dorre 12.03.04, 14:44 witam @ll! Czy ktoś coś wie o tej firmie? A może mieszka w domu wybudowanym przez nich? Podobno zakończyli już 3 inwestycje. Dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DEPI Re: Attis Development IP: *.tt.com.pl 18.05.04, 21:04 Ta firma, z tego co mi wiadomo, nie zakończyła jeszcze żadnej inwestycji, choćby dlatego, że powstała na początku tego roku. Aczkolwiek osoby, które ją utworzyły podobno już coś robili (przy ulicy Płocińskiej - chyba). Co jeszcze Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Attis Development IP: 57.67.194.* 13.07.04, 16:57 Masz więcej informacji o tej firmie, adres, tel, własciciele, coś o wiarygodności tej firmy, gdzie w tej chwili jeszcze buduje w Wa-wie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Attis Development IP: *.pgnig.pl 14.07.04, 18:14 Budują na Włochach at mom, nie znana spoleczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Attis Development IP: *.pgnig.pl 14.07.04, 18:43 Kolega zakupil lokum, ponoc calkiem sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midarek Re: Attis Development IP: *.army.mil.pl / *.army.mil.pl 22.07.04, 17:42 czyli w końcu warto w nich inwestować czy nie? już sam nie wiem... pozdrawiam midarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Attis Development IP: *.citicorp.com 23.07.04, 08:32 Powiem tak. Kupilismy mieszkanie w Attis nie sprawdzając dokładnie firmy, a to z prostegio powodu. Pan Krzysztof Dobrowolski jest praezesem Amerlease SA, firmy która jest notowana na gieldzie i która jest odnogą AmerBanku. Ta informacja nas uspokoila. Firma Attis (pod inna nazwa) ma bodajże ukonczone juz 3 inwestycje w Wawie. Wiem o dwóch: jedna na Ursynowie, druga kolo skoczni kolo Pulawskiej. Rozmawialam z mieszkancem bloku na Ursynowie i potwierdził bardzo wysoki standard wykonczenia. Do tej pory nasza współpraca z firmą przebiega bardzo dobrze. Pan Krzysztof zgadza się na wszystkie nasze propozycje. Umowa jest napisana w sposób sprawiedliwy dla obu stron i nie wymagała z naszej strony żadnych większych zmian. Polecam tę firme, tylko nie wiem czy są jeszcze wolne lokale. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś