Dodaj do ulubionych

co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 09:20
Widzieliście to? To zjawisko w programie - najsłabsze ogniwo??? tę
wymiętoszoną babę???
Ludzie-trzymajcie mnie bo padnę. Wkurza mnie jak ktoś tak beznadziejny
dostaje prace o którą walczą zdolni i przebojowi dziennikarze. Nie dość,że
ten babsztyl jest
zezowaty, ma krzywy zgryz, aparat na zebach, pluje się, sepleni to na dodatek
gorszych flaków z olejem nie widziałam. Ludzie!Przecież to program
rozrywkowy,
ludzie po pracy chcą sie rozerwać przez TV a tu takie dno!!!!!!!!!No TVN,
daliście plamę!Jak można ? Nie popełniajcie samobojstwa! Wystarczyło
wywalenie
Lisa. Kolejnej klęski nie przeżyjecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytując prowadzącą-
JESZTESZCIE BESZNADZIEJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mahoney Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 09:28
      och dajmy jej szanse niech szprobuje , szkubana :)
    • Gość: Xionc Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! IP: 213.77.7.* 02.03.04, 10:15
      No ale to jest przecież czołowa działaczka marksizmu-feminizmu w Polsce i w
      dodatku osobą z kręgów Miłościwie Nam Panującej Pary Prezydenckiej, więc
      Walterek zatrudnił ją...

Najpierw Szczuka, teraz pewnie Gadzinowski (jak się nie dostanie do Sejmu w
      następnych wyborach), a jak Dworak znajdzie haka na Ninkę, to i pewnie ją TVN
      przygarnie...

Dobrze, że ja tego nie oglądam... Przynajmniej mam więcej czasu na czytanie -
      już zapomniałem, jakie to przyjemne..
      • Gość: maaahhhoooonneyyey Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 10:16
        och gadzinowski to byalby rozkosz
        • kicia_80 Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! 02.03.04, 10:44
          niestety - nie ogladam teleturnieju bo o tej godzinie jeszcze wracam z pracy,
          ale pamietam z amerykanskiej wersji - byl nawet fajny. Prowadzila go "bitch" z
          anglii o bardzo cietym jezyku, wszystkich gnoila, zreszta uczestnicy tez jej
          odpowiednio odpowiadali - i zawsze bylo - you're the weakest link - goodbay:)
          ale to wlasnie mialo tak byc - ostro i dosadnie
          • kemotr Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! 02.03.04, 11:22
            Ja też nie oglądałem teleturnieju, panią Kazię znam jedynie z programu o
            książkach w TVP1, gdzie się kłóci z Duninem-Wąsowiczem, ale robi to w jakiś
            taki rozmemłany sposób. Na pewno nie sposób jej odmówić wysokiego poziomu
            intelektualnego i inteligencji, ale ona z pewnością nie jest zadziorna, nie
            jest agresywna, nie wiem, czy potrafi być błyskotliwie złośliwa. Widziałem
            tylko zajawki "Najsłabszego ogniwa" i nie podobało mi się. Ale sobie obejrzę,
            żeby wyrobić sobie opinię. Jeżeli faktycznie jest to program nieudany, to po co
            trafił na antenę? Przecież przygotowania do teleturnieju trwały od dłuższego
            czasu, nagrano ileś tam odcinków, ktoś je oglądał wcześniej. A tak na
            marginesie: Szczuka jest oczywiście czołową polską feministką, ale gadanie, że
            Walter, kumpel Jolki zatrudnił Kazię, po to jest "po linii" wydaje mi się
            śmieszne. Można kochać Pałąc Prezydencki, mieć lewicowe poglądy, ale TVN jest
            biznesem i nikt nie będzie w satcji komercyjnej robił programu, na którym nie
            zarobi.
    • atemlos1 Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! 02.03.04, 11:46
      zgadzam się - ona jest beznadziejna!!! W szkou jestem co z tym TVN-em sie
      dzieje!!! Jakie ona ma suche teksty, może i niech będzie inteligentna, ale
      przebojowa nigdy nie będzie. Daje głowę że Castingu nie wygrała uczciwie...
    • Gość: ja:) Re: co za PASZTET w TVN!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 21:21
      masz calkowita racje. kobita jest okropna i w ogole sie nie nadaje do tv.... w
      zasadzie to dziwie sie,ze ci uczestnicy ja rozumieja....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka