Dodaj do ulubionych

Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! ______

IP: 64.170.22.* 05.12.02, 00:21
Nigdy nie przywiazywalem zadnej wrtosci do twoich wypocin bo piszesz zupelnie
bez sensu! Ale przeczytalem ten twoj ostatni “artykul”, ktory napiasala na
stronie Slowa Zydowskiego i ma do ciebie dwie prosby.

1.
Napisalas:

“Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy nacjonalistycznych
haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na temat Oświęcimia
przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia. “

Prosze o post Titusa Flaviusa w ktorym on cos napisal nieodpowiedniego o
Oswiecimiu.

2.
Napisalas
“Równie bulwersująca jest sprawa Viri-Palestyny, mieszkańca Wrocławia, który
sprzyja terrorystycznym bojówkom palestyńskim. Umieścił on na Forum Wyborczej
kilka reklam zachęcających do odwiedzenia nowo utworzonego serwisu www.viva-
palestyna.pl.”

Prosze o post Viri-Palestyna w ktorym on sprzyja bojowkom palestynskim albo w
ktorym on zcheca do odwiedzania tego nowego servisu Vova Palestyna.

Czekam niecierpliwie ale jesli nie bedzie odpowiedzi to oficjalnie zostaniesz
tym czym nazwal cie Titus Flavius: kłamliwa suka

Obserwuj wątek
    • inkhata Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 05.12.02, 00:34
      przepraszam - a co zlego jest w zachecaniu
      do wejscia na strone www.viva-palestyna.pl ????
      To slowo "palestyna" jest zle ???

Zydom juz calkiem odpierdala
      • Gość: Misiek Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: 64.170.22.* 05.12.02, 00:50
        inkhata napisał:

> przepraszam - a co zlego jest w zachecaniu
        > do wejscia na strone www.viva-palestyna.pl ????
        > To slowo "palestyna" jest zle ???
        >
        > Zydom juz calkiem odpierdala

Nic nie ma w ty zlego. Cala ta wypocina nie ma rak ani jednej nogi ale na
        dodatek ona zwyczajnie klamie o forumowiczach. Taki z niej sledczy, jak z
        koziej dupy gwizdek.
        A te brednie o internecie!!! Moje 6 letnie dziecko wie wiecej o siecio niz ten
        popiedrollllony inspektor Kolombo.
    • _sorciere Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 05.12.02, 00:34
      Mozesz mi podac link do tego artykulu?Chetnir przeczytam.
      • inkhata Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 05.12.02, 00:37
        www.wort.prv.pl

Artykul - Internet pelen nienawisci.

Tylko czemu kaczaglowa nie napisala
        o nienawisci do Polakow ????
      • Gość: Misiek Tu czytaj ye brednie: IP: 64.170.22.* 05.12.02, 00:46
        Internet pełen nienawiści
        Paulina Kaczanow e-mail
        Jan Latała
        Szajka Żydów opejciła polskich studentów, żydokomuna won, żydowski oszust
        poszukuje osób do prowadzenia niezależnego serwisu "Viva - Palestyna" - to
        hasła, które można znaleźć w polskim Internecie na forach dyskusyjnych.
        Antysemiccy internauci nie przepuszczą żadnej okazji, aby obrzucić inwektywami
        nastawionego przyjaźnie do Izraela uczestnika dyskusji.
        To jednak nie wszystko. Od kilku miesięcy na forach dyskusyjnych odbywa się
        werbunek do neonazistycznych, a nawet terrorystycznych organizacji. Sprawą
        zainteresowały się już służby krajów skąd wychodzą apele o wspieranie lub
        propagowanie nazistowskich lub terrorystycznych haseł.
        Izraelczycy, Polacy, Amerykanie, Francuzi, Niemcy, Austriacy, Włosi są zgodni:
        nie można pozwolić na szkalowanie żadnej narodowości, propagowanie Mein Kampfu
        i werbunek do proterrorystycznych stowarzyszeń na forach internetowych.
        Forum Gazety Wyborczej
        Gazeta Wyborcza słynie z liberalnych poglądów i zamiłowania do wolności słowa.
        Niestety, Forum Gazety Wyborczej jest jednym z ulubionych miejsc internautów
        antysemitów. Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy
        nacjonalistycznych haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na
        temat Oświęcimia przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia.
        Usiłowałam interweniować w sprawie postów Titusa Flaviusa u administratora
        Forum. Jednak na nic zdały się moje apele i prośby, aby delikatnie zwrócić mu
        uwagę, że negując zbrodnie nazistów popełnia według polskiego prawa
        przestępstwo, które jest ścigane z urzędu.
        Jednak Titus Flavius niczym niezrażony kontynuuje swoją przestępczą grafomanię.
        Oszołom z Radia Maryja nie przebiera w słowach. Nawet nie sili się na
        wymyślanie nowej historii. Najczęściej przebywa na Forum Kraj. Żongluje
        hasłami: "Żydzi to pedały", "Spalić flagę Izraela", "Żydzi to masoneria".
        Na takie posty internauci reagują praktycznie natychmiast. Jedni jeszcze
        bardziej prowokują, inni mitygują, jeszcze inni zarzucają skrzynkę Komendy
        Głównej Policji prośbami o interwencje. Polski Kodeks Karny określa tę sprawę
        jasno. Kto obraża uczucia religijne innych osób, podlega karze pozbawienia
        wolności do lat dwóch. Kto pomawia inną grupę osób, osobę o takie postępowanie
        lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na
        utratę zaufania podlega karze grzywny, ograniczenia albo pozbawienia wolności
        do jednego roku. Jeżeli sprawca dopuszcza się tego czynu za pomocą środków
        masowego komunikowania, a więc właśnie przez Internet, podlega karze
        ograniczenia wolności do lat dwóch. Policjanci przyznają, że prowadzą tego typu
        sprawy. Jednak w sądach ciągną się one latami, bo są trudne do udowodnienia.
        Bezimienny Matoł
        Od kilku miesięcy na Forum Internetowym zaczął pojawiać się tzw. Bezimienny
        Matoł. Tak go nazwali internauci, ponieważ codziennie zmieniał pseudonim.
        Jude, Puls, John, Student - takimi nickami operował ów dyskutant. Propagował on
        terroryzm, bronił Hamasu, brygad Al Aksy, Al Kaidy, obrażał premiera Izraela
        Ariela Szarona, wiceprezydenta Dicka Cheney'a. Interwencja u administratora GW
        przyniosła mizerne skutki. Po pierwsze dlatego, że Bezimienny Matoł występował
        pod kilkunastoma pseudonimami, po drugie... że... jego adres był
        nienamierzalny. Za każdym razem występowało inne miejsce nadania postu!
        Po wnikliwym "śledztwie", jakie przeprowadziliśmy z internautami, okazało się,
        że Bezimienny Matoł po wykupieniu specjalnej usługi za 20 dolarów ma możliwość
        wysyłania swoich listów z dowolnego miejsca na świecie. Może udawać, że pisze
        na posty na Forum z kilkudziesięciu miast w Stanach Zjednoczonych. Wysyła je
        natomiast z jednego serwera z biblioteki Gatesa. Sprawą Bezimiennego Matoła i
        jego głoszeniem terrorystycznych haseł zajęło się już amerykańskie Centralne
        Biuro Śledcze.
        Równie bulwersująca jest sprawa Viri-Palestyny, mieszkańca Wrocławia, który
        sprzyja terrorystycznym bojówkom palestyńskim. Umieścił on na Forum Wyborczej
        kilka reklam zachęcających do odwiedzenia nowo utworzonego serwisu www.viva-
        palestyna.pl. Kilku internautów zwiedziło serwis Viri-Palestyny. Poczytało
        proterrorystyczne broszury.
        Po odwiedzinach w tym serwisie do kilku komputerów nastąpiła seria włamań.
        Okazało się, że Viri-Palestyna tak sprytnie zbudował swój serwis, że po wejściu
        gościa na stronę internetową zostawała jego wizytówka w postaci IP komputera, z
        którego wchodzono. A dotarcie do użytkownika po adresie IP jest łatwe dla
        hackera.
        Ostatnio Viri-Palestyna zachęcał internautów do współtworzenia z nim serwisu,
        oferując za to niezłe wynagrodzenie. Jeden z forumowiczów zapytał go: - Czy
        muszę być Arabem, żeby pracować u ciebie? - Nie, ale mógłbyś znać arabski -
        brzmiała odpowiedź.
        Problemy na portalach
        Przejawy nienawiści nie tylko do Żydów, czy państwa Izrael, ale i innych
        narodów i krajów można znaleźć na forach dyskusyjnych, jak również w
        komentarzach nadsyłanych do portali internetowych. Tak jest na przykład na
        portalu Onet, Interii, WP.
        Komentarze są jedną z usług oferowaną przez portale, z której użytkownicy
        chętnie korzystają, komentując bieżące wydarzenia. Część wypowiedzi ma
        charakter wybitnie antysemicki, czy rasistowski i nie zawierają nic poza
        prymitywnymi sformułowaniami (np. "Żydzi to zaraza"). Zwykle nie odnoszą się do
        jakiegoś konkretnego wydarzenia i ze względu na treść zostają usuwane przez
        redaktorów portali. W wielu z tych opinii można odnaleźć mniej lub bardziej
        zawoalowane wątki antysemickie (np. "dzięki terrorowi powstało Kosowo, Bośnia i
        Hercegowina, Izrael i USA, aby wymienić tylko kilka przykładów").
        Warto podkreślić, że wielu internautów pisząc o konflikcie izraelsko--
        palestyńskim, obarcza odpowiedzialnością zarówno Izrael, jak i Stany
        Zjednoczone.
        Przy tej ilości komentarzy zastanawia brak głosów polemicznych. Czy świadczy to
        o tym, że tak wielu internautów ma skrajne poglądy? Czy też mamy do czynienia
        ze zorganizowaną akcją nadsyłania obelżywych postów? Z obserwacji pracowników
        portalu Onet pl wynika, że internauci mają nieco inne poglądy polityczne niż
        ogół społeczeństwa (bardziej centroprawicowe i prawicowe), nie jest jednak tak,
        że znaczącą grupą są osoby o nietolerancyjnych postawach.
        Wiadomo też, że osoby o kontrowersyjnych poglądach częściej wykorzystują
        Internet jako sposób na głoszenie swoich myśli. Takie osoby są bardziej
        zdeterminowane do wypisywania opinii. Jednak ilość komentarzy nie może być
        jedyną miarą poparcia lub krytyki. Dobrym przykładem są dyskusje wokół
        integracji Polski z UE. Komentarze autorstwa przeciwników przystąpienia do Unii
        często dochodzą do 40 procent. Tymczasem, jak wynika z przeprowadzanych na
        stronach ankiet, zdecydowaną większość stanowią zwolennicy UE (65 procent za,
        20 przeciw, 15 nie ma zdania). Kwestia antysemickich i rasistowskich wypowiedzi
        w Internecie jest jednym z głównych punktów dyskusji o wolności słowa i
        granicach tolerancji w Internecie. Rozwiązanie problemu nie jest łatwe i wymaga
        dużej odpowiedzialności od osób decydujących o publikacji komentarzy.

• Gość: Ania Re: Tu czytaj ye brednie: IP: *.chello.be / 213.46.162.* 05.12.02, 00:51
          Przeczytalam.Zebralo mi sie na mdlosci.
          Naklamala bezczelnie o Oszilomie,ktory przewaznie kopiuje artykuly z ND i
          nigdzie nie nawolywal do palenia flag.
          • Gość: Misiek Re: Tu czytaj ye brednie: IP: 64.170.22.* 05.12.02, 00:55
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Przeczytalam.Zebralo mi sie na mdlosci.
            > Naklamala bezczelnie o Oszilomie,ktory przewaznie kopiuje artykuly z ND i
            > nigdzie nie nawolywal do palenia flag.

Jak Titus napisal: Klamliwa SUKA!
            • inkhata Re: Tu czytaj ye brednie: 05.12.02, 01:16
              tak - ja od niedawna na forum jestem
              ale nie zauwazylem, zeby oszolom
              takie zeczy pisal
              • Gość: Misiek Re: Tu czytaj ye brednie: IP: 64.170.22.* 05.12.02, 01:39
                inkhata napisał:

> tak - ja od niedawna na forum jestem
                > ale nie zauwazylem, zeby oszolom
                > takie zeczy pisal

Nie wiem o oszolomie ale moze i ten post nam ta prowokatorka zacytuje.

Czekamy!
                • Gość: jaski Re: Tu czytaj ye brednie: IP: 64.37.254.* 05.12.02, 02:03
                  No, lepiej sie zamknijcie bo i wami sie to amerykanskie centralne szledcze
                  biuro zajmie! Co to za pisemko satyryczne jest gdzie ta porabana pisze? Zreszta
                  nie bierzcie jej powaznie, on ma jaknajbardziej legalne papiery od kuku na
                  muniu, Tworki list gonczy wyslaly za ta dziewoja.
    • Gość: Misiek _______________JESTEM_PROROKIEM___________________ IP: 64.170.22.* 05.12.02, 02:38
      Juz raz, prawie 4 miesiace temu, zapowiedzialem ze Sala, (to poprzedni nik tej
      klamliwej suki Pauliny Kaczkowej), zniknie z tego forum. Tak sie stalo 4
      miesiace temu, (po Sali ani znaku), i tak sie stanie tym razem.

Misiek
      Prorok przyszlosc widzacy

ps
      _____I had a Vision about Sala___________________
      Autor: Gość: Misiek IP: *.milnernet.com
      Data: 16-09-2002 01:08

S_he will soon disappear from this forum!
      Mark my word as it always comes true.
      I have spoken!

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2986055&a=2986055
      • wesoly3 Re: _______________JESTEM_PROROKIEM______________ 05.12.02, 02:42
        moze zniknela
        bo faktycznie do czubkow
        ja odstawili ??
    • Gość: Misiek Czekam kaczorku.. nie kaczko tylko kaczorku. IP: *.milnernet.com 05.12.02, 04:41
      ty nie jestes zadna Paulina tylko Pawelkiem , prawda?

Ja wiem wszystko pokracza kaczko.

Misieksmile
    • greatwhite Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 05.12.02, 12:44
      no wlasnie gdzie sa te posty?
    • izraelczyk1 spadaj skretynialy naziolu bo spotka cie to co Cha 05.12.02, 12:45
      nke
      • werw Re: spadaj skretynialy naziolu bo spotka cie to c 05.12.02, 12:50
        Nie masz racji. Mrs. Paulina całkowicie bezpodstawnie zaatakowała ludzi
        mającymi tyle wspólnego z nazislamem co np. ja.
      • Gość: Misiek Ty smierdzielu mozesz pocalowac mnie w odbytnice IP: *.milnernet.com 05.12.02, 14:40
        e.

Jesli ja broinisz kanalio szpetna to bez wzgledu po ktorej jestes stronie
        jestes do niej/ego podobnym smieciem.
        Co to za pokraka ktora wymysla pierdoly o ludziach tylko po to zeby artykul na
        poziomie 8 letniego dziecka opublikowac na necie. TFUUUU.

Pomysl! Ona porosi redakcje GW do usuwania postow ktore krytykuja Sharona,
        Busha albo zachecaja na strone Viva Palestyna. Tak wyglada jej wolny Kraj.
        Kaczorek jest jakims gownem wychowanym podczas komuny!

A do ciebie smierdzacy Izraelczyku: FUCK YOU
    • izraelczyk1 Tylko naziole i komunisci zadali dowodu niewinnosc 05.12.02, 12:49
      w cywilizowanym swiecie klamstwo trzeba udowodnic, a nie to, ze sie nie klamie.
      Jedz do Iraku
      • Gość: Misiek RNiedorozwiniety dupku! IP: *.milnernet.com 05.12.02, 14:47
        izraelczyk1 napisał:

> w cywilizowanym swiecie klamstwo trzeba udowodnic, a nie to, ze sie nie
        klamie.
        >
        > Jedz do Iraku

Dowod jest taki ze postow o ktorych ona pisze nie bylo!
        Jak ci pokaze post ktorego nie bylo????
        Ale skoro ty tak jak ona, a moze to juz nowe oblicze Sali, jestes na poziomie
        niemowlaka to prosze tu jest moj dowod:

Podaje ci link do wyszeszukiwarki, i ci mowie ze tam nie ma postow o ktorych
        on/a pisala:

www2.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html
        Co za niedorozwiniety czlowiek ktory prosi o dowod tego ze ktos czegos nie
        powiedzial na forum za archiwum. Ty chyba jestes tym niedorozwinietym
        Salem/kaczorem.
      • kontrkultura W cywilizowanym swiecie.... 06.12.02, 18:39
        W cywilizowanym swiecie przed napisaniem artykulu, ludzie pisza fakty, a nie
        wymysly, ktore obrazaja innych ludzi!
    • Gość: Misiek _________Izraelczyk1=Paulina=Izraelczyk1__________ IP: *.milnernet.com 05.12.02, 15:02
      prownajcie te dwa IP. Sala, Izraelczyk1 i oczywiscie Pawel Kaczka to jedna i ta
      sama osoba.
      Co sie stalo Pawelku nie masz odwago odpowiedziec jako Klamliwa suka Paulina
      Kaczkowa?
      Spadaj oszuscie smierdzacy teskniacy za komuchami! tfuuuuuuu

Pamietaj ze Misiek wie wszystko!

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3092398&a=3092595
      Re: Winietoouuu - czyli Polococta
      Autor: Gość: Sala IP: *.wprost.pl / 192.168.0.*
      Data: 26-09-2002 16:53
      A poza tym jakie są gwarancje, że forsa z winiet pójdzie akurat na drogi?
      Akcyza w cenie paliwa też miała na nie iść...

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3833300&a=3833373
      Antypolska "Kleopatra"
      Autor: Gość: Izraelczyk1 IP: w3cachekiss / 192.168.1.*
      Data: 03-12-2002 15:43
      Gość portalu: f napisał(a):

> Gdy wieloletni korespondent Przekroju pisał o sprawach,które dopuszczala
      > cenzura PRL-u red. Rogowski napisał w jednej gazecie polskiej o antypolskich
      > filmach
      > nakręconych w Hollwood m.in obrazie Spilberga >Lista Schindlera>

Jesli "Lista..." jest antypolska, to i "Kleopatra" i "Dylizans" i "W samo
      poludnie", bo tez je krecili Zydzi (dlaczego opanowali przemysl filmowy? bo tam
      sie kreci, to jasne!)
      >

• Gość: Misiek Zamiast wymyslac Nowe Niki pokaz te posty IP: *.milnernet.com 05.12.02, 15:07
      Titusa i Viri Palestyna.
      klamliwa suko!
      • Gość: jeja Re: Zamiast wymyslac Nowe Niki pokaz te posty IP: 194.251.142.* 05.12.02, 15:28
        Misiek ona jest psychiczna .Nie odpowie ci . Ona rozamwia tylko z tymi ktorzy
        jej przytakuja . Ma BOLSZEWICKA NATURE . Zaloze sie ze jej rodzina oprocz
        zydowkich ma tez komusze korzenie .
        • Gość: Misiek Re: Zamiast wymyslac Nowe Niki pokaz te posty IP: *.milnernet.com 05.12.02, 15:35
          Gość portalu: jeja napisał(a):

> Misiek ona jest psychiczna .Nie odpowie ci . Ona rozamwia tylko z tymi ktorzy
          > jej przytakuja . Ma BOLSZEWICKA NATURE . Zaloze sie ze jej rodzina oprocz
          > zydowkich ma tez komusze korzenie .

Wiem ze mi nie odpowie ale mnie wqurwila i ja podraznic moge. No nie?

Pzdr
          Misiek

• Gość: Misiek ___DALEJ CZAKAM___________________________________ IP: *.milnernet.com 05.12.02, 19:16
      Klamliwa SUKO
      • inkhata Re: ___DALEJ CZAKAM______________________________ 05.12.02, 21:36
        no kaczaglowo - dowody !!!!!
        albo oszolom z RM ci procesik wytoczy
        juz z nim rozmawialem
        jego rodzina ma zaprzyjaznionego prawnika
        w poznaniu - jednego z lepszch w "miescie prawnikow"
    • Gość: Misiek ___DAlej__NIC__KLAMLIWA_SUKO?_____________________ IP: *.milnernet.com 05.12.02, 22:03
      Pyutam sie ciebie jeszcze raz, gdzie sa te posty Oszoloma, Titusa i Viri
      Palestyna? Niewiesz jak sie wyszukiwarke uzywa tepaku kwadratowy?

To moze mnie zalatwisz tak jak mi grozisz powyzej, no wiesz, tak jak zalatwilas
      Chanke ty smrodzie. Ty sledztwa przeprowadzasz? Chyba prowadzisz co dziennie
      sledztwo jak z pracy trafic do domu, ty matole!Ty mnie zalatwisz? Stick it up
      your ass!
      • Gość: jeja Podpisuje sie pod slowami Miska obiema lapkami IP: 194.251.142.* 05.12.02, 22:59
        do gory watek !!!
        • Gość: Kingfish Misiek mnie zaskoczyl:-) DO GORY IP: *.dyn.optonline.net 05.12.02, 23:01

> do gory watek !!!
          • wesoly3 Re: Misiek mnie zaskoczyl:-) DO GORY 06.12.02, 01:32
            no to jak kaczaglowa ???
            pokazesz nam dowody ??
            czy posypiesz glowe popiolem
            i przyznasz sie , ze postapilas
            jak jewrejska kurwa
      • izraelczyk1 JA ciebie zalatwie malu gojku-gnojku 06.12.02, 09:36
        >
        >
        > To moze mnie zalatwisz tak jak mi grozisz powyzej, no wiesz, tak jak
        zalatwilas
        >
        > Chanke ty smrodzie.
        • Gość: Misiek ________DO KLAMLIWEJ SUKI_____________________ IP: *.milnernet.com 06.12.02, 14:21
          Juz ci mowilem kretynie ze ty mnie mozesz w dupe
          pocalowac.

Ty mnie zalatwisz? Ty dupku nie rozrozniasz lewej od
          prawej strony!

Jestes zupelnie bezwartosciowa szmata
          • izraelczyk1 Misiek juz nie istniejesz 06.12.02, 14:26
            Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Juz ci mowilem kretynie ze ty mnie mozesz w dupe
            > pocalowac.
            >
            > Ty mnie zalatwisz? Ty dupku nie rozrozniasz lewej od
            > prawej strony!
            >
            > Jestes zupelnie bezwartosciowa szmata
    • ethanol Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 06.12.02, 02:47
      kaczaglowa - no dawaj te dowody
      bo ten twoj izrael nie zyciezy nigdy
    • Gość: Misiek Ale_zrobilo_sie_przyjemnie_bez_tej_szmaty_na_forum IP: *.milnernet.com 06.12.02, 04:01
      Ide spac pokrako ale jutro od nowasmile
      • inkhata Re: Ale_zrobilo_sie_przyjemnie_bez_tej_szmaty_na_ 06.12.02, 04:44
        niech ci sie przysni jak arabowie
        wieszaja cie za jaja twoje

i obudzisz sie przerazony
        ale za chwile sie usmiechniesz
        i pomyslisz sobie: to niemozliwe bo ja nie mam przeciez jaj
        • Gość: jeja do gory watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.251.142.* 06.12.02, 09:03
          do gory
    • izraelczyk1 Ow bezsilny chamski belkot Miska i innych nazioli_ 06.12.02, 09:35
      wskazuje, ze Paulina uderzyla celnie. Kurew poszukajcie sobie wsrod waszych
      gojowskich matek. A chan_ke zalatwilem ja i zabiore sie za reszte tej
      naziolskiej bandy po kolei.
      • Gość: jeja do gory watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.251.142.* 06.12.02, 09:50
        do gory
        • Gość: jeja Re: do gory watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.251.142.* 06.12.02, 12:30

> do gory
      • d_nutka Re: Ow bezsilny chamski belkot Miska i innych naz 06.12.02, 12:45
        izraelczyku,jesteś cool.
        smile))
        • Gość: jeja do gory watek IP: 194.251.142.* 06.12.02, 13:00
          misiek tak naprawde prosi tylko o prawde .
        • Gość: Bnadem Re: Nutka, zeszmaciłaś się IP: *.krakow.pl 29.05.03, 02:37
          Cytat z "Izraelczyka":
          "wskazuje, ze Paulina uderzyla celnie. Kurew poszukajcie sobie wsrod waszych
          gojowskich matek. A chan_ke zalatwilem ja i zabiore sie za reszte tej
          naziolskiej bandy po kolei".

d_nutka napisała:

> izraelczyku,jesteś cool.
          > smile))

Moja matka jest gojką, ty brudna świnio, spłodzona w wyniku dawania dupy przez
          pokolenia suk! I nie pieprz mi, stara zużyta lampucero, o antysemityźmie, bo
          jak w Polaków uderza, to orgazmu dostajesz!
      • Gość: Misiek Znowu sama do siebie mowisz ty kaczko zasrana IP: *.milnernet.com 06.12.02, 14:28
        izraelczyk1 napisał:

> wskazuje, ze Paulina uderzyla celnie. Kurew
        poszukajcie sobie wsrod waszych
        > gojowskich matek. A chan_ke zalatwilem ja i zabiore
        sie za reszte tej
        > naziolskiej bandy po kolei.

• Gość: hi Re: Ow bezsilny chamski belkot Miska i innych naz IP: bierki:* / 192.168.9.* 18.01.03, 16:15
        he ale nasi bracia judaistyczni mili, wprost nadzwyczajnie
    • Gość: jeja Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: 194.251.142.* 06.12.02, 13:13
      do gory
    • Gość: Misiek A_WIEC_PAULINA_KACZANOW=KLAMLIWA_SUKA_I_TAK_PROSZE IP: *.milnernet.com 06.12.02, 14:34
      sie do niej od dzisiaj odnosic. Skoro nie potrafi
      wytlumaczyc bezpodstawnych oszczerstw.
      Titus nazwal ja Klamliwa Suka I od dzisiaj Tak sie
      nalezy do niej odnosic.

Przypominam ZE paulina kaczkowa=Israelczyk1.

• kontrkultura Re: A_WIEC_PAULINA_KACZANOW=KLAMLIWA_SUKA_I_TAK_P 06.12.02, 18:43

> sie do niej od dzisiaj odnosic. Skoro nie potrafi
        > wytlumaczyc bezpodstawnych oszczerstw.
        > Titus nazwal ja Klamliwa Suka I od dzisiaj Tak sie
        > nalezy do niej odnosic.
        >
        > Przypominam ZE paulina kaczkowa=Israelczyk1.
        >

I tak jasne, ze jest...

ale czy nie lepiej juz skonczyc z tym tematem?
        • ethanol Re: A_WIEC_PAULINA_KACZANOW=KLAMLIWA_SUKA_I_TAK_P 06.12.02, 19:52
          nie - nie lepiej konczyc z tym tematem
          dopuki kaczaglowa jest na tym forum
          ma udowodnic, ze prawda jest
          to co napisala
          albo przyznac sie do bledu i przeprosic
          • ethanol Re: A_WIEC_PAULINA_KACZANOW=KLAMLIWA_SUKA_I_TAK_P 06.12.02, 20:20
            kaczapipa mowi ze nie musi nic udowadniac.
            w zwiazku z tym wychodzi na to ze Titus Flavius
            mial racje nazywajac ja KLAMLIWA SUKA.
            A jak jest racja - to jest racja.
            Od dzis kaczapipa otrzymuje zaszytne miano: KLAMLIWA SUKA
            • kontrkultura Re: A_WIEC_PAULINA_KACZANOW=KLAMLIWA_SUKA_I_TAK_P 06.12.02, 20:27
              wlasnie o to chodzi, ze poprostu zwracac sie do niej w wlasnie taki, a nie inny
              sposob, bo juz udowodnila, ze jest klamliwa suka.
    • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 06.12.02, 22:31
      no i widzisz kaczanowa
      twoj izrael nie zwyciezy nigdy
      bo sie nie przyznalas- ze jestes klamliwa suka
    • Gość: Misiek Co za klamliwe scierwo!! IP: *.milnernet.com 08.12.02, 16:02
      • wesoly3 Re: Co za klamliwe scierwo!! 10.12.02, 00:58
        suka klamliwa
        • zgadzam_sie_z_paulinka -----idz spac wesoly----laila_tov 10.12.02, 01:07
          Moglbys przyglupawy chlystku trzymac ta swoja niewyparzona jadaczke na
          lancuchu ? Niedorozwuj umyslowy ktoremu dajesz wyraz kazdego dnia, nie
          upowaznia cie gnojku do niczego wiecej poza sikaniem na komende i przyjmowaniem
          odpowiednich lekow. Juz jednemu to mowilem to i tobie powtorze, zjezdzaj petaku
          po kolejna porcje srodkow uspokajajacych. Zwracanie wiekszej uwagi na takie
          umyslowe lajno, nalezy do jedynie do psychologow i pilegniarzy w bialych
          fartuchach. Wynocha na sale i spac, bo znow beda ci musieli zwiazac ten dziub
          kruka czy wrony.

• wesoly3 Re: -----idz spac wesoly----laila_tov 10.12.02, 02:56
            niejaki "zyczliwy" juz ci napisal -
            sprezynkowcu, zebyc podszkolil
            swoja ortografie zanim parchu napiszesz
            cos w moim jezyku
          • Gość: Misiek Toc to nasza ZOMOWSKA KLAMLIWA SUKA IP: *.milnernet.com 10.12.02, 03:15
            zgadzam_sie_z_paulinka napisał:

> Moglbys przyglupawy chlystku trzymac ta swoja niewyparzona jadaczke na
            > lancuchu ? Niedorozwuj umyslowy ktoremu dajesz wyraz kazdego dnia, nie
            > upowaznia cie gnojku do niczego wiecej poza sikaniem na komende i
            przyjmowaniem
            >
            > odpowiednich lekow. Juz jednemu to mowilem to i tobie powtorze, zjezdzaj
            petaku
            >
            > po kolejna porcje srodkow uspokajajacych. Zwracanie wiekszej uwagi na takie
            > umyslowe lajno, nalezy do jedynie do psychologow i pilegniarzy w bialych
            > fartuchach. Wynocha na sale i spac, bo znow beda ci musieli zwiazac ten dziub
            > kruka czy wrony.
            >
            >
            • zgadzam_sie_z_paulinka ++++do misiaczka i wesolego na dobranoc===== 10.12.02, 04:26

> zgadzam_sie_z_paulinka napisał:
              >
              > > Moglbys przyglupawy chlystku trzymac ta swoja niewyparzona jadaczke na
              > > lancuchu ? Niedorozwuj umyslowy ktoremu dajesz wyraz kazdego dnia, nie
              > > upowaznia cie gnojku do niczego wiecej poza sikaniem na komende i
              > przyjmowaniem
              > >
              > > odpowiednich lekow. Juz jednemu to mowilem to i tobie powtorze, zjezdzaj
              > petaku
              > >
              > > po kolejna porcje srodkow uspokajajacych. Zwracanie wiekszej uwagi na taki
              > e
              > > umyslowe lajno, nalezy do jedynie do psychologow i pilegniarzy w bialych
              > > fartuchach. Wynocha na sale i spac, bo znow beda ci musieli zwiazac ten dz
              > iub
              > > kruka czy wrony.
              ===============================
              Hehe ! Misiek i Wesoly 3, dla Was to i ja moge byc i Zyd. Ten z piwnicy, ktorym
              Was straszyli, gdy sie zeszczalisie sie obaj w majty.
              • wesoly3 Re: ++++do misiaczka i wesolego na dobranoc===== 10.12.02, 19:53
                kaczapipa nie musi przedstawiac dowodow
                bo jak zyd cos mowi to tak ma byc i koniec.

A ty przyjacielu pauliny dalej szczasz w majty ?
              • Gość: Misiek ___________Do brdzo smierdzacej klamstwem SUKi____ IP: *.milnernet.com 11.12.02, 00:12
                > Hehe ! Misiek i Wesoly 3, dla Was to i ja moge byc i Zyd. Ten z piwnicy,
                ktorym
                >
                > Was straszyli, gdy sie zeszczalisie sie obaj w majty.

Z ciebie jest taki Zyd jak z koziej dupyt rabka.
                Klamliwym/zomowskim prowokatorem jestes ty klamliwa suko. I to takim glupim jak
                definicja glniaza naprawde jest.
                • zgadzam_sie_z_paulinka Re: ___________Do brdzo smierdzacej klamstwem SUK 11.12.02, 00:16

> > Hehe ! Misiek i Wesoly 3, dla Was to i ja moge byc i Zyd. Ten z piwnicy,
                  > ktorym
                  > >
                  > > Was straszyli, gdy sie zeszczalisie sie obaj w majty.
                  >
                  >
                  > Z ciebie jest taki Zyd jak z koziej dupyt rabka.
                  > Klamliwym/zomowskim prowokatorem jestes ty klamliwa suko. I to takim glupim
                  jak
                  >
                  > definicja glniaza naprawde jest.
                  Misiaczku juz mowilem zebys suczke se zmienil na biala niedzwiedzice to moze
                  lepiej zycie Ci sie ulozy z nowa pania.Zawsze mozesz sprobowac kochanie!!!!
                  • Gość: Misiek Re: ___________Do brdzo smierdzacej klamstwem SUK IP: *.milnernet.com 11.12.02, 00:18

> Gość portalu: Misiek napisał(a):
                    >
                    > > zgadzam_sie_z_paulinka napisał:
                    > > > Hehe ! Misiek i Wesoly 3, dla Was to i ja moge byc i Zyd. Ten z piwni
                    > cy,
                    > > ktorym
                    > > >
                    > > > Was straszyli, gdy sie zeszczalisie sie obaj w majty.
                    > >
                    > >
                    > > Z ciebie jest taki Zyd jak z koziej dupyt rabka.
                    > > Klamliwym/zomowskim prowokatorem jestes ty klamliwa suko. I to takim glupi
                    > m
                    > jak
                    > >
                    > > definicja glniaza naprawde jest.
                    > Misiaczku juz mowilem zebys suczke se zmienil na biala niedzwiedzice to moze
                    > lepiej zycie Ci sie ulozy z nowa pania.Zawsze mozesz sprobowac kochanie!!!!

Spierdalaj smierdzaca suko!!!
                    • wesoly3 Re: ___________Do brdzo smierdzacej klamstwem SUK 11.12.02, 00:20
                      no i dawaj te dowody
                      bo twoj israel sczeznie marnie
                      • Gość: Misiek Re: ___________Do brdzo smierdzacej klamstwem SUK IP: *.milnernet.com 11.12.02, 00:26
                        wesoly3 napisał:

> no i dawaj te dowody
                        > bo twoj israel sczeznie marnie\

Zwykla qurwa bez kropli honoru!TFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU!!
                      • zgadzam_sie_z_paulinka OSTRZEGAM WAS ZE NASLE NA WAS PATROL OJCA 11.12.02, 00:29
                        RYDZYKA
                        Rydzyk znany nam ze
                        swoich pomysłów i tym
                        razem nas zaskoczył.
                        Rydzyk Patrol to jego nowy
                        twór wzorowany na formacji
                        Detektywa Rutkowskiego.
                        Jak to będzie zobaczymy.

Gromada Kozaków ubrana w
                        czarne mundury z widniejącym
                        na plecach napisem
                        RYDZYK PATROL to nowa
                        organizacja siejąca postrach
                        wśród niewiernych obywateli
                        jest to nowa inicjatywa ojca
                        Tadeusza Rydzyka i jego
                        Stowarzyszenia Rodziny Radia
                        Maryja. Jak podaje nasz
                        kochany "Nasz Dziennik", jest
                        to formacja paramilitarna,
                        mająca na celu poszukiwanie
                        niewiernych, żydostwa i
                        masonerii w Naszej Polsce.
                        Do organizacji może przystąpić
                        każdymłody mężczyzna, nacjonalista
                        z przekonań, ortodoksyjny katolik, z
                        wykształceniem co najwyżej to
                        zawodowym. Przed wstąpieniem
                        musi podpisać zobowiązanie, że
                        będzie tępić wszystkie przejawy
                        satanizmu. Szkolenie trwa rok. W
                        tym czasie kandydaci, rozwijają
                        swoje mięśnie i uczą się jak odróżnić
                        dresa o reszty świata.
                        Rydzyk Patrol nie zawsze wygrywa...
                        Wielką plagą, jak zapewnia O.
                        Rydzyk są przypadki
                        homoseksualizmu wśród
                        kandydatów. Każdy przyłapany na
                        sadomii, musi oddać się samemu
                        Tadeuszowi Rydzykowi .
                        Wielu ludzi uważa że teraz fani
                        muzyki metalowej będą musieli
                        zejść do podziemia.

----------------------------
                        Uwazaj pedale bo sie toba zajma

• ethanol Re: OSTRZEGAM WAS ZE NASLE NA WAS PATROL OJCA 11.12.02, 21:12
                          Do zaszczytnego miana "forumowej klamliwej suki"
                          dolaczyla pani Helga (patrz watek - Do starych forumowiczow)
                          • _helga Re: OSTRZEGAM WAS ZE NASLE NA WAS PATROL OJCA 15.12.02, 02:48
                            ethanol napisał:

> Do zaszczytnego miana "forumowej klamliwej suki"
                            > dolaczyla pani Helga (patrz watek - Do starych forumowiczow)

Cos ci sie pomylilo panie wodka/spiryt/niepotrzebne wyciac. W tym watku okazalo
                            sie ze Hiacynt to Carminasmile Sam sie zasypal ja z tym nie mam nic wspolnego. Pan
                            zes sie z nim tez calowal ze tak teraz walczysz?
    • Gość: misiek Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 02:39
      Gdzie sa dowody??
      • _helga Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 02:45
        Gość portalu: misiek napisał(a):

> Gdzie sa dowody??

Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz zrozumialasmile
        • Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 02:55
          _helga napisała:

> Gość portalu: misiek napisał(a):
          >
          > > Gdzie sa dowody??
          >
          >
          > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz zrozumialasmile

No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nadzieje ze nawet ktos
          tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w glebi sumienia
          odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A tu nic.
          No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak nasi politycy i
          adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
          No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(az sie tym zmeczylem)
          Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU!(juz mi lepiej)

Misiek
          Puszysty all oversmile

PS
          Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja naprawde nie moge sie
          zdecydowacsad
          • _helga Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 03:22

> _helga napisała:
            >
            > > Gość portalu: misiek napisał(a):
            > >
            > > > Gdzie sa dowody??
            > >
            > >
            > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz zrozumialasmile
            >
            > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nadzieje ze nawet
            ktos
            > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w glebi sumienia
            > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A tu nic.
            > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak nasi politycy i
            > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
            > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(az sie tym
            zmeczylem)
            > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU!(juz mi lepiej)
            >
            > Misiek
            > Puszysty all oversmile
            >
            >
            > PS
            > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja naprawde nie moge sie
            > zdecydowacsad

Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulina ma jak najbardziej
            rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduzyla zaufania oraz
            popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby sie zachowala
            przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja. Ma rozeznanie tylko
            nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A Ania nie ma
            rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.
            • Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 03:41
              _helga napisała:

>
              > > _helga napisała:
              > >
              > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
              > > >
              > > > > Gdzie sa dowody??
              > > >
              > > >
              > > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz zrozumial
              > asmile
              > >
              > > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nadzieje ze nawet
              > ktos
              > > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w glebi sumienia
              > > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A tu nic.
              > > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak nasi politycy
              > i
              > > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
              > > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(az sie tym
              > zmeczylem)
              > > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU!(juz mi lepiej
              > )
              > >
              > > Misiek
              > > Puszysty all oversmile
              > >
              > >
              > > PS
              > > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja naprawde nie moge sie
              >
              > > zdecydowacsad
              >
              >
              > Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulina ma jak
              najbardziej
              >
              > rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduzyla zaufania oraz
              > popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby sie zachowala
              > przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja. Ma rozeznanie
              tylko
              > nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A Ania nie ma
              > rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.

Czyli Ania zupelnie nie kontaktuje. Ja sie wlasnie nad tym zastanawialem bo ona
              jak pisze cos to zanim zdanie skonczy juz nie pamieta jak sie zaczelo. No cos w
              tym jest!
              Innym slowem Paulina wie ze istnieje, aczkolwiek jest niesamowicie glupia, a z
              Ania nie widomosmile
              Jak na babe to nawet masz glowe na karku!
              Zartujesmile
              Misiek

• _helga Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 03:44

> _helga napisała:
                >
                > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                > >
                > > > _helga napisała:
                > > >
                > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gdzie sa dowody??
                > > > >
                > > > >
                > > > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz zroz
                > umial
                > > asmile
                > > >
                > > > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nadzieje ze n
                > awet
                > > ktos
                > > > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w glebi sumi
                > enia
                > > > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A tu nic.
                > > > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak nasi poli
                > tycy
                > > i
                > > > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
                > > > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(az sie tym
                > > zmeczylem)
                > > > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU!(juz mi l
                > epiej
                > > )
                > > >
                > > > Misiek
                > > > Puszysty all oversmile
                > > >
                > > >
                > > > PS
                > > > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja naprawde nie mog
                > e sie
                > >
                > > > zdecydowacsad
                > >
                > >
                > > Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulina ma jak
                > najbardziej
                > >
                > > rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduzyla zaufania or
                > az
                > > popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby sie zachowala
                > > przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja. Ma rozeznanie
                > tylko
                > > nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A Ania nie ma
                > > rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.
                >
                > Czyli Ania zupelnie nie kontaktuje. Ja sie wlasnie nad tym zastanawialem bo
                ona
                >
                > jak pisze cos to zanim zdanie skonczy juz nie pamieta jak sie zaczelo. No cos
                w
                >
                > tym jest!
                > Innym slowem Paulina wie ze istnieje, aczkolwiek jest niesamowicie glupia, a
                z
                > Ania nie widomosmile
                > Jak na babe to nawet masz glowe na karku!
                > Zartujesmile
                > Misiek
                >

HEheh. A jak to te inne baby jutro przeczytaja to obie bede miala na karku,
                bardzo rozwscieczonesmile
                • Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 03:53
                  _helga napisała:

>
                  > > _helga napisała:
                  > >
                  > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                  > > >
                  > > > > _helga napisała:
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Gdzie sa dowody??
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego i juz
                  > zroz
                  > > umial
                  > > > asmile
                  > > > >
                  > > > > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nadzieje
                  > ze n
                  > > awet
                  > > > ktos
                  > > > > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w glebi
                  > sumi
                  > > enia
                  > > > > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A tu nic
                  > .
                  > > > > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak nasi
                  > poli
                  > > tycy
                  > > > i
                  > > > > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
                  > > > > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(az sie
                  > tym
                  > > > zmeczylem)
                  > > > > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU!(juz
                  > mi l
                  > > epiej
                  > > > )
                  > > > >
                  > > > > Misiek
                  > > > > Puszysty all oversmile
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > PS
                  > > > > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja naprawde ni
                  > e mog
                  > > e sie
                  > > >
                  > > > > zdecydowacsad
                  > > >
                  > > >
                  > > > Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulina ma jak
                  > > najbardziej
                  > > >
                  > > > rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduzyla zaufan
                  > ia or
                  > > az
                  > > > popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby sie zachowal
                  > a
                  > > > przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja. Ma rozezna
                  > nie
                  > > tylko
                  > > > nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A Ania nie ma
                  >
                  > > > rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.
                  > >
                  > > Czyli Ania zupelnie nie kontaktuje. Ja sie wlasnie nad tym zastanawialem b
                  > o
                  > ona
                  > >
                  > > jak pisze cos to zanim zdanie skonczy juz nie pamieta jak sie zaczelo. No
                  > cos
                  > w
                  > >
                  > > tym jest!
                  > > Innym slowem Paulina wie ze istnieje, aczkolwiek jest niesamowicie glupia,
                  > a
                  > z
                  > > Ania nie widomosmile
                  > > Jak na babe to nawet masz glowe na karku!
                  > > Zartujesmile
                  > > Misiek
                  > >
                  >
                  >
                  > HEheh. A jak to te inne baby jutro przeczytaja to obie bede miala na karku,
                  > bardzo rozwscieczonesmile

Ktore?
                  Ania, Paulinka czy Hjacynta?
                  Miska baby toleruja ale Hjacynta sie brzydze brrrrrrrrrrrrr!
                  Nie masz ze mna szans Hjacynto!!! Jak widzisz na przykladzie Pauliny ja
                  klamliwych suk NIENAWIDZE!!
                  • _helga Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 04:01

> _helga napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                    > >
                    > > > _helga napisała:
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > _helga napisała:
                    > > > > >
                    > > > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Gdzie sa dowody??
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zywego
                    > i juz
                    > > zroz
                    > > > umial
                    > > > > asmile
                    > > > > >
                    > > > > > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze mialem nad
                    > zieje
                    > > ze n
                    > > > awet
                    > > > > ktos
                    > > > > > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies tam w
                    > glebi
                    > > sumi
                    > > > enia
                    > > > > > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi! A t
                    > u nic
                    > > .
                    > > > > > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karaluchow jak
                    > nasi
                    > > poli
                    > > > tycy
                    > > > > i
                    > > > > > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamania.
                    > > > > > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowiedzi.(a
                    > z sie
                    > > tym
                    > > > > zmeczylem)
                    > > > > > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFFFUUUU
                    > !(juz
                    > > mi l
                    > > > epiej
                    > > > > )
                    > > > > >
                    > > > > > Misiek
                    > > > > > Puszysty all oversmile
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > PS
                    > > > > > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja napraw
                    > de ni
                    > > e mog
                    > > > e sie
                    > > > >
                    > > > > > zdecydowacsad
                    > > > >
                    > > > >
                    > > > > Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulina ma
                    > jak
                    > > > najbardziej
                    > > > >
                    > > > > rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduzyla z
                    > aufan
                    > > ia or
                    > > > az
                    > > > > popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby sie zac
                    > howal
                    > > a
                    > > > > przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja. Ma ro
                    > zezna
                    > > nie
                    > > > tylko
                    > > > > nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A Ania n
                    > ie ma
                    > >
                    > > > > rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.
                    > > >
                    > > > Czyli Ania zupelnie nie kontaktuje. Ja sie wlasnie nad tym zastanawia
                    > lem b
                    > > o
                    > > ona
                    > > >
                    > > > jak pisze cos to zanim zdanie skonczy juz nie pamieta jak sie zaczelo
                    > . No
                    > > cos
                    > > w
                    > > >
                    > > > tym jest!
                    > > > Innym slowem Paulina wie ze istnieje, aczkolwiek jest niesamowicie gl
                    > upia,
                    > > a
                    > > z
                    > > > Ania nie widomosmile
                    > > > Jak na babe to nawet masz glowe na karku!
                    > > > Zartujesmile
                    > > > Misiek
                    > > >
                    > >
                    > >
                    > > HEheh. A jak to te inne baby jutro przeczytaja to obie bede miala na karku
                    > ,
                    > > bardzo rozwscieczonesmile
                    >
                    > Ktore?
                    > Ania, Paulinka czy Hjacynta?
                    > Miska baby toleruja ale Hjacynta sie brzydze brrrrrrrrrrrrr!
                    > Nie masz ze mna szans Hjacynto!!! Jak widzisz na przykladzie Pauliny ja
                    > klamliwych suk NIENAWIDZE!!

hehe!! O pannie Hiacyncie tez juz wiesz? A ona ma teraz klopot. Bo wpadla przez
                    to ze cos z wirusem nabujala i jeszcze dzisiaj wieczorem mowila ze go ma. Jako
                    Carmina. No i sa watpliwosci z tym wirusem. Raz, ze jak to moze byc zeby
                    antyvira nie miala. Dwa, jak juz ma, to dlaczego sie do sieci sie wlacza i
                    programu pocztowego uzywa? Przeciez ten wirus sie rozsyla po wszystkich
                    znajomych. To jest wbrew netykiecie. Tylko nie rozumiem dlaczego przy takiej
                    zarazie jeszcze nikt alarmu wirusowego na forum nie podnioslsmile)))
                    • Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 04:15
                      _helga napisała:

>
                      > > _helga napisała:
                      > >
                      > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                      > > >
                      > > > > _helga napisała:
                      > > > >
                      > > > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                      > > > > >
                      > > > > > > _helga napisała:
                      > > > > > >
                      > > > > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                      > > > > > > >
                      > > > > > > > > Gdzie sa dowody??
                      > > > > > > >
                      > > > > > > >
                      > > > > > > > Misiaku puszysty all over, chyba ja sprales do zy
                      > wego
                      > > i juz
                      > > > zroz
                      > > > > umial
                      > > > > > asmile
                      > > > > > >
                      > > > > > > No niewiem. Jestem bardzo rozczarowanysad Zawsze miale
                      > m nad
                      > > zieje
                      > > > ze n
                      > > > > awet
                      > > > > > ktos
                      > > > > > > tak plytki i glupkowaty jak paulinka znajdzie gdzies t
                      > am w
                      > > glebi
                      > > > sumi
                      > > > > enia
                      > > > > > > odwage i przyzna sie do winy. zawsze wierzylem w ludzi
                      > ! A t
                      > > u nic
                      > > > .
                      > > > > > > No to czego my mamy sie spodziewac od takich karalucho
                      > w jak
                      > > nasi
                      > > > poli
                      > > > > tycy
                      > > > > > i
                      > > > > > > adwokaci. On/a po prostu dala im prawojazdy do klamani
                      > a.
                      > > > > > > No to na tyle jesli chodzi o kulturalne moich wypowied
                      > zi.(a
                      > > z sie
                      > > > tym
                      > > > > > zmeczylem)
                      > > > > > > Ona jest po porostu squrwiala klamliwa suka..TTTTTFFFF
                      > FUUUU
                      > > !(juz
                      > > > mi l
                      > > > > epiej
                      > > > > > )
                      > > > > > >
                      > > > > > > Misiek
                      > > > > > > Puszysty all oversmile
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > PS
                      > > > > > > Jak myslisz kto jest glupiejszy Paulina czy Ania? Ja n
                      > apraw
                      > > de ni
                      > > > e mog
                      > > > > e sie
                      > > > > >
                      > > > > > > zdecydowacsad
                      > > > > >
                      > > > > >
                      > > > > > Paulina. Bo o Ani w ogole nie mozna tego powiedziec. Paulin
                      > a ma
                      > > jak
                      > > > > najbardziej
                      > > > > >
                      > > > > > rozeznanie swoich czynow, tak mysle. Czyli rozumie ze naduz
                      > yla z
                      > > aufan
                      > > > ia or
                      > > > > az
                      > > > > > popelnila bledy, ktorych by zreszta nie popelnila, gdyby si
                      > e zac
                      > > howal
                      > > > a
                      > > > > > przyzwoicie. Na przyklad jest cos takiego jak autoryzacja.
                      > Ma ro
                      > > zezna
                      > > > nie
                      > > > > tylko
                      > > > > > nie wiem czemu nie chce do ciebie przyjsc i przeprosic. A A
                      > nia n
                      > > ie ma
                      > > >
                      > > > > > rozeznania i nie wiem czy wyraz glupota jest odpowiedni.
                      > > > >
                      > > > > Czyli Ania zupelnie nie kontaktuje. Ja sie wlasnie nad tym zasta
                      > nawia
                      > > lem b
                      > > > o
                      > > > ona
                      > > > >
                      > > > > jak pisze cos to zanim zdanie skonczy juz nie pamieta jak sie za
                      > czelo
                      > > . No
                      > > > cos
                      > > > w
                      > > > >
                      > > > > tym jest!
                      > > > > Innym slowem Paulina wie ze istnieje, aczkolwiek jest niesamowic
                      > ie gl
                      > > upia,
                      > > > a
                      > > > z
                      > > > > Ania nie widomosmile
                      > > > > Jak na babe to nawet masz glowe na karku!
                      > > > > Zartujesmile
                      > > > > Misiek
                      > > > >
                      > > >
                      > > >
                      > > > HEheh. A jak to te inne baby jutro przeczytaja to obie bede miala na
                      > karku
                      > > ,
                      > > > bardzo rozwscieczonesmile
                      > >
                      > > Ktore?
                      > > Ania, Paulinka czy Hjacynta?
                      > > Miska baby toleruja ale Hjacynta sie brzydze brrrrrrrrrrrrr!
                      > > Nie masz ze mna szans Hjacynto!!! Jak widzisz na przykladzie Pauliny ja
                      > > klamliwych suk NIENAWIDZE!!
                      >
                      > hehe!! O pannie Hiacyncie tez juz wiesz? A ona ma teraz klopot. Bo wpadla
                      przez
                      >
                      > to ze cos z wirusem nabujala i jeszcze dzisiaj wieczorem mowila ze go ma.
                      Jako
                      > Carmina. No i sa watpliwosci z tym wirusem. Raz, ze jak to moze byc zeby
                      > antyvira nie miala. Dwa, jak juz ma, to dlaczego sie do sieci sie wlacza i
                      > programu pocztowego uzywa? Przeciez ten wirus sie rozsyla po wszystkich
                      > znajomych. To jest wbrew netykiecie. Tylko nie rozumiem dlaczego przy takiej
                      > zarazie jeszcze nikt alarmu wirusowego na forum nie podnioslsmile)))

Misiek wie o wszystkim. Ja mam Forumowy radar i wiem wszystkosmile
                      Co do Wirusa Hjacynta to sie tylko dziwie ze Paulina takiego czegos nie
                      wymyslila poniewaz ta kretynka jak sie ja na czyms przylapie to po prostu znika
                      a tena madra hjacynka jak tylko nie ma odpowiedzi to WIRUS!!!! Juz ci mowilem
                      ze niektore baby maja glowy na karku smileTo jest nawet bardzo dobry pomysl!
                      A tak w zasadzie to ten Hjacynt mi dupke Paulinke przypomina bo na goracym
                      uczynku zostal zlapana ale tak jak ta plastuga udaje ze nic sie nie stalo. I
                      jak w teatrze umyslowo niesprawnych sam ze soba nadal rozmawia. Takie
                      rozdwojenie jazni.

Jak powiedzialem Misiek wie wszystko. Wiem tez ze wiele tych nikow z Wroclawia
                      pod jednym adresem mieszka. Ale to tak info. tylko dla ciebiesmile

• Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 04:20
                        A tak naprawde z jegoej opisu tego Wirusa wyglada ze Hjacynty komputer ma grype
                        i kicha smileOn ma trojana w glowie i to jeszcze jakiego!
                        • _helga Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 05:04

> A tak naprawde z jegoej opisu tego Wirusa wyglada ze Hjacynty komputer ma
                          grype
                          >
                          > i kicha smileOn ma trojana w glowie i to jeszcze jakiego!

Misiek, ja ciebie stanowczo nie docenilam. Jakby ci tu powiedziec, ale sie nie
                          obraz. Na pierwszy rzut oka nie wygladales zachecajacosmile Ty rzeczywiscie duzo
                          widzisz! To dlatego i w tym tekscie Pauliny wylapales przeklamania nie tylko na
                          swoj temat? Bo o tym Titusie to przysiegam nic bym nie mogla powiedziec. A ty
                          od razu byles w stanie zrobic liste. Hehe. A myslalam ze dobry ze mnie
                          obserwator. Chyle czola!
                          • Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 15.12.02, 05:17
                            _helga napisała:

>
                            > > A tak naprawde z jegoej opisu tego Wirusa wyglada ze Hjacynty komputer ma
                            > grype
                            > >
                            > > i kicha smileOn ma trojana w glowie i to jeszcze jakiego!
                            >
                            >
                            > Misiek, ja ciebie stanowczo nie docenilam. Jakby ci tu powiedziec, ale sie
                            nie
                            > obraz. Na pierwszy rzut oka nie wygladales zachecajacosmile Ty rzeczywiscie duzo
                            > widzisz! To dlatego i w tym tekscie Pauliny wylapales przeklamania nie tylko
                            na
                            >
                            > swoj temat? Bo o tym Titusie to przysiegam nic bym nie mogla powiedziec. A ty
                            > od razu byles w stanie zrobic liste. Hehe. A myslalam ze dobry ze mnie
                            > obserwator. Chyle czola!

Mowilem ci ze ja mam radar.
                            Mam jeszce pomysl jak zrobic blazna z tego Hjacynte. Niby ma wirusa i dokladnie
                            opisal co mu robi. Ale zeby wirusa usunac to i ktos bedzie w koncu wiedzial jak
                            on sie nazywal. Niech ta carminka, jak juz ktos jej to naprawismilebo sam
                            hjacynka ostrosci ekranu nie potrafi ustawic, powie nam jaki to byl wirus a my
                            porownamy z objawami ktore nam opisala.
                            Ale jestem pewny ze ona przeczyta ten post i nam powie ze jej komputer juz
                            zupelnie padl i nic nie moze z niego wyciagnac. Mark my word!

• Gość: Misiek Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milnernet.com 15.12.02, 05:50
                              Ale pomysl tylko o tej Hjacyncie jaka to smierdzaca padlina. Niedawno napisal
                              post w ktorym uwarunkowal kandydature na stanowisko panstwowe tym ze kandytad
                              musi sie przyznac kim naprawde jest. (oczywiscie chodzilo mu o Zydow bo kobieta
                              nie ukryje ze kobieta jest). Tak sobie wybory w Polsce wymyslil a sama
                              zapierdala jako boaa, carmina i hjacynta. Co za CIUL!! Zwykla jadowita zmija!
                              Brrrrrrrr ja sie gadami po prostu brzydze!
                    • pauline_kaczanow Re: Dalej nic ty KLAMLIWA SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 14:27
                      Dzien dobry Helgo,
                      nie bedziesz mnie miala na ogonie,bo ja Cie zwyczajnia szanuje i tyle...
                      Pozdr
                      Paulina
                      • izraelczyk1 Paulina nie odpowiadaj hominidom 15.12.02, 14:30
                        • Gość: Misiek Znowu sama do siebie piszesz suko KLAMLIWA IP: *.milnernet.com 15.12.02, 15:25
    • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 16.12.02, 22:34
      no kaczapaipo
      smialo - udowodnuj ze nie klamiesz
    • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 16.12.02, 23:52
      Misiek miales cos udowodnic??,ze Paulinka klamie,a Ty jak strus schowales glowe
      w piasek.....pekles chyba,bo jestes dmuchany duzy mis??
      • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 16.12.02, 23:54
        sluchaj no pizdo zydowska
        misiek sie domaga dowodow
        a skoro ona nie moze ich podac
        to jest to dowod ze klamie

kapujesz jewrejska kurwo ????
        czy z glana w durny leb musze przyjebac ?
        • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 16.12.02, 23:56
          To nie do ciebie byl post ,tylko do Miska,wiec stul pysk i nie odpowiadaj
          • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 17.12.02, 00:27
            a ty kurwo udowodnij ze nie klamalas
            to wtedy mozesz sie odzywac
            a na razie to mordy z szamba nie wyciagaj
    • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 17.12.02, 19:32

> Nigdy nie przywiazywalem zadnej wrtosci do twoich wypocin bo piszesz zupelnie
      > bez sensu! Ale przeczytalem ten twoj ostatni “artykul”, ktory napia
      > sala na
      > stronie Slowa Zydowskiego i ma do ciebie dwie prosby.
      >
      > 1.
      > Napisalas:
      >
      > “Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy nacjonalistyczny
      > ch
      > haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na temat Oświęcimia
      > przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia. “
      >
      > Prosze o post Titusa Flaviusa w ktorym on cos napisal nieodpowiedniego o
      > Oswiecimiu.
      >
      >
      > 2.
      > Napisalas
      > “Równie bulwersująca jest sprawa Viri-Palestyny, mieszkańca Wrocławia, kt
      > óry
      > sprzyja terrorystycznym bojówkom palestyńskim. Umieścił on na Forum Wyborczej
      > kilka reklam zachęcających do odwiedzenia nowo utworzonego serwisu www.viva-
      > palestyna.pl.”
      >
      > Prosze o post Viri-Palestyna w ktorym on sprzyja bojowkom palestynskim albo w
      > ktorym on zcheca do odwiedzania tego nowego servisu Vova Palestyna.
      >
      > Czekam niecierpliwie ale jesli nie bedzie odpowiedzi to oficjalnie zostaniesz
      > tym czym nazwal cie Titus Flavius: kłamliwa suka
      Paulinka nic nie musi udawadniac,bo brzydzi sie takim Miskiem jak ty
      • Gość: Jureek Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: 212.20.131.* 17.12.02, 19:39

> Paulinka nic nie musi udawadniac,bo brzydzi sie takim Miskiem jak ty

A czytelnikami pisma w którym zamieściła swój artykuł o forum też się Paulina brzydzi?
        Czy to świadczy o szacunku dziennikarza do czytelnika, gdy dziennikarz nie chce uzasadnić tego, co napisał?
        Jurek
        • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 17.12.02, 19:45
          Gość portalu: Jureek napisał(a):

>
          > > Paulinka nic nie musi udawadniac,bo brzydzi sie takim Miskiem jak ty
          >
          > A czytelnikami pisma w którym zamieściła swój artykuł o forum też się Paulina
          b
          > rzydzi?
          > Czy to świadczy o szacunku dziennikarza do czytelnika, gdy dziennikarz nie
          chce
          > uzasadnić tego, co napisał?
          > Jurek
          Czytelnicy wierza Paulince i nie maja do niej zadnych pretensji.Nic mi o tym
          nie wiadomo.Paulinka zawsze jest jak zona cezara,bez skazy.
    • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 00:06
      kaczapipa - dawaj dowody zydowska
      klamczucho
      zlodziejka tez jestes ?
    • Gość: EUpejczyk Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: *.cm-upc.chello.se 18.12.02, 00:21
      Misiu : Dlaczego ona ma udowodnic ze NIE klamie a Ty NIE ? Czy istnieje
      przymus mowienia PRAWDY i kto kogo bedzie sadzil ? anonimowe niki ?
      Paulina weszla ci za skore ale twoje wyzwiska wskazuja ze jest w tym
      cos OSOBistego miedzy wami..wink))
      • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 00:28
        Gość portalu: EUpejczyk napisał(a):

> Misiu : Dlaczego ona ma udowodnic ze NIE klamie a Ty NIE ? Czy istnieje
        > przymus mowienia PRAWDY i kto kogo bedzie sadzil ? anonimowe niki ?
        > Paulina weszla ci za skore ale twoje wyzwiska wskazuja ze jest w tym
        > cos OSOBistego miedzy wami..wink))
        Mis jes wkorwiony ze Paulinka nic o nim nie napisala i w tym jest problem.
        Misiu puszysty nawet nie chce rozmawiac na chat,bo rypniety jego brat wesoly3
        naopowiadal mu ze Paulinka moze go namierzyc w trakcie rozmowy,pozniej
        sprowadzic do Polski i ty go na zywca zebami obrzezac,a on nie chce stac sie
        Zydem.(to jest ten problem)
        • wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 00:29
          kaczanowa pisze oszczerstwa
          z zydowskim szmatlawcu
          wydawanych za ukradzione
          Polakom pieniadze
          • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 00:31
            wesoly3 napisał:

> kaczanowa pisze oszczerstwa
            > z zydowskim szmatlawcu
            > wydawanych za ukradzione
            > Polakom pieniadze
            Zal ci dupe sciska ze o tobie nie napisala??

• wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 00:33
              kaczanowa !!!!
              oddawaj moje pieniadze, ktore podpierdolilas
              na wydawanie tego szmatlawca "jewrejskie slowo"
              • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 01:19
                wesoly3 napisał:

> kaczanowa !!!!
                > oddawaj moje pieniadze, ktore podpierdolilas
                > na wydawanie tego szmatlawca "jewrejskie slowo"
                To od Lwa i przy okazjo odemnie
                -----

Posłuchaj tepy troglodyto , może z wysiłkiem ale zrozumiesz . Świat nie dzieli
                sie na Żydów i nie-Żydów a raczej na ludzi wrażliwych i niewrażliwych , na
                inteligentnych i nieinteligentnych , na dobrych i złych , na uczciwych i
                nieuczciwych itd. Tak , zgadłeś ciebie nie można zaliczyć niestety do tych
                pierwszych a więc jesteś niewrażliwym , nieinteligentnym , nieuczciwym i
                prostackim chamem . Won , na drzewo , banany prostować , homoidzie !
                p.s.ciula poszukaj w rodzinie .

• greatwhite Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 02:47

> wesoly3 napisał:
                  >
                  > > kaczanowa !!!!
                  > > oddawaj moje pieniadze, ktore podpierdolilas
                  > > na wydawanie tego szmatlawca "jewrejskie slowo"
                  > To od Lwa i przy okazjo odemnie
                  > -----
                  >
                  > Posłuchaj tepy troglodyto , może z wysiłkiem ale zrozumiesz . Świat nie
                  dzieli
                  > sie na Żydów i nie-Żydów a raczej na ludzi wrażliwych i niewrażliwych , na
                  > inteligentnych i nieinteligentnych , na dobrych i złych , na uczciwych i
                  > nieuczciwych itd. Tak , zgadłeś ciebie nie można zaliczyć niestety do tych
                  > pierwszych a więc jesteś niewrażliwym , nieinteligentnym , nieuczciwym i
                  > prostackim chamem . Won , na drzewo , banany prostować , homoidzie !
                  > p.s.ciula poszukaj w rodzinie .

Przestan polemizowac tylko udowodnij ze nie klamiesz.
                  • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 12:07
                    """"Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy nacjonalistycznych
                    haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na temat Oświęcimia
                    przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia""""
                    W gazecie nigdzie nie jest napisane ze Titus glosi klamstwo oswiencimskie,tylko
                    o sposobie jego myslenia i pseudonaukowych dywagacjach.
                    • Gość: Jureek Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: 212.20.131.* 18.12.02, 12:12

> """"Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy nacjonalistycznych
                      > haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na temat Oświęcimia
                      > przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia""""
                      > W gazecie nigdzie nie jest napisane ze Titus glosi klamstwo oswiencimskie,tylko
                      >
                      > o sposobie jego myslenia i pseudonaukowych dywagacjach.

A jakbyś jeszcze dała linka do takiej przykładowej "pseudonaukowej dywagacji" przyponinającej dywagacje Switonia, to już byłbym zadowolony.
                      I bardzo proszę, nie wypowiadaj się w imieniu czytelników, że oni nie chcą od Pauliny uzasadnień, bo skoro ja przeczytałem sporny artykuł, to też chyba jestem czytelnikiem. A uzasadnień chyba nie domagają się ludzie, którzy artykułu nie przeczytali.
                      Jurek
                      • zgadzam_sie_z_paulinka Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 12:37
                        !!!!!
                        Jurek,ja nie jestem Paulinka,tylko sie z nia zgadzam!!!!!!
                        Wejdz do watku
                        1Czy sa niewinni Izraelczycy
                        2Jezus byl palestynczykiem
                        oraz do innych watkow Titusa
                        Tam znajdziesz mnostwo takich pseudonaukowych dowodow,ktore na przybyszu z
                        innej planety moga zrobic wrazenie....
                        To sa pseudonaukowe dywagacje.
                        Ostatnio Titus poszedl jeszcze dale i powiedzial ze wirtualna ambasada
                        Palestyny uprawia izraelska propagande(wieczor jak znajde to posle Ci linka)
                        • Gość: Misiek DO__KLAMLIWEJ___SUKI___RAZ___JESZCZE____JEST______ IP: *.milnernet.com 18.12.02, 20:43

> !!!!!
                          > Jurek,ja nie jestem Paulinka,tylko sie z nia zgadzam!!!!!!
                          > Wejdz do watku
                          > 1Czy sa niewinni Izraelczycy
                          > 2Jezus byl palestynczykiem
                          > oraz do innych watkow Titusa
                          > Tam znajdziesz mnostwo takich pseudonaukowych dowodow,ktore na przybyszu z
                          > innej planety moga zrobic wrazenie....
                          > To sa pseudonaukowe dywagacje.
                          > Ostatnio Titus poszedl jeszcze dale i powiedzial ze wirtualna ambasada
                          > Palestyny uprawia izraelska propagande(wieczor jak znajde to posle Ci linka)

Ty podpierdku zasmarkany! Facet zadal ci konkretne pytanie!!!!!
                          Gdzie te Posty Titusa O OSWIECIMIU?
                          A ja jeszcze dodam:
                          Gdzie te POSTY VIRIPALESTYNA i OSZOLOMA O KTORYCH PIOSALAS??
                          Czy ty qurwo polskiego nie rozumiesz? Przestan bzdury opowiadac i UDOWODNIJ ZE
                          NIE
                          KLAMIESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!!!!!!!!!ALbo przepros tych ktorych bezpodstawnie obrazilas.
                          CO ZA MIERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • ethanol Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 21.05.03, 01:41
                      kaczanowej wywody to nawet nie byly
                      pseudonaukowe
                      one byly rodem z domu wariatow
      • Gość: Misiek Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: *.milnernet.com 18.12.02, 20:46
        Gość portalu: EUpejczyk napisał(a):

> Misiu : Dlaczego ona ma udowodnic ze NIE klamie a Ty NIE ? Czy istnieje
        > przymus mowienia PRAWDY i kto kogo bedzie sadzil ? anonimowe niki ?
        > Paulina weszla ci za skore ale twoje wyzwiska wskazuja ze jest w tym
        > cos OSOBistego miedzy wami..wink))

A kogo ja bezpodstawnie o cos oskarzylem?

• wesoly3 Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ 18.12.02, 20:58
          kaczapipa bnie przedstawi linkow bo takowe nie istnieja

a ten pizdryk co sie zgadza z kaczapipa mowi o jakiejs wrazliwosci i
          inteligencji
          ale jak dotat skurwiel nie rozumie o czym my tu mowimy
          i jeszcze na dodatek klamie

wiec jesli wrazliwosc i inteligencja oznacza kretynizm i klamstwo
          to ja sie ciesze ze do tego grona nie naleze
          • Gość: osiol Wesoly ty NIC nie rozumiesz, spadaj IP: w3cache:* / 192.168.1.* 18.12.02, 21:08
            wesoly3 napisał:

> kaczapipa bnie przedstawi linkow bo takowe nie istnieja
            >
            > a ten pizdryk co sie zgadza z kaczapipa mowi o jakiejs wrazliwosci i
            > inteligencji
            > ale jak dotat skurwiel nie rozumie o czym my tu mowimy
            > i jeszcze na dodatek klamie
            >
            > wiec jesli wrazliwosc i inteligencja oznacza kretynizm i klamstwo
            > to ja sie ciesze ze do tego grona nie naleze
            • wesoly3 Re: Wesoly ty NIC nie rozumiesz, spadaj 18.12.02, 21:30
              masz adekwatny nick pizdzielcu
      • Gość: misiek Re: Paulina Kaczanow udowodnij ze nie KLAMIESZ! _ IP: 64.170.22.* 29.05.03, 02:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka