Dodaj do ulubionych

OLESIAM - jest Pani wielka :-)

14.03.05, 15:52
Chcialam bardzo serdecznie, tu na forum, podziekować Olesi i wyrazic moje
wielkie zadowolenie z dokonanej transakcji. Dzis dostalam przesylke i jestem
tak zadowolona, ze az brak mi slow. Olesiam to wspaniala osoba, dostalam od
Niej mase cudnych probeczek, wszystko bylo dokladnie opisane i jeszcze w
dodatku ten mily liscik... Bardzo poprawilo mi to samopoczucie i goraco
polecam Olesiem do wszelakich transakcji. Ciesze sie bardzo, ze w tym
zwariowanym swiecie sa jeszcze ludzie zyczliwi, mili i uczciwi o wielkim
sercu. Bardzo Ci dziekuje, bo zrobilas mi wielka frajde.
Obserwuj wątek
    • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 14.03.05, 19:41
      Proponuję uczynić z Twego postu, Ilonocb , taki mały kącik podziękowań;) Ja chciałabym złożyć podziękowania na ręce Graza4,której przesyłka takze mile mnie zaskoczyła:) No i niebawem ,mam nadzieję ,dopiszę tu addinkę:)Dziewczyny-jesteście super!
      • chatka_ Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 14.03.05, 23:23
        Ja chcialabym dzis podziekowac mojej szefowej, ktora oddala mi ponad 20 ml
        Cristalle Chanel, ktorych do tej pory uzywala jako odswiezacza w recepcji!!!
    • modern_witch Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 14.03.05, 23:47
      no to ja się dołącze i dziękuję wszystkim, za to że jest tu tak przemiła
      atmosfera...
      a specjalne podziękowania dla Taje (Taje wie za co;-*)
    • strega Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 15.03.05, 01:10
      To i ja sie przylaczam:)Dziekuje bardzo,olesiam
    • addinka Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 15.03.05, 10:57
      no to ja się dołączę ; Olesię miałam przyjemność spotkać osobiście i było
      baaaaaardzo milutko, transakcja także udana, mogę tu dopisać jeszcze malagę
      1234, z którą też się wymieniałam osobiście i wszystko było w jak najlepszym
      porządku; dopiszę jeszcze dordulkę - błyskawiczna przesyłka i wszystko ok;
      myślę, że niedługo dopiszę mangos do długiej listy uczciwych i fajnych
      dziewczyn, z którymi warto tu się wymieniać, sprzedawać itp.

niech żyje forum !!!
      • renia30 Dziękuję, że jesteście, że piszecie tak pięknie... 15.03.05, 17:33
        ... że z tego powodu popadam w dołek finansowy lub w wyrzuty sumienia :o)
        Dzięki wszystkim, z którymi miałam wielką przyjemność wymieniać się perfumami.

To miejsce jest super, ogromnie żałuję, że nie mogę zaglądać na Forum w pracy
        (blokada wrr...) za to po powrocie do domu natychmiast z sprawdzam co też
        Szanowni Państwo wywąchali :o)
        Buziaków 100
        renia
        • addinka Re: Dziękuję, że jesteście, że piszecie tak piękn 16.03.05, 19:17
          zapomniałam o Tobie Reniu !!! mimo w miał rozbitej próbeczki, ciepło wspominam
          Twój cudowny gest.......... pozdrawiam
    • olesiam Tlenu!!! 15.03.05, 22:35
    • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 17.03.05, 13:04
      Ja chciałabym dziś bardzo podziękować Addince. Paczuszka przyszła szybko, zawartość taka, jak było obiecane.Teraz siedzę i wącham. Hot Couture-piękne.Pure Poison zanosi się na bardzo trwały zapach, ale chyba męczyłby mnie na dłuższą metę, natomiast Dolce & gabanna czerwone- to takie kadzidełka , jak dla mnie, sklep indyjski- całkiem, całkiem...:)Dziękuje Addinko!
      • addinka Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 17.03.05, 16:11
        nie ma za co Gosiu, stworzył nam się taki kącik wzajemnej adoracji, a co !!
    • olesiam Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 18.03.05, 12:39
      chciałam bardzo podziekować Dori, Graży, Marli,Addince, Iloniecb, Benicie i
      wszystkim z którymi sie wymieniłam, spotkałam, lub gawedzilam tylko-to czysta
      przyjemnośc:)
    • agmusz Ja również dziękuję:) 18.03.05, 14:33
      Charade, Elve, Grazy, Nikielce- za wymiane idealną i bezinteresowne próbki
      niedostepnych dla mnie zapachów.
      Bardzo Wam dziękuję kochane.
    • graza4 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 18.03.05, 19:42
      O, jaki przemiły wątek wzajemnej adoracji :)! To ja również chcę podziękować
      różnym osobom: tytułowej Olesiam, zwłaszcza za organizacje przemiłego spotkania
      (mam wielką nadzieję na następne), Benicie za wymiane i przemiłą korespondencję,
      a także Marli, Charade, Mangos, Agmusz, Balbince, Coralin, Nikielce, no i "na
      zapas" Reni :). I wszystkim, ktorzy piszą na Forum, którego czytanie jest jedną
      z moich większych, codziennych przyjemności (a za tym idą inne przecież ;))
      • nitulina Re: Straga-Winter delice :) 12.04.05, 23:55
        Oficjalnie składam podziękowanie :)

Następny etap -Winter Delice ;)
    • modern_witch TAJE - Pani tez jest wielka :-)!!!!! 19.03.05, 16:01
      za to mnóstwo cudnych eliksirów to chyba przy pierwszej okazji Panią wysoko do
      góry podrzucę (i obiecuję, że złapię)
      jestem tak skolowana z wrażenia, że sama już nie wiem, jak się nazywam...
      DZIĘKI!!!!!!!!!
    • nikielka Ja również dziękuję. 22.03.05, 11:24
      W pierwszej kolejności Sorbetowi: za stworzenie tego wspaniałego forum, które
      czytam z ogromną przyjemnością.
      Olesiam i Merolik za gesty, które sprawiły, że jest mi cieplutko na sercu, jak
      o Was myślę.
      Paniom, z którymi wymiana na straganiku była czystą przyjemnością, czyli:
      Marli, Graży, Dordulce, Lili, Agmusz, Gabi i Mice281.
      I wszystkim, tak pięknie piszącym o zapachach.
      Dziękuję Wam bardzo.
    • lucy215 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 23.03.05, 18:22
      przystępuję do achów i ochów :) Dziękuję Renacie za cierpliwość dla nowicjuszki
      i odkrycie zalet RJ Versace ;) wiosna juz zerka zza rogu !:D
    • modern_witch Kaloonia!!!!!;-* 23.03.05, 18:52
      Dzięki Szanownej Pani moge sie napawać obecnością Jego Królewskiej Słonecznej
      Mości!!!!
      • kalooo modern_witch wespół z Taje...;D 23.03.05, 21:34
        ...to tandem najcudowniejszy na świecie!!!;D -dzięki Wam ja i chatka będziemy
        mogły poznać Serge Lutensa-najpiękniej dziękuję,że agni zechciała i dała radę
        podzielić się z nami jakże wspaniałymi Fleur d'Orange i Daim Blond...MMMMMM!!Są
        piękne!!!;D A taje dziękuję za kontakt-już odpisuję;) i przy okazji pozdrawiam
        gorąco!JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PRZEOGROMNIE!;*
        • chatka_ Re Kalooo wespól z modern_witch wespół z Taje...;D 23.03.05, 23:58
          Brak mi slow, by powiedziec jak... Jestem szczesliwa, ze to wlasnie wobec Was
          mam dlug wdziecznosci! Nie znam kalooo, a od jakiegos czasu zatrudnia swoje
          przyjaciolki, zmusza do wyjazdu do rodzicow (!;), zeby tylko zalatwic mi
          upragiona probeczke Precious Heart, nie znam modern - a one dziela sie tymi
          skarbami, ktorych same drobinke dostaly do testowania, niepojete! Nie znam
          taje, a juz sie pyta co jeszcze chcemy poznac...! A jak pytam kaloo, jak moge
          sie odwdzieczyc to wiecie co, w ogole nie podejmuje tematu, chyba nie mam nic
          co by ja zaciekawilo w swojej kolekcji ;(((((((((( Jak p.perfumiarz
          zdyskwalifikuje moj olejek ylang-ylang to leze na lopatkach ...:)
      • kalooo Re: Kaloonia!!!!!;-* 23.03.05, 21:35
        Eh waćpani,ależ nie ma o czym gadać...;) <zawstydzony> ;D
    • pour-homme Ja serdecznie dziekuje helenie25 :) 24.03.05, 13:39
      Dziekuje za udana transakcje, pozdrawiam serdecznie :)

Straganik to swietna rzecz :)
      • chatka_ Kochana Kaloooooooooooooo! 29.03.05, 18:12
        Siedze i gapie sie jak sroka w gnat, na dzisiejsza poczte...Nie moge niczego
        skosztowac, bo w nosie wierci okrutnie Azzaro, ktory udaje Jaipur Saphir, tak
        ze udaje sie teraz na basen, starannie zdezynfekowac chlorem nos i wieczorkiem
        zanurze nos w, uwaga, MAM w koncu MAM i to jest TO (bo oczywiscie musialam
        troszke podejrzec :))) Precious Heart, SL Daim Blond i Fleur D'Orange!!!
        • kalooo Re: Kochana Kaloooooooooooooo! 30.03.05, 14:14
          Cieszę się,że dotarło!Miłego niuchania..;)
          • chatka_ Re: Kochana Kaloooooooooooooo! 30.03.05, 14:17
            Dotarlo, dziekuje slicznie! A kiedy mi w koncu odpowiesz na moje
            pytanie??? :)))) Nie chcialabym robic niespodzianki :), dlug mam zbyt duzy ,
            zeby Cie niemilo zaskoczyc :)
            • kalooo Re: Kochana Kaloooooooooooooo! 30.03.05, 15:02
              Oj jaki tam dług...;) Cieszę się,że się podoba-prawdę mówiąc drżałam,żeby się
              nie potłukło na naszej_szanownej_poczcie...;/ I to jeszcze w czasie Świąt...

ps.Sorx,że taka końcówka,ale dlatego flakon a nie fiolka-koleżanka szanowna się
              zlitowała i podarowała resztki w całości.;)
              A za SL to juz taje+modern_witch dziękować..;D
              A tak swoja drogą jak wrażenia?Mi DB wyjątkowo podpasował-niesamowity,wyjątkowy
              zapach...Ehh..A tu nawet na Allegro pusto w tej kwestii...;(
              • chatka_ Re: Kochane.... 30.03.05, 22:32
                Nie moge powiedziec glosno z czym mi sie DB skojarzyl, bo byloby to
                bluznierstwo, z niczym fizjologicznym jednakze ;)) Nic takiego w zyciu jeszcze
                nie wachalam, bardzo bogaty to zapach, wielowatkowy, balam sie nosa oderwac od
                reki zeby nie stracic, ani chwilki od momentu gdy zaczal sie seans na mojej
                skorze. Ale, to kwiat, ktory tylko noca kwitnie i wypelnia soba wszystkie
                zmysly. W dzien, jak jakas zaczarowana krolewna traci urode i zamienia w
                brzydule, jakby na zlosc - nie lubi tlumu, halasu i zgielku.

A FdO to zupelnie nie moj zapach, nie bede sie rozpisywac. Oddam w dobre rece,
                na zlocie.

Precoisu Heart, tak to jest TO, w sensie, ze to jest ten zapach, ktory
                wywachalam w listiopadzie na lotnisku w Londynie, a co pozniej pomyliam z With
                Love, chyba kupie i wymienie sie z siotra na With Love :))) - to taki jednak
                piekny zapach byl, ale nie sposob go bylo docenic gleboka jesienia...

Jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje za moc wrazen...
    • vanilia72 A ja dziękuję Reni 15.04.05, 13:16
      że pomyślała o mnie i mam w końcu Desnudę. Niesamowity zapach.
      Dziękuję Reniu !!
    • chatka_ Dziekuje kalii_t :) 15.04.05, 15:48
      Za korspondencje i wymiane :) Wielka buzka! :)
      • chatka_ Dziekuje grażce4 :) 15.04.05, 15:50
        Za podzielenie sie tak unikalnym zapachem jak Un Jardin en Mediterranee,
        dziekuje, dziekuje! :)
        • graza4 Re: Dziekuje Chatce:) 15.04.05, 16:08
          A ja dziękuję za Calypso (bardzo fajna fiolka ;)), ależ zachciało mi się na
          Karaiby...!
          • chatka_ Re: Dziekuje Chatce:) 15.04.05, 16:21
            hehe, obciach co, ale gdyby nie te olejki do ciast ogolnie dostepne w sklepach,
            to bys sie probeczki szybko nie doczekala :))
            • graza4 Re: Dziekuje Chatce:) 15.04.05, 16:34
              Hehe, zamierzam wykorzystywac ten pomysł w przyszłości :)
              • benita5 Re: Dziekuje Chatce:) 15.04.05, 18:08
                graza4 napisała:

> Hehe, zamierzam wykorzystywac ten pomysł w przyszłości :)

Graza dobre!! Ale teraz ja mam dlug atomizerkowy i czekam na oddech i
                zapotrzebowanie:)) Perfumetki kupione wiec daj syg. i do akcji;))
                Jednoczesnie chcialam podziekowac dziewczynom:
                Grazy za JPG:))
                Rybce za Swetrzysko :))
                Ziereal za JoyEN:D
                Chatce za olejek :))
                Wyszlo zbiorowo, ale ja skokami kangurzymi poruszam sie po forum z racji czasu,
                a raczej jego braku.
                Pozdrowki,b:)))
                • mangos Re: Dziekuje Chatce:) 15.04.05, 18:17
                  A ja Tobie dziękuję Benitko,jeszcze raz oficjalnie na forum za wszystko: za Glorię i całą resztę, za przemiłą korespondencję i ekspresowe przysłanie paczuszki.
                  • benita5 Dziekuje Mangos:) 15.04.05, 18:25
                    Mangosku!!Naprawde bardzo, bardzo mi milo i jestem ogromnie rada ze udalo mi
                    sprawic Tobie choc troszke radosci.Gloria jest wielka i dzieki za tyle
                    cieplych slow pod moim adresem:))) Pozdrawki,b
                    • chatka_ Dziekuje Benitce :) 15.04.05, 22:54
                      Nie zebym nie zrobila tego do tej pory, ale chyba Ci nie mowilam jaka Twoja
                      mega probka Safari zrobila furore na zlocie, kazdy chcial sobie przypomniec czy
                      tez zapoznac sie z nia :)))
    • anexxa dziękuję Olesi:) 16.04.05, 10:19
      za Cabotine. cudo:)
    • mangos dziękuję Aviance 16.04.05, 12:22
      Twoje Red Jeans sprawiły mi dużą frajdę:)
      • aviance Re: dziękuję Mangos 16.04.05, 19:22
        Za szybką przesyłkę i serce włożone w to by dotarła w idealnym stanie. I za
        miłą sobotę pachnącą Lacoste oczywiście.
        • kalooo Maugosia!!! ;D 18.04.05, 20:07
          Dziękuję,dziękuje,dziękuję!!!;*
          Przecudowna przesyłka, z przeogromną ilościa wspaniałych próbek,które zawsze
          chciałam sprawdzić,a jakos nie miałam jak...
          Dziękuje serdecznie!-jestem ogromnie wdzięczna i mam nadzieję,że moja
          przesyłeczka jutro już dotzrze z samego rana.
          Buziaki i jeszcze raz DZIĘKUJĘ!!!
          Dozgonnie wdzięczna kaloo;)
    • vanilia72 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 25.04.05, 08:01
      Dziękuję Benicie !!
      Za miłą korespondencję i cierpliwość.
      Jaipur Saphir jest fantastyczny.
      • benita5 Vaniliowo pozdrawiam 25.04.05, 16:36
        i baaardzo sie ciesze ze po przetasowaniach i podrozach od Mamy do mnie i z
        powrotem, trafil Jaipur w najlepsze rece:)) Pozdrowki,b :))
    • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 25.04.05, 16:46
      Wielkie dzięki dla Reni30-Kenzo są super:)
      • renia30 Zaległe uściski dla Balbinki i całkiem świeże 25.04.05, 17:48
        dla Anexxy - wielkie dziękuję !!!
        r
    • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 05.05.05, 06:32
      Z całego serca dziękuję kalia_t( oj te odmiany nicków przez przypadki;)),modern_witch,sharlotce,olesi(jesli jeszcze tego nie uczyniłam),nikielce -troche na zapas moze,ale za miła korespondencję) Uff-troche sie tego nazbierało:)
    • escape5 Nikielka :) 05.05.05, 11:17
      Bardzo dziękuję Nikielce.Własnie dostałam od niej kilka wspaniałych letnich zapachów które zawzięcie testuję.A Morgan Le Fay cudo!!!Dziękuję!
      • renia30 Nikielka - kochana jest i basta!!!! 05.05.05, 19:09
        Wielkie dzięki za Sheer Obsession, które dzisiaj namiętnie testuję.
        Ogromne buziaki
        r
        • kalia_t Wielkie dzięki Aviance:))))) za super wymianę. 06.05.05, 09:56

• eowyn :)) 06.05.05, 10:23
            dopiero teraz spostrzeglam, ze istnieje taki mily watek:)
            Wiec usciskam tutaj publicznie marle i charade za przemile przeprowadzone
            transakcje i radosc jaka mi sprawily flakoniki, ktore dzieki nim posiadam:)

Ech,az sie nie chce wierzyc, ze istnieje az tak bardzo mile miejsce w necie:)
            Perfumy chyba przyciagaja dobrych ludzi!:)
            Sciskam Was wszystkich mocno, ktorzy tworzycie to niepowtarzalne miejsce!:)
    • aviance Re: Dziękuję Kalii_t i Benicie5! 06.05.05, 12:52
      Benicie za ukochaną Laurę i próbki, a Kalii za Envy i Tendre Kiss na którego
      mogłabym długo nie trafić, a jest wspaniały! Bardzo, bardzo Wam dziewczyny
      dziękuję!
      • benita5 Re: Dziękuję Kalii_t i Benicie5! 07.05.05, 16:47
        Aviance dzieki bardzo:)) wiec teraz "Laurujemy" sie na komende;) Pozdrawki:))
      • benita5 Thanksy i dzieksy dla Charade 07.05.05, 16:51
        za Angela ktorym od zaraz bede pachniec:)) I te uprzyjemniacze czekoladkowe ohh
        baaardzo dzieki:* Moj Maz ktory przytaszczyl paczke sie smial ze chyba znasz
        mnie na wylot:)))
    • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 06.05.05, 14:07
      Dziękuję przemiłej Sharlotce!!!Korespondencja z Tobą to czysta przyjemność. Desnuda są boskie!
      Dziękuję Modern_Witch-powtarzać nie będę za co, myślę,że sama Agni najlepiej wie. A co do Króla Słońce: TO JEST TO!!!Jak mogłam wczesniej ich nie znać, to moje klimaty w 100%. Mówicie,że bywają na Allegro?;)
      • nikielka do Mangos 06.05.05, 14:21
        Sprawdź pocztę, proszę.
        • mangos Re: do Mangos 06.05.05, 14:32
          Sprawdziłam ,odpisałam:)
      • sharlotka Sharlotka = czerwona jak pomidor 06.05.05, 14:38
        mangos napisała:

> Dziękuję przemiłej Sharlotce!!!Korespondencja z Tobą to czysta przyjemność.
        Des
        > nuda są boskie!

no i siem zaczerwienilam!
        poza tym podziekowania dl Poczty Polskiej, ktora mnie zaskoczyla szybkoscia
        dostarczonej przesylki ---> wczoraj nadana w Sopocie, dzis Mangos ja ma u
        siebie juz w domu.
      • modern_witch Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 06.05.05, 19:08
        tak, bywają... "tylko nie kupuj tego, bo to mój zapach";-P
        A tak poważnie, jak będzie już ta aukcja, to proszę nie wykupić całego zapasu,
        OK? Dwie butelki proszę dla mnie zostawić;-), bo będę tak głośno płakać, że
        usłyszysz w swoim mieście!
        • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 06.05.05, 19:15
          Agni! Kupiłam Króla Słońce na Allegro dziś zaraz po przyjściu z pracy- ale jedną butlę;) To coś pięknego. Nie spodziewałam aż takiego , zapachowego odkrycia.
          Zapach ma wszystko to co lubię: jest orientalny, z głębią, w mojej wsi nikt tym nie pachnie, bo tu chodliwe są jedynie Chanel 5, Flower by Kenzo, Light Blue, Amor Amor i Coco Mademoiselle ( ciekawe czemu?;))
          Dziekuję, dziękuję, dziękuję:)
          • vanilia72 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 06.05.05, 19:39
            Król jest !! znowu :))
            • mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 06.05.05, 20:00
              Taaaak, jest i to tańszy. Ja od razu kupiłam , spontanicznie-były jedne ostatnie, tak jak mam to w zwyczaju. Ponadto prezentował się tak okazale na zdjęciu i uwiódł mnie.
              • modern_witch dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 21:27
                przede wszystkim, Mangos, mam nadzieję, że EdP kupiłaś! EdT nie ma nic
                wspólnego z moim! kupiłaś takiego, jak na tej aukcji "nowy za 50 zł" (link był
                na wątku o allegro)? Bo tam, gdzie był link do "używany Le roi" to edT było...
                Nie sądziłam, że kupisz tak szybko, myślałam, że jeszcze pogadać zdążymy i Cię
                nie uczuliłam na tę kwestię...
                Po drugie, prośba dziewczyny do Was, jak gdzies wyczaicie Króla, wrzućcie linka
                do wątku o aukcjach, dobrze? Ja się na allegro kiepsko rozeznaję, niestety,
                kupuję też nie sama, tylko za pośrednictwem Kaloo...
                dzięki
                • mangos Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 21:32
                  Kupiłam takiego, z wielkim słońcem .Kurcze,aż się teraz boję.
                  • modern_witch Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 21:35
                    łeb mial słoneczny, znaczy głowę, znaczy korek? jak tak, to dobry. uzurpator
                    nie ma głowy, tylko słońce na brzuchu, a korek zwykly mały...
                    • mangos Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 21:41
                      Yes, tak,łeb słoneczny! Widziałam dwa na Allegro, ale o tym drugim nawet nie pomyślałam. Chyba kobieca intuicja zadziałała.
                      PS. Wkleiłam linki dwa w wątku o Allegro.
                      • vanilia72 Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 21:51
                        Jeszcze kilka dni i nie będziesz miała z czego zapasów robić, czego oczywiscie
                        nie życzę :))) , ale mnie też kusi.
                      • modern_witch Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 22:04
                        Oki,Mangos, dobry kupiłaś. Ten tańszy na Twoim linku to też EdP, mogłaś
                        spokojnie tańszy kupić. EdT ma inny flakon - przezroczysty i bez "łba" tylko
                        zlote słoneczko namalowane na flakonie.
                        No, a król musi mieć łeb, no nie? Na czym by koronę nosił? Zresztą, do
                        rządzenia też się ponoć głowa przydaje...choć to może przezytek, sądząc po
                        dzisiejszej scenie politycznej ;-P
                        • mangos Re: dwie sprawy, kochane... 06.05.05, 22:14
                          Trafny komentarz! ;)
                          W chwili,gdy kupowałam Króla , tego tańszego jeszcze nie było.Aukcja została dodana później.Ale co tam;) Z doświadczenia wiem,że lepiej kupić coś szybko ,bez zbędnego dumania,by ktoś tego sprzed nosa nie sprzątnął ( w pamięci mam uroczy, czerwony sweterek,który wypatrzyłam będąc w liceum. Cierpiałam wtedy na chroniczny brak kasy. Cudem ją zdobyłam, ale sweterka na drugi dzień nie było;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka