anika291 16.01.07, 11:10 zgłupiałam całkowicie .... jak się odmienia imię MAJA? Nie ma kogo? czego ? Mai czy Maji Przyglądam się komu czemu? Mai czy Maji? Buziaki Anika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owianka Re: Odmiana imienia MAJA 16.01.07, 11:22 szyi, boi, koi, Mai, Kai... so.pwn.pl/lista.php?co=maja Odpowiedz Link Zgłoś
anika291 Re: Odmiana imienia MAJA 16.01.07, 11:26 Dziękuję za odp, uważam tak jak Wy, ale całkowicie zgłupiałam po przeczytaniu fragmentów dwóch blogów o Majkach, pisanych przez ich mamy, gdzie mamy odmieniają imiona swoich dzieci niepoprawnie.. Pomyślałam że jedna mam to może rzeczywiście pomyliła się, ale gdy dokonałam takiego odkrycia na innym blogu, to zgłupiałam totalnie.. Dzięki wielkie A. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Odmiana imienia MAJA 16.01.07, 11:29 Powiem Ci szczerze, że może raz widziałam to imię na forum odmienione poprawnie. W życiu zresztą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majuszka77 Re: Odmiana imienia MAJA 16.01.07, 12:53 Jestem Maja od urodzenia....napewno pisze się Mai...bez J ale pisanie mojego imionka z błędem jest nagminne ....moja mama na paczce świątecznej też napisała Dla Maji!!!! myslałam że padne...mam 29 lat a moja mama nadal nie umie ...ach szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
m_bineczka Re: Odmiana imienia MAJA 16.01.07, 13:10 Mai, jak np boi się ale można wybrnąć np Majce Odpowiedz Link Zgłoś