joakle 12.01.06, 16:03 Czy wiecie jak miał na imię pan Darcy z Dumy i uprzedzenia wg pewnej gazety wydawanej przez Agorę? Marc!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikate Re: pan Darcy 12.01.06, 17:51 Boszsz... pomyliło im się z "Dziennikiem Bridget Jones", gdzie p. Darcy faktycznie miał na imię Marc. P. Darcy w "Dumie i uprzedzeniu" ma na imię Fitzwilliam! Odpowiedz Link Zgłoś
jennywren Re: pan Darcy 12.01.06, 19:16 Też to zauważyłam i byłam wstrząśnięta :) Na film wybieram się w poniedziałek,by porównać tą wersję Pana Darcy z Colinem Firthem. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: pan Darcy 12.01.06, 19:57 pływający w stawie? Czy będzie? Też wzdycham, a co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: pan Darcy 12.01.06, 21:03 Jeszcze tej wersji nie widziałam, ale wiem, że nie będzie :( Serialu z Colinem nic nie przebije! Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna widzialam. Film jest inny 12.01.06, 21:08 od wersji BBC. Warto zobaczyc chociazby ze wzgledu na fotografie. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: pan Darcy 12.01.06, 21:13 Ten nowy pan Darcy też ma coś w sobie, ale scena pierwszych oświadczyn jest żałosna, za to scena drugich oświadczyn to mistrzostwo przy wersji 2. oświadczyn wg BBC. Natomiast Pana Collinsa i Pani Bennet z BBC nikt nigdy nie podrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.nes Re: pan Darcy IP: *.aster.pl 13.01.06, 09:17 Nowy pan Darcy jest bosssski :) Ma piękny głos, oczy... jest nieśmiały... no i jest szczuplejszy od Colina Firtha. Jeśli mogę coś poradzić - lepiej ich jednak za pierwszym oglądaniem nie porównywać, tylko cieszyć się tym, co się dzieje na ekranie, bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś