier cz Pan Biedroń. Tylko szlag mnie trafia jak na każdą próbę przedstawienia czegoś co nie jest zgodne z tokiem rozumowania tzw obrońców poprawności (niezależnie od sprawy) dochodzi do bezpodstawnych atak osób które "wiedzą" że mają racje i mówienie inaczej to "homofobia" albo jeszcze coś innego. Ludzie nie dajmy się zwariować! P.S Parę lat temu Biedroń organizował konferencję w drugą stronę - że niby to płeć nie jest potrzebna i że ci głoszący poglądy inne to właśnie ciemny lud lub homofobowie - jakoś wtedy nikt (no może poza Giertychem - ale jego pod uwagę nie biorę) nie protestował. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Pedofilia ma przede wszystkim miejsce w rodzinie ! 07.05.09, 01:05 huk256 napisał: > Wiesz zapominasz o jednym szczególe... homoseksualistów jest w granicach 3-10% > w całym zasobie ludzkim ziemi – tak więc jeżeli to była by prawda (oby ni > e) to oznaczało by że 33% przestępstw na tle seksualny popełniło kilka procent > ludzi o określonych poglądach to oznaczało by że w tym środowisku naprawdę coś > jest nie tak. Osobiście powątpiewam w te dane – ale wolności słowa będę bronił (bo zawsze mogą się okazać prawdziwe) zacznijmy od tego, że pedofilia ma przede wszystkim miejsce w rodzinie ! ale o dziewczynki nikt oczywiscie sie nie martwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
t.klein Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 13:04 Jeżeli 1/3 przypadków molestowań to molestowania homoseksualne,a homoseksualistów jest w społeczeństwie ok. 3 % to chyba tylko wzorcowy kretyn nie zrozumiałby, że bardziej niebezpieczni są homo ( jakieś 10 razy bardziej) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 13:10 t.klein napisał: > Jeżeli 1/3 przypadków molestowań to molestowania homoseksualne,a > homoseksualistów jest w społeczeństwie ok. 3 % to chyba tylko wzorcowy kretyn > nie zrozumiałby, że bardziej niebezpieczni są homo ( jakieś 10 razy bardziej) Ponieważ pedofilami są głównie mężczyźni, to mężczyźni owszem są bardziej niebezpieczni od kobiet. I to by się zgadzało, tylko nie za bardzo da sie z tego wyciągnąć jakiekolwiek sensowne wnioski :D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 13:58 unhappy napisał: > t.klein napisał: > > > Jeżeli 1/3 przypadków molestowań to molestowania homoseksualne,a > > homoseksualistów jest w społeczeństwie ok. 3 % to chyba tylko wzorcowy kr > etyn > > nie zrozumiałby, że bardziej niebezpieczni są homo ( jakieś 10 razy bardz > iej) > > Ponieważ pedofilami są głównie mężczyźni, to mężczyźni owszem są bardziej > niebezpieczni od kobiet. I to by się zgadzało, tylko nie za bardzo da sie z teg > o > wyciągnąć jakiekolwiek sensowne wnioski :D Pedofilię kobiet jest znacznie trudniej udowodnić niż facetów. Tym bardziej, że wielu chłopców o seksie wręcz śni po nocach. Dla wielu z nich wczesna inicjacja jest to wręcz powodem do dumy. No chyba, ze ktoś zna wiarygodną metodę oceny tego że chłopak przezył już ten pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:22 > Tym > bardziej, że wielu chłopców o seksie wręcz śni po nocach. Dlaczego zakładasz, że ofiarą kobiety pedofilki nie może być dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:33 unhappy napisał: > > Tym > > bardziej, że wielu chłopców o seksie wręcz śni po nocach. > > Dlaczego zakładasz, że ofiarą kobiety pedofilki nie może być dziewczynka? Tu masz rację. Nie pomyślałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:18 Do podawania suchych danych statystycznych nie jest potrzebna żadna konferencja. Suche dane statystyczne można opublikować w "Science" albo "Nature" lub innym renomowanym czasopiśmie naukowym i w ten sposób dotrzeć do znacznie szerszego kręgu odbiorców. Sęk w tym, że żadne szanujące się czasopismo naukowe takich bzdurnych danych by nie puściło ponieważ są wyssane z palca. Najlepszym dowodem jest brak jakichkolwiek źródeł mówiących o takich liczbach. Żadna szanująca się instytucja badawcza niczego takiego nie publikuje (sam sprawdź czy nie mam racji, wyszukiwarka Google Scholar jest ogólno dostępna). Co więcej, sęk w tym, że na tej konferencji nie są wcale podawane suche dane statystyczne tylko te niby-dane są pretekstem do prowadzenia ksenofobicznej nagonki i uprawiania języka nienawiści. Najlepszym przykładem są przytaczane tu cytaty z wypowiedzi ludzi zaangażowanych w sprawę polowania na homoseksualistów. Co to ma wspólnego z badaniami naukowymi??? NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:38 Wiesz w dzisiejszych czasach jedynymi badaniami neutralnymi są te dotyczące dziedzin nauk ścisłych gdzie nie da się manipulować – niestety badania psychologiczne nie należą do tej grupy – tutaj racje ma ten kto ma więcej zwolenników – kiedyś więcej mieli „katolicy” (specjalnie w „ bo z ich poglądami to katolikami ich nazwać nie można) teraz „homoseksualiści” (a tak naprawdę działacze homoseksualni który za darcie ryja załatwiają sobie nietykalność – podobnie jak działacze związkowi - + dobre zarobki). Za jakiś czas znowu się to zmieni i tak w kółko (wież mi bądź nie – ale za *naście lat prawność polityczna się załamie). Cały czas zakładasz że Ty lub pisma które czytasz mają monopol na prawdę, zakładasz też że konferencja ma służyć do namawiania do tępienia homoseksualistów (bo tylko coś takiego można nazwać „ksenofobiczną nagonką”). Jak wiesz że będą tam namawiania do nienawiści na tle rasowym czy jakimś innym to zawsze możesz iść i nagrać, wtedy będzie dowód i kilku PRAWDZIWYCH homofobów do skazania – ale ja myślę że nie byłeś na żadnej z takich konferencji (ja zresztą też nie) a swoje poglądy opierasz na tym co gdzieś przeczytałeś/usłyszałeś. Masz do tego prawo – ale ci którzy myślą inaczej tez mają prawo do głoszenia swoich poglądów – wolność słowa. I na koniec - naprawdę proszę ciebie (i innych) przestańcie wierzyć w to co piszą w prasie kolorowej na tematy tabu (niezależnie czy jest ona uznawana za poważną czy nie) – dzisiaj niestety poprawność polityczna ma pierwszeństwo nad wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:04 pe1 napisał: > Do podawania suchych danych statystycznych nie jest potrzebna żadna konferencja > . > Suche dane statystyczne można opublikować w "Science" albo "Nature" lub innym > renomowanym czasopiśmie naukowym i w ten sposób dotrzeć do znacznie szerszego > kręgu odbiorców. > > Sęk w tym, że żadne szanujące się czasopismo naukowe takich bzdurnych danych by > nie puściło ponieważ są wyssane z palca. Najlepszym dowodem jest brak > jakichkolwiek źródeł mówiących o takich liczbach. Żadna szanująca się instytucj > a > badawcza niczego takiego nie publikuje (sam sprawdź czy nie mam racji, > wyszukiwarka Google Scholar jest ogólno dostępna). > > Co więcej, sęk w tym, że na tej konferencji nie są wcale podawane suche dane > statystyczne tylko te niby-dane są pretekstem do prowadzenia ksenofobicznej > nagonki i uprawiania języka nienawiści. Najlepszym przykładem są przytaczane tu > cytaty z wypowiedzi ludzi zaangażowanych w sprawę polowania na homoseksualistów > . > Co to ma wspólnego z badaniami naukowymi??? NIC. No to wytłumacz mi w jaki to sposób WHO uznało że homoseksualizm nie jest chorobą?? Jesli uważasz, że naukowcy nie podlegają naciskom społecznym i politycznym to jesteś naiwny. Pani Staniszkisz chciała przeprowadzić badania środowisk homoseksualnych w Polsce. Na sam pomysł który został ogłoszony publicznie Biedroń & Co. zareagowli błyskawicznie grożąc jej pikietami pod domem itp. Takie zachowania mają jakiś związek z badaniami naukowymi?? Z poszukiwaniem prawdy?? Poważne czasopisma naukowe też mają swoje ograniczenia. Mógłbym podać Ci parę przykładów, ale nie mam czasu na rozpisywanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:29 andrzejto1 napisał: > No to wytłumacz mi w jaki to sposób WHO uznało że homoseksualizm nie > jest chorobą?? Aż do znudzenia czytam ten "argument" o głosowaniu. A w jaki sposób kościół katolicki uznał, że czarownic nie trzeba już palić na stosach? Hop siup i nagle nie są zagrożeniem? To jest bardzo podobny mechanizm związany z oceną pewnych ZACHOWAŃ.0 Dominujące religie mają w swoich świętych książkach treści antyhomoseksualne - to jest problem. Także takich głosowań i naukowców którym religia rzuciła się na mózg. > Jesli uważasz, że naukowcy nie podlegają naciskom społecznym i > politycznym to jesteś naiwny. Oczywiście. Bohater owej konferencji i jego badania są tego doskonałym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:42 unhappy napisał: > andrzejto1 napisał: > > > > No to wytłumacz mi w jaki to sposób WHO uznało że homoseksualizm nie > > jest chorobą?? > > Aż do znudzenia czytam ten "argument" o głosowaniu. A w jaki sposób kościół > katolicki uznał, że czarownic nie trzeba już palić na stosach? Hop siup i nagle > nie są zagrożeniem? To jest bardzo podobny mechanizm związany z oceną pewnych > ZACHOWAŃ.0 Wbrew pozorom, to sady świeckie znacznie częściej skazywały na śmierć. Kiedyś ze zdziwieniem doczytałem, iż w czasach największej Inwizycji w Hiszpanii sapalono z wyroków sądów kościelnych 2000 osób w ziągu 10 lat. TO sądy świeckie załatwiały temat szybko... Może się zorientowano, że zbyt często załatwia się prywatne animozje. Za to książeta i włądza świecka zawsze potrzebowała niewolników do kopalń, na galery itp... > > Dominujące religie mają w swoich świętych książkach treści antyhomoseksualne - > to jest problem. Także takich głosowań i naukowców którym religia rzuciła się n > a > mózg. > > > Jesli uważasz, że naukowcy nie podlegają naciskom społecznym i > > politycznym to jesteś naiwny. > > Oczywiście. Bohater owej konferencji i jego badania są tego doskonałym przykład > em. I działa to w druga stronę. Jakiś rok temu wyczytałem o sytuacji w Wielkiej Brytanii. Sąd wyraził zgodę na adopcję kolejnego dziecka do "związku" homoseksualnego, pomimo, iż poprzednie dzieci które ci goście adoptowali były przez nich molestowane i toczyły się postepowania w tej sprawie. Sąd nie miał na tyle odwagi, by przeciwstawić się homosiom. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:47 andrzejto1 napisał: > TO sądy świeckie załatwiały temat szybko... Może się > zorientowano, że zbyt często załatwia się prywatne animozje. Za to > książeta i włądza świecka zawsze potrzebowała niewolników do kopalń, > na galery itp... No ale wracając do rzeczy. Kiedyś palono czarownice. Przestano. Źle to czy dobrze? Kiedyś dużo zachowań kończyło się prześladowaniami. Teraz nie. Źle to czy dobrze? Wracając do homoseksualizmu - został wykreślony z listy chorób. Źle to czy dobrze? > > Dominujące religie mają w swoich świętych książkach treści > antyhomoseksualne - > > to jest problem. Także takich głosowań i naukowców którym religia > rzuciła się n > > a > > mózg. > > > > > Jesli uważasz, że naukowcy nie podlegają naciskom społecznym i > > > politycznym to jesteś naiwny. > > > > Oczywiście. Bohater owej konferencji i jego badania są tego > doskonałym przykład > > em. > I działa to w druga stronę. Jakiś rok temu wyczytałem o sytuacji w > Wielkiej Brytanii. Sąd wyraził zgodę na adopcję kolejnego dziecka > do "związku" homoseksualnego, pomimo, iż poprzednie dzieci które ci > goście adoptowali były przez nich molestowane i toczyły się > postepowania w tej sprawie. Sąd nie miał na tyle odwagi, by > przeciwstawić się homosiom. I uważam to za bezdennie głupie. Nie pozwolę jednak sobie na to, żebym na podstawie tej sprawy miał sobie wyrobić zdanie o kwestii adopcji dzieci przez związki homoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Kto molestuje dzieci jest pedalem! 06.05.09, 16:32 j.w. Moze to uratuje kilkoro malolatow przed molestowaniem przez heteroseksualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:27 > Gdyby ktoś zrobił konferencję że to hetero są odpowiedzialni za coś ta > m coś tam to śmiem twierdzić że nikt nie czułby się urażony, ale jak mówi się o > homo to zaraz podnoszą się krzyki że to homofobia Tu nie chodzi o to. I wśród gejów i wśród heteryków są przypadki molestowania. Ja nie bronię nikogo w takim wypadku. Jeśli ktoś robi komuś krzywdę, to nie ma dla mnie nzaczenia czy jest gejem, czy hetero, jest zielony, niebieski czy inny - będę go potępiać. Denerwuje mnie natomiast w tej sprawie to, że wszelkie przypadki molestowania chłopca przez mężczyznę przypisuje się zaraz osobom o odmiennej orientacji. A nie zawsze tak jest. A jeśli nawet, to nie stanowi to reguły. I druga rzecz, która mnie wkurza w tym, to właśnie wyszczególnienie tego w tej konferencji. Tego, że to geje są wszystkiemu winni. A nikt nie widzi jak ojciec/brat/ksiądz/sąsiad który ma żonę/ dobiera się do dziecka. Denerwuje mnie ograniczenie i ciemnota. Nie staję w obronie kogoś, kto robi krzywdę bezbronnemu. Bez względu jakiej jest orientacji. Więc nie pisz takich rzeczy, że nikt się nie oburzy jak ktoś zrobił by konferenjcę, że hetero sa winni. A wiesz dlaczego? Bo NIKT TAKIEJ KONFERENCJI NIE ZROBI. Powiedziałam już, że ciśnienie mi podniosło to wskazanie na gejów, jak sprawców wszelkich nadużyć seksualnych w stosunku do dzieci. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Kłamstwo jak diabli 06.05.09, 09:12 jakoś kler nie wymiera a wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Kłamstwo jak diabli 06.05.09, 09:17 jakos coraz mniej ludzi idzie do seminariow. jeszcze mniej je konczy. coraz wiecej ludzi otwiera oczy i porzucaja czarne brzemie. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:05 A ja bardzo lubię ludzi twojego pokroju, którym wystarczy rzucenie hasła bez podania żadnych argumentów za jego słusznością. Bo ty oczywiście wiesz, że to MUSI być prawda, tak? Na plakacie drobnym drukiem napisano, że dane te pochodzą z raportu tego pana, który został wyrzucony z obu towarzystw psychologicznych. Niestety dla naukowca to jednak nie jest powód do dumy. I raczej nastawia mnie krytycznie do jego możliwości intelektualnych. Poza tym, jak widzę, będzie to konferencja w duchu JP2, który wydał encyklikę 'Fides et ratio' o relacjach między wiarą a rozumem, próbując łączyć dwa obszary, których połączyć się nie da. I to wszystko robi uczelnia finansowana ze środków publicznych. Pani minister Kudrycka, może jakaś kontrola by się przydała? S. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:12 > A ja bardzo lubię ludzi twojego pokroju, którym wystarczy rzucenie hasła bez > podania żadnych argumentów za jego słusznością. Bo ty oczywiście wiesz, że to > MUSI być prawda, tak? Pokaż mi gdzie napisałem że ja tym danym daje wiarę? No śmiało - powodzenia ;p Odpiszę to samo co koledze wyżej: Nie wiem czy to prawda czy kłamstwo (i Ty też nie wiesz – możemy co najwyżej przedstawiać SWOJE poglądy na ten temat, co i tak niczego nie rozwiąże) i nie oto się rozchodzi – chodzi oto że jakakolwiek konferencja na temat leczenia homoseksualizmu czy konferencja która podaje suche dane statystyczne (tak jak ta) zaraz spotyka się z wielkim oburzeniem ze strony homoseksualistów i obrońców. Gdyby ktoś zrobił konferencję że to hetero są odpowiedzialni za coś tam coś tam to śmiem twierdzić że nikt nie czułby się urażony, ale jak mówi się o homo to zaraz podnoszą się krzyki że to homofobia. Wolność słowa działa w dwie strony panowie i panie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:22 huk256 napisał: > Nie wiem czy to prawda czy kłamstwo (i Ty też nie wiesz – możemy co najwy > żej przedstawiać SWOJE poglądy na ten temat, co i tak niczego nie rozwiąże) i n > ie oto się rozchodzi – chodzi oto że jakakolwiek konferencja na temat le > czenia homoseksualizmu czy konferencja która podaje suche dane statystyczne (tak jak ta) Czemu manipulujesz? Ta konferencja wcale nie podaje suchych danych statystycznych tylko zaopatruje je w bardzo obszerny ksenofobiczny komentarz o charakterze wybitnie nie-naukowym. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:45 Mam rozumieć że masz skrypty z tego co tam będzie mówione i wiesz że będzie nawoływanie do „bicia” homoseksualistów? Jak nie to znowu dywagujesz, ja zresztą też – różnica między nami jest taka że ja zakładam że na każdej konferencji tego typu podaje się sprawdzone dane (niezależnie od tego czy konferencja jest organizowana przez jedną czy inną stronę), Ty zakładasz że te dane będą nieprawdziwe (bo nie pisali o tym w żadnym znanym piśmie naukowym), mało tego dodajesz otoczkę że będzie tam nawoływanie do walki z homoseksualistami. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:02 > ja zresztą też – różnica między nami jest taka że ja zakładam że na każde > j konferencji tego typu podaje się sprawdzone dane (niezależnie od tego czy kon > ferencja jest organizowana przez jedną czy inną stronę) I tu się właśnie mylisz. Ja znam to środowisko, byłem na 2 takich pseudo-konferencjach organizowanych przez ludzi związanych z RM i piotroskargowców. Wiem z doświadczenia co ci ludzie tam wygadują, dlatego z bardzo dużą dozą pewności mogę przewidzieć co będzie i na tej "konferencji". Skandalem jest, że uczelnia publiczna coś takiego organizuje za państwowe pieniądze i mam nadzieję, że min. Kudrycka obetnie im za to pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 11:07 Emmm bez urazy stary ale Radio Maryja chyba nie jest organizatorem tej konferencji. Generalnie RM to jest tzw skrajny katolicyzm, któremu bliżej do średniowiecza niż do dzisiejszych czasów – i wież mi bądź nie, ale większość katolików NIE podziela tych bzdur które oni tam głoszą – i tutaj ciekawa sprawa – mimo iż kilkukrotnie udowadnianio głoszenie kłamstw na antenie tego „radia” to nie udało się zamknąć tej pseudo rozgłośni. Jeżeli ta konferencja jest organizowana przez RM to zwracam honor, chociaż nadal twierdzę że każdy ma prawo głosić (o ile ma dowody – nieważne czy zgodne z linia przyjętą w pismach naukowych) swoje zdanie – RM w moim odczuciu utraciło takie prawo daaaaawno temu. Jeżeli jednak ta konferencja nie ma nic wspólnego z RM to atakowanie jej jak na razie jest bezpodstawne – no chyba że za tytuł, ale to już byłaby przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:16 > Czemu manipulujesz? Ta konferencja wcale nie podaje suchych danych > statystycznych tylko zaopatruje je w bardzo obszerny ksenofobiczny komentarz o > charakterze wybitnie nie-naukowym. Byłeś na tej konferencji?? Na jakiej podstawie używasz tych argumentów?? Mówiąc łagodnie konfabulujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy ależ proszę: 06.05.09, 09:26 "...czy konferencja która podaje suche dane statystyczne (ta k jak ta): no i? nie dość że pieprzysz bzdury, to jeszcze nie umiesz czytać coś napisał i powtórzył w drugim poście. twój główny argument jest naciąąąągany aż trzeszczy mu w boku. oburzenie pochodzi właśnie stąd, że to próba udowadniania że homoseksualizm JEST jakoby przyczyną pedofilii u gejów (w skrócie homoseksualista=pedofil) - co jest kompletną bzdurą, bo co ma piernik do wiatraka? taka teza ma tyle samo sensu i bezsensu jak stwierdzenie że przyczyną pedofilii u heteroseksualnych pedofili jest WŁAŚNIE ich heteroseksualizm. idiotyzm, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: ależ proszę: 06.05.09, 09:48 I się zaczyna ;] odpisze to co koledze: Mam rozumieć że masz skrypty z tego co tam będzie mówione i wiesz że będzie nawoływanie do „bicia” homoseksualistów? Jak nie to znowu dywagujesz, ja zresztą też – różnica między nami jest taka że ja zakładam że na każdej konferencji tego typu podaje się sprawdzone dane (niezależnie od tego czy konferencja jest organizowana przez jedną czy inną stronę), Ty zakładasz że te dane będą nieprawdziwe (bo nie pisali o tym w żadnym znanym piśmie naukowym), mało tego dodajesz otoczkę że będzie tam nawoływanie do walki z homoseksualistami. Widzę że masz już gotowe poglądy na to co tam będzie i wiesz że to bzdury... ehhh a ja się dziwię że bzdury głoszone przez polityków mają zawsze jakiś żelazny elektorat :( Odpowiedz Link Zgłoś
marioc64 Re: ależ proszę: 06.05.09, 10:11 Zasadniczo, we wszystkich badaniach liczba homoseksualistów stanowi mniej niż 3%. (Statystyki kanadyjskie [Statistics Canada] wskazują tylko na 1% populacji, który określił siebie jako osoby o orientacji homoseksualnej.) Jednakże liczba homoseksualistów wśród pedofilów stanowi 25%. (Blanchard R. i inni. „Fraternal birth order and sexual orientation in pedophiles” [„Kolejność urodzenia wśród braci a orientacja seksualna pedofilów”]. Archives of Sexual Behaviour 2000; 29:463-78.) Dlatego pedofilia występuje 10-25 razy częściej wśród homoseksualistów niż można by się tego spodziewać, gdyby liczbę pedofilów rozłożyć równo na obie populacje (hetero- i homoseksualną). Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: ależ proszę: 06.05.09, 10:22 Podaj mi proszę jakieś oficjalne dane na ten temat, a nie artykulik jakiegoś pana, który przebadał 520 osób metodą "phallometric testing". O ograniczeniach tej "metody" możesz poczytać w wielu miejscach, choćby w artykule: "Phallometric testing with sexual offenders: Limits to its value", którego abstract zamieszczam poniżej: "In many settings phallometric evaluations of sexual arousal are routinely conducted with sexual offenders and these evaluation procedures also serve as research instruments. There are, however, problems with the psychometric bases of these assessments, and studies reporting their use have so many idiosyncratic features that comparisons are of dubious value. Evidence concerning the reliability and criterion validity of phallometric testing leaves a lot to be desired, although the research has suggested an important but limited value in predicting subsequent recidivism. Suggestions are made for further research and for the clinical use of phallometric assessments within more comprehensive evaluations of sexual offenders". S. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator UWAGA: Bledna interpretacja liczb! 06.05.09, 10:44 Oto cytat ze wstepu do owego artykulu, na stronie www.accessmylibrary.com/coms2/summary_0286-28329398_ITM (Krotkie streszczenie dla nieznajacych angielskiego bedzie ponizej) "The best epidemiological evidence indicates that only 2-4% of men attracted to adults prefer men (ACSF Investigators, 1992; Billy et al., 1993; Fay et al., 1989; Johnson et al., 1992); in contrast, around 25-40% of men attracted to children prefer boys (Blanchard et al., 1999; Gebhard et al., 1965; Mohr et al., 1964). Thus, the rate of homosexual attraction is 6-20 times higher among pedophiles." Streszczenie: Wsrod mezczyzn odczuwajacyh pociag do doroslych, ok. 2%-4% odczuwa pociag do mezczyzn. Wsrod mezczyzn odczuwajach pociag do dzieci, ok. 25%-40% odczuwa pociag do chlopcow. Tak wiec nie jest tak jak piszesz, ze odsetek homoseksualistow wsrod pedofilow stanowi 25%. Natomiast wsrod meskich pedofilow zainteresowania homoseksualne stanowia 25%-45%, a to zupelnie cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: ależ proszę: 06.05.09, 14:25 nik-jednorazowy napisał: > "...czy konferencja która podaje suche dane statystyczne (ta > k jak ta): > > no i? > > nie dość że pieprzysz bzdury, to jeszcze nie umiesz czytać coś napisał i > powtórzył w drugim poście. > > twój główny argument jest naciąąąągany aż trzeszczy mu w boku. oburzenie > pochodzi właśnie stąd, że to próba udowadniania że homoseksualizm JEST jakoby > przyczyną pedofilii u gejów (w skrócie homoseksualista=pedofil) - co jest > kompletną bzdurą, bo co ma piernik do wiatraka? > taka teza ma tyle samo sensu i bezsensu jak stwierdzenie że przyczyną pedofilii > u heteroseksualnych pedofili jest WŁAŚNIE ich heteroseksualizm. > idiotyzm, nie? Wyboraź sobie, że generalnie seksualizm jest powodem pedofilii. Czy homo, czy hetero, to nie ma znaczenia. Po prostu, jest grupa ludzi którzy wykorzystują dzieci. Jeśli mamy do czynienia z jakimś zjawiskiem, to nalezy dociec jego przyczyn, aby te dzieci chronić. I finito. Czy fakt, iż większośc młodocianych przestępców pochodzi z niepełnych rodzin jest potępieniem matek, które nie radzą sobie z samodzielnym wychowaniem dzieci?? Należy szukać przyczyn takiego a nie innego zjawiska. Jeśli jesteś chory na raka to w ramach poprawności będziesz brał leki na grypę, bo lekarz nie chce Cię martwić?? Jaki ma to sens?? Jeśli facet jest w stanie podać źródła tych danych to należy w to wniknąć. A najprościej jest podać gościa do sądu. Tam przedstawi swoje dowody i sprawa będzie jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:13 Kolego, pisząc homofobię w cudzysłowie i nazywając ją bzdurą dałeś jednoznacznie do zrozumienia, jakie jest twoje stanowisko w tej sprawie. Słyszałeś o czymś takim jak kontekst wypowiedzi? S. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:31 sammler napisał: > Kolego, pisząc homofobię w cudzysłowie i nazywając ją bzdurą dałeś jednoznaczni > e > do zrozumienia, jakie jest twoje stanowisko w tej sprawie. > > Słyszałeś o czymś takim jak kontekst wypowiedzi? > > S. Użycie przyrostka "fobia" świadczy o tym, iż jest to zespół chorobowy. Tak jak kalustrofobia, arachnofobia itp. Czy jesteś w stanie podać źródła w których ta "choroba" została opisana i jak się ją leczy?? Może jakieś szczególne objawy?? Czy aby byc chorym wystarczy niekaceptowanie rejestracji związków homoseksualnych, czy też trzeba krzyczeć: geje do gazu?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:14 sammler napisał: > A ja bardzo lubię ludzi twojego pokroju, którym wystarczy rzucenie hasła bez > podania żadnych argumentów za jego słusznością. Bo ty oczywiście wiesz, że to > MUSI być prawda, tak? > > Na plakacie drobnym drukiem napisano, że dane te pochodzą z raportu tego pana, > który został wyrzucony z obu towarzystw psychologicznych. Niestety dla naukowca > to jednak nie jest powód do dumy. I raczej nastawia mnie krytycznie do jego > możliwości intelektualnych. Nie wiadomo z jakich powodów?? Może właśnie dlatego, ze mówi o rzecach niewygodnych?? Przypominam Ci, że swego czasu Koprenik też nie był "publikowany" w poważnych czasopismach. Nie wspomnę o wielu innych "zdobyczach" nauki, które de facto były humbugami, a za które sporo ludzi wzięło niezłą kasę. > > Poza tym, jak widzę, będzie to konferencja w duchu JP2, który wydał encyklikę > 'Fides et ratio' o relacjach między wiarą a rozumem, próbując łączyć dwa > obszary, których połączyć się nie da. No cóż, nauka popada w paradoks którego chyba nie zauważasz. Ponieważ z założenia nie bada zjawisk paranormalnych, to nie jest w stanie na ich temat się wypowiadać. Pomiędzy oficjalną nauką a paranaukami jest "szara strefa" niewiedzy. To czy ma jakeiś punkty wspólne nie jest wiadome, dlatego, że kiedyś ważne było tylko szkiełko i oko. A sprawy duchowe wymykają się takim możliwościom pomiarów. Mimo tego tak wielu spraw nauka nie potrafi wyjasnić, że przydałoby się trochę pokory. > I to wszystko robi uczelnia finansowana ze środków publicznych. Pani minister > Kudrycka, może jakaś kontrola by się przydała? > > S. Hmm... a co bedzie, jak się okaże, że facet ma wiarygodne dane?? TO ta kontrola była największą skuchą stulecia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrkagan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:19 Poand 25% molestowań dzieci dopuszczają się homoseksualni księża (rzymsko-katoliccy)... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:00 pe1 napisał: > Mylisz się. TE liczby kłamią jak z nut. Oczywiście, że kłamią. Gdyby to była prawda, to księża młodo by umierali :-P Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 07:57 A właściwie to co jest złego w tej konferencji? Tytuły prelekcji są sensowne - praktyki homoseksualne można analizować od strony zarówno medycznej jak i etycznej. Wbrew twierdzeniom różnych Biedroniów homoseksualizm także można leczyć i wiele jest udanych przypadków wyleczenia z homoseksualizmu. To czy WHO uznaje homoseksualizm za chorobę jest rzeczą nieistotną. Istotne, że są homoseksualiści, którzy chcą stać się hetero i dzięki terapii mogą to osiągnąć. Na konferencji najwyraźniej chcą o tym mówić - co w tym złego? A że wśród zatrzymanych pedofilów jest więcej homoseksualistów niż wśród ogółu społeczeństwa? Może policja jest tendencyjna? A może dewiacje jak nieszczęścia - chodzą parami? Odpowiedz Link Zgłoś
qron Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:03 chyba z byka spadles, uwazasz ze nie ma nic zlego w takim manipulowaniu liczbami.. nawet jesli sa to rzetelne i sprawdzone dane (w co nie wierze) to takie ich przedstawianie krzywdzi wiele osob (chocby pozostale 2/3) Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:26 Pozostałe 2/3 to heteroseksualiści :-) I nie wiem co ich krzywdzi. Te dane nie mówią, że 1/3 homoseksualistów molestuje, tylko że 1/3 molestowań jest dokonana przez homoseksualistów. Nie mam pojęcia czy te dane są rzetelne i sprawdzone. Idź na konferencje i zapytaj jak zostały uzyskane to się dowiesz. Od razu zakładasz, że dane statystyczne które nie zgadzają się z Twoją intuicją są zmanipulowane? No to powodzenia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:44 Standardowe podejście każdego obrońcy czegośtam – MY mamy NA PEWNO rację - „ONI” NA PEWNO nie – w zasadzie przy każdym gorętrzym temaci na tym forum znajdzie się kilkunastu takich. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:51 No a skąd ty wiesz ,że to sa dane statystyczne ? Zdaje sie ,że to są dane amyrykanskiego homofoba. Prof. Lew -Starowicz twierdzi ,że on takich danych nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:56 maura4 napisała: > No a skąd ty wiesz ,że to sa dane statystyczne ? Zdaje sie ,że to > są dane amyrykanskiego homofoba. Prof. Lew -Starowicz twierdzi ,że > on takich danych nie zna. Zachęcam Ciebie i profesora Lwa-Starowicza, do pójścia na tę konferencję i skompromitowania tych danych. Nie wiem czy są prawdziwe i nie wiem czy są fałszywe. To że prof. L-S ich nie zna o niczym nie świadczy - może to dane zebrane w Kanadzie, albo w USA do których prof. L-S nie dotarł? Czy prof. L-S ma obowiązek znać wszelkie dane statystyczne związane z seksem i dewiacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:03 Oczywiście, że nikt nie ma obowiązku znać wszystkich danych, ale problem jest w tym, że w nauce uważa się dane za wiarygodne, jeśli są potwierdzone przez inne ośrodki badawcze. Dane tego Hamerykanina zostały zebrane przez niego - czy zostały poddane weryfikacji? Dlaczego wyrzucono go w USA i Kanadzie z towarzystw naukowych? Za byle co nie robią tego! Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:06 Słuchaj Lew -Starowicz to nie jest dzieciak, tylko powazny od wielu lat naukowiec,z pewnościa mający kontakt ze światową nauką w swojej dziedzinie i uczestnicący co roku, pewnie w niejednej miedzynarodowej konferencji .Jest więc z pewnością poinormowany stokroć lepiej ,niz 99 % Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:20 Co to za argument? Próbujesz przekonać mnie, że jeśli prof. L-S o czymś nie wie, to to nie istnieje? Przecież ja nie mówię, że JA zebrałem te dane, czy że ja wiem o tym lepiej niż on. Nie zgadzam się na 'dowód nieistnienia przez autorytet' brzmiący: "Jeśli prof. L-S o tym nie wie, to to nie może być prawda" Jeśli chcesz, to upieraj się że ten dowód jest prawdziwy. Ja uważam, że dowody przez autorytet są niepoprawne i tyle. Ale przyjmij też że nic poza Tobą nie istnieje, bo tak powiedział Kartezjusz. A w końcu to był filozof, więc na sprawach istnienia znał się jak mało kto. :P Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:37 Nie ,próbuję ci powiedzieć ,że takie dane muszą mieć swojego autora, bądź autorów. Te dane są autorstwa amerykańskiego homofoba. Nie on jeden zajmuje sie na świecie badaniami nad homoseksualizmem ,nie on jeden zbiera dane. Gdyby te jego dane były potwierdzone przez innych seksuologów ,tak jak to sie w rzetelnej nauce dzieje ,to mozna by uznać je za prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:19 pozostale 2/3 to heteroseksualisci Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 06.05.09, 08:10 Czy heteroseksualisci jeśli chcą mogą się z tego wyleczyć? WHO heteroseksualizmu tez nie uznaje za chorobę ale to nieistotne. Istotne, że są heteroseksualiści, którzy chca zostać homo i dzięki tej terapii mogą to osiągnąć. Na konferencji o tym mówić nie będą i to jest w tym złego. Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 06.05.09, 08:29 A czy ja bronię leczenia heteroseksualizmu? Jeśli ktoś prowadzi tego typu terapie, ma doświadczenie paru lat i liczby przypadków takiej, żeby móc wyciągać wnioski - niech zrobi konferencję. Nie pójdę, tak samo jak na UKSW się nie wybieram, ale będę bronił wolności głoszenia tamtych wyników, tak jak bronię wolności głoszenia tych. Na konferencji nie będą też mówić o cyklu rozwojowym komara, ani o silnikach turboodrzutowych, bo ustalili sobie inną tematykę na wykłady. Mamy WOLNOŚĆ SŁOWA!! Jak długo nie szkalują innych, nie formułują fałszywych oskarżeń i ogólnie - nie naruszają cudzej wolności - tak długo WOLNO IM konferować swobodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 08.05.09, 10:38 najnowsze badania donosza, ze 1/3 pedofilow to homoseksualisci, 1/3 to sa ludzie, ktorzy maja nicka zaczynajacego sie na litere a i majacego 5 liter. co z tego, ze zadnych badan w tym wzgledzie nie przeprowadzono. wazne, ze sa wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 06.05.09, 08:57 Z technicznego punktu widzenia – heteroseksualizm to „normalność” - której celem jest rozmnażanie, podtrzymanie gatunku itd. Nie ma więc możliwości leczenia z czegoś co w naturze jest standardowym sposobem reprodukcji dla większości gatunków. Czy homoseksualistów da się leczyć nie wiem (I Ty też nie wiesz), ale wiem że jakiś czas temu przewagę słowną mieli idioci drący ryja żeby homo zamykać w psychiatrykach, kastrować, wypalać żelazem itd., a dzisiaj jesteśmy po drugiej stronie amplitudy i najgłośniej ryja drą homoseksualiści że to nie wolno takiego nazwać pedałem, że dziecko nie powinno używać słów mama/tata bo może obrazić homoseksualistę (i to waszym zdaniem obrońcy chore nie jest?) itd. Za jakiś czas zapewne znowu będzie zmiana i tak jeszcze przez wiele lat – już ta „poprawność polityczna” pokazała swoje pazurki w US parę tygodni temu, kiedy to wyeliminowana została jedna z kandydatek do miss USA tylko za to że powiedziała co myśli (dokładniej że dla niej małżeństwo to związek kobiety+mężczyzny). Urażony pedał(od razu sorry dla zwykłych homoseksualistów – ale ten kolo na inne określenie nie zasługuje) zwyzywał babkę w necie od głupich k**w. Śmieszność polega na tym że gdyby ktoś tego kolesia zwyzywał w niecie od głupich pedałów to zapewne wylądował by w sądzie oskarżony o homofobie czy coś tam, ale jak ten pedał wyzywa to wszystko ok? Więcej takich przypadków panowie i ludzie przejrzą na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 06.05.09, 09:30 > najgłośniej ryja drą homoseksualiści że > to nie wolno takiego nazwać pedałem, że dziecko nie powinno używać słów mama/t > ata bo może obrazić homoseksualistę (i to waszym zdaniem obrońcy chore nie jest > ?) Jest chore tylko nieprawdziwe. Branie udziału w nagonkach jest dowodem niskiego poziomu ogólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 06.05.09, 09:54 Hmmm.... hmmmm... wiesz coś moja sieć neuronowa się męczy i nie może rozszyfrować o co ci chodziło w tym poście ;] Mógłbyś napisać jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 08.05.09, 19:04 huk256 napisał: > Hmmm.... hmmmm... wiesz coś moja sieć neuronowa się męczy i nie może rozszyfrow > ać o co ci chodziło w tym poście ;] > > Mógłbyś napisać jaśniej? To była odpowiedź na post mojego przedpiścy. Musisz je połączyć razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: a przypadki leczenia z heteroseksualizmu? 08.05.09, 10:53 prawda jest prozaiczna - wszedzie wystepuja nieliczne skrajnosci. ja osobiscie naleze do grupy osob, ktorym "wisi" czy ktos jest gejem, czy nie. ja nie mam najmniejszej ochoty zagladac nikomu pod koldre. jesli ktos chce byc homoseksualista, to niech sobie bedzie. to jest jej prywatna sprawa. swoja droga, to co bys powiedzial o malzenstwie, gdzie partnerzy lubia stosunki analne? ogolnie sa hetero, ale podczas takiego stosunku maz jest homo? co z zona? co jesli final takiego stosunku odbedzie sie w sposob "klasyczny" i dojdzie do zaplodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:35 Bredisz. Nie wiem jak w Polsce, ale statystyki w Szwecji i w kilku innych krajach o ktorych wiem wykazuja, ze przytlaczajaca wiekszosc przestepstw pedofilnych jest dzielem heteroseksualistow, najczesciej dorosli mezczyzni molestuajacy male dziewczynki, czesto w rodzinach albo w kregach bliskich znajomych. Nie widze powodow dla ktorych sytuacja w Polsce miala by byc inna. Jezeli masz jakies statystyki kryminologiczne na potwierdzenie swoich tez ze wsrod zatrzymanych pedofilow jest wiecej homoseksualistow niz wsrod ogolu spoleczenstwa, to prosilbym o konkretne zrodla. Orientacji homoseksualnej nie da sie leczyc. Pojedyncze, izolowane przypadki sa naprawdopodoniej uwarunkowane tym, ze dana osoba miala orientacje biseksualna, czyli ze istniala predyspozycja do zachowan heterseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:05 elucidator napisał: > Bredisz. Nie wiem jak w Polsce, ale statystyki w Szwecji i w kilku innych > krajach o ktorych wiem wykazuja, ze przytlaczajaca wiekszosc przestepstw > pedofilnych jest dzielem heteroseksualistow, najczesciej dorosli mezczyzni Zgadzam się. 67% to przytłaczająca większość. > Orientacji homoseksualnej nie da sie leczyc. Pojedyncze, izolowane przypadki sa > naprawdopodoniej uwarunkowane tym, ze dana osoba miala orientacje biseksualna, > czyli ze istniala predyspozycja do zachowan heterseksualnych. Ostrożny byłbym w formułowaniu kategorycznych sądów. W szczególności gdy działają kliniki leczące homoseksualistów. Najwyraźniej o nich nie wiesz, nie wiesz więc czym 'najprawdopodobniej uwarunkowane' są te przypadki. Ja obstawiałbym chęć wyleczenia i pewne predyspozycje. Nie mam pojęcia jakie, ale pewnie nie każdego geja dałoby się 'wyleczyć'. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Skad sa dane o 67%? 06.05.09, 09:42 Z jakich zrodel pochodza dane o owych 67%? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:10 Elucidator, w Polsce prawdopodobnie takich przypadków jest więcej. Tyle, że umykają statystykom, bo są zamiatane pod dywan i wszystko dzieje się w czterech ścianach domu. Niestety, istnieje przyzwolenie społeczne na molestowanie dziewczynek i zwykle dopiero w przypadku molestowania chłopców podnosi się wrzask. Tak samo molestowania przez księży są łatwiejsze do ujawnienia, niż przez członków rodziny. Dlatego uważam, że ststystyki nie oddają całej prawdy i są zdecydowanie niewiarygodne. A kto uważa, że przesadzam, niech przypomni sobie tylko te ujawnione w Polsce sprawy "fritzlopodobne". Po ilu latach się rypło? To znaczy, przez ile lat nikt nic nie wiedział? Ile takich historii dzieje się w tej chwili w rodzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:31 horpyna4 napisała: > A kto uważa, że przesadzam, niech > przypomni sobie tylko te ujawnione w Polsce sprawy "fritzlopodobne". > Po ilu latach się rypło? To znaczy, przez ile lat nikt nic nie > wiedział? Ile takich historii dzieje się w tej chwili w rodzinach? Co więcej - w ilu takich przypadkach rodzic molestujący swoje dzieci był homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 14:19 Ano właśnie. Przecież tego, że istnieje przyzwolenie społeczne na molestowanie dziewczynek, nie wyssałam z palca. To tylko prosty wniosek z głośniej kiedyś sprawy dotyczącej molestowania małych dziewczynek przez proboszcza z Tylawy. Otóż wielu parafian stanęło murem za proboszczem, bo ich zdaniem nic złego nie robił. Jeden facet ujął to następująco: "przecież ksiądz też chłop i musi se czasem pomacać..." I to jedno zdanie mówi więcej, niż wszelkie oficjalne statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:41 Nie wiem czy samych _przypadkow_ jest wiecej czy mniej. Przypuszczam ale moge sie mylic, ze sytuacja wyglada dosc podobnie w iwleu krajach. To co moze sie roznic to byc moze raczej statystyki _zgloszonych_ przypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:41 Co złego ? Nienawiść i uprzedzenie do ludzi. Poszłabym może na taką konferencję, gdyby prelegentami byli ludzie od lat badający zjawisko homoseksualizmu uczciwie, bez z góry załozonych tez a nie dążący do zakazu praktyk homo- ,jak ten Amerykanin odrzucony nawet przez własne środowisko. Teolożka zapewne będzie bredzic o etyce ,a więc o tym, że bóg stworzył homoseksualistów po to, aby jego wierni katolicy mieli kogo nienawidzić. Nie wiem jak wiele jest przypadków " wyleczenia " homosekualizmu ,ale skoro mozna leczyć homoseksualizm ,to można i heteroseksualizm ,no choćby po to aby do ślubu ludzie żyli w "czystości ". I tym powinna sie katolicka uczelnia zajmować. Na tym polu wróżę jej wielkie sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:54 Według WHO homoseksualizm nie jest chorobą, a to raczej organizacja, w której pracuje paru facetów, która orientuje się lepiej niż Ty. Czegoś, co nie jest chorobą nie leczy się, więc akurat tu Biedroń ma rację. Dewiantem to jesteś Ty, ale intelektualnym i takich leczyć nie trzeba. Po prostu szkoda z nimi gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:12 Idź gdzieś w zaciszne miejsce i zapłacz nad sobą. Wierzysz w rozsądek polityków i organizacji - najwyraźniej brak Ci doświadczenia życiowego. Może Cię to zaskoczy, ale istnieją ludzie, którzy są eks-homoseksualistami. I wg mnie to jest przekonujący argument, a nie to co myśli sobie o tym WHO. A niezależnie od tego, czy homo jest chorobą, czy nie - jest to dewiacja, czyli odchylenie od normy. Bo norma to heteroseksualizm. Nie dlatego że tak mówi WHO, tylko dlatego że normą jest ogół, nie margines. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:32 > A niezależnie od tego, czy homo jest chorobą, czy nie - jest to dewiacja, czyli > odchylenie od normy. Dokładnie tak jak dewiacją jest np. leworęczność :D Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:21 Tak. Tak samo jak dewiacją jest odchylenie przyrządu pomiarowego od wzorca. Odpowiedz Link Zgłoś
hrkagan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:27 WHO to organizacja podobnie skompromitowana jak UNESCO i cale ONZ. Homoseksualizm nie jest normalnym zachowaniem seksualnym, gdyz jest to wyrazne zburzenie psychiczne polegajace na skierowaniu popedu plciowego na osby tej amej plci, a wiec powinien byc klasyfikowany jako choroba, gdyz spoleczenstwo skladajace sie z samych gejow i lesbijek by po prostu wymarlo, i to w jednym pokoleniu. Chyba ze uznasz takze, ze np. nosiciel wirusa HIV nie jest chory... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:55 hrkagan napisała: > WHO to organizacja podobnie skompromitowana jak UNESCO i cale ONZ. > Homoseksualizm nie jest normalnym zachowaniem seksualnym, > gdyz jest to wyrazne zburzenie psychiczne Dokładnie TAKIE SAMO jak leworęczność :D Oczywiście dla ludzi takich jak ty leworęczność to małe miki bo nie dotyczy okolic d*py, które to okolice (zwłaszcza cudze) dla pewnego gatunku oszołomów są NAJWAŻNIEJSZE :D > polegajace na > skierowaniu popedu plciowego na osby tej amej plci, a wiec powinien > byc klasyfikowany jako choroba, gdyz spoleczenstwo skladajace sie > z samych gejow i lesbijek by po prostu wymarlo, i to w jednym > pokoleniu. Aż mi się Miś przypomina: "a gdyby tu pański synek (sprawdzić czy nie ksiądz) przebiegał? A to mogła być WASZA MATKA!" > Chyba ze uznasz takze, ze np. nosiciel wirusa HIV nie > jest chory... Chyba, że ty uznasz, że na przykład nieżywy jest żywy albo coś równie zabawnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:02 Czekam na konferencję pt "Celibat a zwierzęca natura człowieka" :] Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:33 orchidust napisał: > Czekam na konferencję pt "Celibat a zwierzęca natura człowieka" :] To ją sobie zorganizuj. Na pewno dostaniesz dofinansowanie z postępowych źródeł. Może z Fundacji Batorego? Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Onanizm a polska prawica 06.05.09, 10:51 to też ciekawy temat. Uderzający jest fakt, że wśród naszą rodzimą prawicę tworzą same chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 rachunek strat i zysków 06.05.09, 08:06 Z drugiej strony weź w tym bilansie pod uwagę, że za sprawą tegoż Boga jesteś kretynem. Więc w sumie nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:08 Abstrahując od prawdziwości owych statystyk: Bądźcie spokojni jak Wyborcza się za coś zabierze to jeśli nie ma się mocnego poparcia KK to sprawa jest załatwiona - wszyscy robią w gacie przed nieomylnym środowiskiem Gazety. Ale osobiście nie wierzę w jakąś szczególną odmienność gejów. Nie znam wielu ale mam wrażenie, że nie ma w tym środowisku tyle problemów a alkoholem i przemocą jak wśród hetero. A to jet bardzo częste tło molestowania. Swoją drogą Wyborcza coś polubiła straszenie/piętnowanie/pogardzanie kosztem dialogu i szacunku dla innych poglądów i dobiera sobie np. do takiego TOK FM żenujące persony. Biedroń czy Witkowski to ludzie na poziomie ale taki Janiszewski czy pani Laszuk to homoseksualne mohery. Głupi, nietolerancyjni, niedouczeni, aroganccy fanatycy Odpowiedz Link Zgłoś
proszka To księża molestują dzieci 06.05.09, 08:10 Ciekawe kiedy taka konferencja zostanie zorganizowana, bo i tak można naciągnąć badania. Mało, skoro 99% Polaków to katolicy to można iść dalej z tą WYSZYŃSKĄ INTERPRETACJĄ.Pozdrawiam homofobów - już głupiej być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
jestembond Polityczna poprawność zabija metodę naukową... 06.05.09, 08:10 Założeniem metody naukowej jest szukanie korelacji, stawianie i obalanie hipotez oraz prowadzenie weryfikowalnych badań. Niestety, dzisiejsza racjonalna nauka przegrywa z rozwiniętą polityczną poprawnością rozmaitych imbecyli. Co jest złego w badaniu długości życia w funkcji orientacji seksualnej? Jakoś badania że hetero kawalerowie żyją krócej od hetereo żonatych przeszły. Innym przykładem jest społecznie przywolenie na badanie nad tym, że czarni są zazwyczaj silniejsi niż biali, ale badanie nad poziomami inteligencji w zależności od rasy- zaraz się robi aj waj. W metodzie naukowej NIE MA tematów tabu, każdą hipotezę można postawić (i obalić skądinąd). Odpowiedz Link Zgłoś
luckyluke75 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 08:16 z Ciebie to naprawde imbecyl, jezeli nie widzisz tu korelacji... homofobicznej Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 08:33 Jeśli by przyjąć że populacja homoseksualna to ok 3% całej populacji i ten niewielki odsetek jest odpowiedzialna za 33% zachowań pedofilskich, to dane są porażajace. Jeśli dwóch dorosłych uważa ze ma punkt G w d..pie to ich prywatna sprawa, niech robia sobie co chcą, ale od dzieci wara. Żąglowanie oskarżeniami o homofobie stało się ostatnio modnym sposobem teroryzowania wiekszości, spróbuj publicznie powiedzieć że widok dwóch facetów stymulujących sobie okrężnicę cię brzydzi, zostaniesz uznany prawie za neandertalczyka, ale dlaczego, mamy wolność i mam prawo wyrażać głośno co mi sie podoba a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyluke75 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 08:50 wulgarna retoryka, obrzucanie blotem , manipulacja... oto metody ciemnogrodu... sprowadzenie wszystkiego do kopulacji, oto prawdziwa twarz katolickiego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 09:05 Czyli TY wiesz NA PEWNO lepiej a jak ktoś gada inaczej to homofob super ;] Czy homoseksualistów da się leczyć nie wiem (I Ty też nie wiesz), ale wiem że jakiś czas temu przewagę słowną mieli idioci drący ryja żeby homo zamykać w psychiatrykach, kastrować, wypalać żelazem itd., a dzisiaj jesteśmy po drugiej stronie amplitudy i najgłośniej ryja drą homoseksualiści że to nie wolno takiego nazwać pedałem, że dziecko nie powinno używać słów mama/tata bo może obrazić homoseksualistę (i to waszym zdaniem obrońcy chore nie jest?) itd. Za jakiś czas zapewne znowu będzie zmiana i tak jeszcze przez wiele lat – już ta „poprawność polityczna” pokazała swoje pazurki w US parę tygodni temu, kiedy to wyeliminowana została jedna z kandydatek do miss USA tylko za to że powiedziała co myśli (dokładniej że dla niej małżeństwo to związek kobiety+mężczyzny). Urażony pedał(od razu sorry dla zwykłych homoseksualistów – ale ten kolo na inne określenie nie zasługuje) zwyzywał babkę w necie od głupich k**w. Śmieszność polega na tym że gdyby ktoś tego kolesia zwyzywał w niecie od głupich pedałów to zapewne wylądował by w sądzie oskarżony o homofobie czy coś tam, ale jak ten pedał wyzywa to wszystko ok? Więcej takich przypadków panowie i ludzie przejrzą na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 08:59 Brat prezydenta zgodnie z prezydencką normą, nie potrzebuje dociekać skąd te badania sie wzięły .Kto je przeprowadził .Czy nasi seksuolodzy tez je potwierdzają ,czy je znają. Mózg brat prezydenta niezwykle łatwo jest byle czym porazić, a to jak wiadomo czyni szkody znaczne w szarej substancji. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 09:22 a jak popychasz laske w kakaowe oko, to wszystko jest w porzadku? czy tez raczej preferujesz pozycje "po bozemu" Odpowiedz Link Zgłoś
wacex Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 08:37 Niczego nie zrozumiałeś. Widzisz różnicę pomiędzy badaniem naukowym, a nietolerancją? Czy fakt iż osoby szczupłe żyją stosunkowo dłużej jest dla Ciebie nietolerancją? A może fakt, że Azjaci mają mniejsze penisy? Zaakceptuj fakt, że nie wszyscy ludzie na tej planecie są sobie równi i to jest piękne. Po co bronić naukowcom badań nad naturą ludzką? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Polityczna poprawność zabija metodę naukową.. 06.05.09, 10:31 wacex napisał: > A może fakt, że Azjaci mają mniejsze penisy? Ty rasisto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 dzieci molestuja katabasy !!!! 06.05.09, 08:13 To fajnie sekta w której jest co najmniej 75% zboczeńców sexualnych chce rozdawać madrości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luckyluke75 Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:14 niestety nadal zyjemy w ciemnogrodzie, co potwierdzaja homofobiczne komentarze uczestnikow forum. odp.... od gejow, oszolomy z ciemnogrodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:25 Świetna konferencja. Geje molestują dzieci i żyją krócej, żyją krócej, bo nadstawiają setki razy, a to zwiększa ryzyko. Zresztą większość zbrodni na tle seksualnym popełniana jest w środowisku homo... ale ojciec Adam zaraz pogoni do roboty forumowych "dyżurnych" do przedstawienia dowodów na fakt, że ziemia jest płaska... Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:25 dodaj jeszcze, ze to wszystkie ciala niebieskie kreca sie wokol ziemi, geometryczny srodek ziemi jest w watykanie, a geometryczny srodek wszechswiata w palestynie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:34 > większość zbrodni na tle seksualnym popełniana jest w środowisku > homo... To akurat zwykla koscielna bzdura jest. Wiekszosc przestepstw na tle seksualnym to gwalty hetero i zwiazane z nimi pobicia i zabojstwa. -- Królikopedia - zaprzyjaźniony blog absurdalny Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:19 Hmm, skoro liczby nie klamia, to jak rozumiem przekaz, sprawcami 2/3 (wiekszosci) przypadkow molestowania seksualnego dzieci sa heteroseksualisci ? To moze o tym warto byloby konferencje zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
abgan Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:34 Zrób konferencję o swoim odkryciu rachunkowym, że 100 - 33 = 67. Geniuszu. Zwróć uwagę na dysproporcję między odsetkiem gejów w społeczeństwie a odsetkiem gejów wśród molestujących - to jest ta właściwa dana. A jak emocjonujesz się cyferkami, to podpowiem że w Polsce ponad 90% przestępstw popełniają biali katolicy. Zrób o tym konferencję. :P Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 10:46 Masz racje, nie przemyslalem i "podlozylem" sie :) Interesuje mnie jednak troche inna informacja. Gdzie ci molestujacy homoseksualisci (dlaczego od razu i tylko geje, to molestowania przez lesbijki sie nie zdarzaja ?) znajduja swoje ofiary ? Czy ci molestujacy to nauczyciele, kaplani czy kto ? I czy cala ta statystyka uwzglednia molestowanie (heteroseksualne) w rodzinie ? Czy rozpatruje tylko wykryte przypadki ? Oczywiscie, ze w Polsce 90% przestepstw (w tym molestowan) popelniaja biali katolicy ... I to tez powinno byc nadmienione na UKSW :) Odpowiedz Link Zgłoś
voigtkampff Czy wiesz, że sprawcami 95% procent... 06.05.09, 08:21 przypadków molestowania dzieci w Polsce są katolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Konferencja poświęcona Jarkowi Kaczynskiemu !? 06.05.09, 08:23 Ciągle i wszedzie tylko o J.Kaczynskim... passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Tak, i 1/3 z tych katolikow sa homoseksualisci 06.05.09, 08:42 tak jak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tak, i 1/3 z tych katolikow sa homoseksualisc 06.05.09, 09:12 Tak i 7/8 z tych katolickich homoseksualistów to księża. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor W końcu księża katoliccy wiedzą najlepiej... 06.05.09, 08:22 Znają molestowanie seksualne nieletnich z własnego doświadczenia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hestboy Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:23 Z tego co wiem to pedały ma rower i nie wzywaj Pana Boga nadaremnie. Świetnie, że zauważyłeś, że 1/3 przypadków molestowania dzieci to geje. Tylko powiedź mi gdzie jest kolejne 2/3? To ja już Ci mówię: w 2/3 przypadków to, nie powiem, że heteroseksualiści, ale właśnie takie osoby jak TY, które nie mają szacunku dla drugiej osoby, są odpowiedzialne za gwałt na dzieciach. Tak, jestem gejem, ale moje upodobania seksualne skierowane są tylko i wyłącznie na mężczyzn. I nie warto tu uogólniać i poczytać trochę książek na ten temat skoro się go nie zna a wypowiada się na forach. Sam, gdybym spotkał takiego pedofila to nie ręczył bym za siebie. Pozdrawiam i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Paetz powinien być "promotorem" tych "nauk"..! 06.05.09, 08:27 W ostatnim 20-leciu, wyszły na jaw zbocenia ładaków w sutannch.. Tysiące molestowanych dzieci i młodzieży, do dziś boryka sie z okropnymi wspomnieniami ze spotkań z czarnymi bydlakami... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Paetz powinien być "promotorem" tych "nauk". 06.05.09, 10:34 pierot6 napisał: > W ostatnim 20-leciu, wyszły na jaw zbocenia ładaków w sutannch.. > Tysiące molestowanych dzieci i młodzieży, do dziś boryka sie z > okropnymi wspomnieniami ze spotkań z czarnymi bydlakami... Miliony. To były miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:07 Jeżeli uważasz, że jest normalne, iż przedstawiciele ok. 1,5% populacji ( przecietnie ) popełniają 33% przestępstw określonego rodzaju to faktycznie jesteś gejem nie pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:07 dodaj jeszcze, ze 95% z tych 2/3 to prawowici katolicy. tacy prawi i sprawiedliwi. pozostale 5% to ateisci i innowiercy, przez ktorych jest to cale zlo na tym swiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 to nie są żadni geje, tylko homoseksualiści 06.05.09, 08:23 Jacy geje? A polsku to nie potraficie napisać, że to są po prostu homoseksualiści? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek389 Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:24 "Terapia homoseksualistów może być owocna tylko wtedy, gdy zmiany chce sam pacjent. Próby wyprowadzania kogoś na siłę z homoseksualizmu - podobnie jak ze wszystkich zaburzeń - są skazane na niepowodzenie. Homoseksualista to nie jest człowiek, który normalnie funkcjonuje w społeczeństwie". przecież to prawda, nie widzę w tym homofobii tylko zdrowy rozsądek. A klechy lepiej niech nie wysilają się na krytykę, bo wiekszość z nich sama cierpi na to zaburzenie hormonalne jakim jest homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth89 Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:26 To bez sensu żeby taką konferencję prowadził homofob... Nawet jeżeli mamy mówić o homoseksualiźmie jako o chorobie do wyleczenia, to idąc za ciosem, każdy lekarz, który chce pomóc pacjentowi, musi mu "być przychylny" (jakkolwiek tutaj dziwnie to brzmi). Wątpię żeby ów profesor był osobą kompetentną do wypowiadania się na takim wykładzie (wykładzie dla studentów! A nie specjalistów...). Czemu to ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 09:16 Wiesz czemu to ma służyć . Amerykański homofob toczy walkę o zakaz praktyk homoseksualnych ,czyli o co ? O karanie homoseksualistów może więzieniem ,moze karą śmierci - tego nie wiem. Wie, że w Polsce trafia na podatny grunt ,dlatego tu jest, bo u siebie jest spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Fronda może mieć rację: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:27 Jeśli by przyjrzeć się niektórym znanym z prasy, raadia i telewizji niezdecydowanym seksualnie celebrytom, jak choćby Wojtusiowi Wierzejskiemu, słowa z 2003 r. brzmią sensownie: "Terapia homoseksualistów może być owocna tylko wtedy, gdy zmiany chce sam pacjent. Próby wyprowadzania kogoś na siłę z homoseksualizmu - podobnie jak ze wszystkich zaburzeń - są skazane na niepowodzenie. Homoseksualista to nie jest człowiek, który normalnie funkcjonuje w społeczeństwie". To widać po przeważającej większości Wszechpolaków i LPR-manów. Odpowiedz Link Zgłoś
metann Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:33 Odpowiednie miejsce na taką konferencję. Tylko w tytule zabrakło, że ta 1/3 to księża, którzy nie wytrzymują celibatu i jakoś w życiu muszą sobie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ile kasy publicznej idzie na ten "uniwersytet"?... 06.05.09, 08:35 Zamiast zajmować się Zyzakami itd, należałoby porządnie szarpnąc tym kleszymi siedliskami katodewiacji, jakimi są tzw. uniwersytety katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta coś mi się przypomniało 06.05.09, 08:48 Przychodzi syn do ojca i mówi Tato, jestem gejem. Synu, masz garnitur od Armaniego. nie, A, masz koszulę od Versace nie, A masz buty od Prady. nie Jaki z ciebie gej, ty zwykły pedał jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tkiller Konferencja na UKSW: To geje molestują dzieci 06.05.09, 08:36 Prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr 95% przestępców w więzieniach - to katolicy 06.05.09, 08:37 Moze konferencja o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian I duzo z tych katolow sa homoseksualisci tez. 06.05.09, 08:41 Po co gadac bzdury? Tak samo by bylo w Turcji, tylko ze 95% wiezniow by bylo Islamskich, lub w Anglii albo Holandii gdzie wiekszosc by bylo protestantow. Glupie argumenty od ciebie czerwony swinio. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: I duzo z tych katolow sa homoseksualisci tez. 06.05.09, 09:29 To wcale nie są bzdury, szczególnie w kontekście kolosalnych wydatków z naszych wspólnych pieniędzy na misję wychowywania Polaków przez KK. Odpowiedz Link Zgłoś
przygoda sami homofobi, a moze chca normalnosci! 06.05.09, 08:38 To ze sprawcami wiekszosci przestepstw seksualnych sa geje to naukowy fakt a nie homofobia! Jak ktos nie lubi gejow od razu jest homofobem, dzieci probuje sie uczyc ze maja kochac gejow! Do czego to ma prowadzic? Jestem za normalnoscia, jak ktos chce niech sobie bedzie ale nie namawia i udaje ze jest normalny, nie probuje adoptowac dzieci itd! Nikt nie zaglada nikomu do sypialni a tym ktorzy maja takie sklonnosci a chca sie leczyc dajmy taka szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: sami homofobi, a moze chca normalnosci! 06.05.09, 08:45 Prosze o konkretne zrodla statystyczne (statystyki policyjne, prokuratorskie, badania kryminologiczne, itp.) na potwierdzenie tego "naukowego faktu". Znam statystyki w Szwecji i wynika z nich, ze olbrzmia, przytlaczajaca wiekszosc przestepstw seksualnych jest o charakterze hetereseksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: sami homofobi, a moze chca normalnosci! 06.05.09, 09:30 KUL i RM przeprowadzali badania. badanie bylo w formie ankiety z jednym pytaniem " czy masz cos przeciwko stwierdzeniu, ze wszyscy homoseksualisci to pedofile?" odpowiedzi byly nastepujace "Tak, to prawda", "nie, nie mam nic przeciwko". Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian glupie jest gadanie ze 2/3 molestowan jest dzielo 06.05.09, 08:38 heteroseksualistow. Ile procent jest gejow a ile heteroseksualistow? Jak 1/3 molestowan jest dokonane przez homoseksualistow, i oni sa 5% populacji czy nawet 10% to cos o tym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian glupie jest gadanie ze 2/3 molestowan jest dzielo 06.05.09, 08:39 heteroseksualistow. Ile procent jest gejow a ile heteroseksualistow? Jak 1/3 molestowan jest dokonane przez homoseksualistow, i oni sa 5% populacji czy nawet 10% to cos o tym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Najwięce zboczenców chodzi w sutannach !! 06.05.09, 08:46 sutanna to obowiązkowy "mundurek" wszelkiej masci zboczenców... Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 Re: Najwięce zboczenców chodzi w sutannach !! 06.05.09, 08:54 To dotyczy także zakonnic, które "opiekują" sie chorymi dziećmi..itd pierot6 napisał: > sutanna to obowiązkowy "mundurek" wszelkiej masci zboczenców... Odpowiedz Link Zgłoś
zbawieni Re: glupie jest gadanie ze 2/3 molestowan jest dz 06.05.09, 09:17 ...tylko jakoś promotorom homoseksualizmu brak elementarnych umiejętności liczenia... homoseks.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś