pomyslowa Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 16:53 Taki opis znalazłam: Elektryzująca symfonia na cześć pożądania,namiętności,triumfu zmysłów. Nuty sycylijskiej bergamotki,włoskiej mandarynki i herbaty chińskiej oplatają serce zapachu, w którym tętnią akordy róży damasceńskiej, egzotycznych kwiatów i kaszmiru,podczas gdy na dnie grają do taktu mocne akcenty paczuli, ambry i piżma. Odpowiedz Link
gocha221 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 17:31 brzmi niezle,ale jak znam zycie to rzeczywistosc troche rozczaruje. straszna dzis ze mnie pesymistka) Odpowiedz Link
pomyslowa Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 19:13 A ja licze na to ze wlasnie bedzie fajny!! Zwlaszcza ze meski jest niczego sobie... Odpowiedz Link
misia777 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 21:29 a w ktorym katalogu wchodzi i w jakiej cenie demo? Odpowiedz Link
misia777 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 21:30 acha i jeszcze pytanko: czy to woda toaletowa czy perfumowana? Odpowiedz Link
sister52 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 22:34 Witam, zapach jest piękny. Jest to woda perfumowana, 50ml, wchodzi w K13. Będzie do niej żel pod prysznic gratis. Cena 54,90zł. A zapach? Znacie "Angel" Thierry'ego Muglera? Jeśli tak, to Surrender for Her to niemal to samo Odpowiedz Link
agulha Angel 25.09.04, 01:53 Obyś nie wykrakała. Właśnie ANGEL kupiłam sobie w styczniu br. i oszczędzałam. Użyłam tylko kilka razy w styczniu Flakon leżał z dala od grzejnika, zamknięty w pudełeczku. Otworzyłam go tydzień temu i...cała zawartość wyparowała. Drugi raz w życiu mnie to spotyka (poprzednio z Jaipurem Boucherona). Odpowiedz Link
pomyslowa Re: surrender dla niej-znacie zapach? 25.09.04, 13:05 Oj to niedobrze. Jest az tak mocny jak Angel?? Moze cos jak wersja Innocent, nie?? Bo jesli jest tak mocny to zaczynam sie zastanawiac nad zasadnoscia zakupu Odpowiedz Link
chicarica Re: surrender dla niej-znacie zapach? 25.09.04, 13:46 O matko, "Angel" to dla mnie strasznie słodkie, duszące i porażające "russkije duchi" Podobnie było z avonowym Prowl, które moim zdaniem było niemal identyczne jak "Wish" Choparda. Obie wonie są dla mnie do strawienia przez jakieś 15 minut, potem zaczyna mnie boleć głowa. No ale perfumy to taka rzecz, że każdemu podobają się inne. Odpowiedz Link
sister52 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 25.09.04, 16:06 Witam, nie, to nie jest aż tak mocne jak Angel i tak duszące jak Angel, ale właśnie ten zapach przypomina. Zapach znam z pachnącej strony w katalogu, więc w rzeczywistości może być nieco inny, szczególnie na skórze. Ale dałam pachnącą stronę do powąchania koleżankom i wszystkie, jak jeden mąż (żona stwierdziły, tak samo jak ja, że to jest... Angel Odpowiedz Link
bezsenna Re: surrender dla niej-znacie zapach? 19.10.04, 00:23 a ja tam uwielbialam Prowla-ale ile osob tyle gustow-zalezy od temepramentu,charakteru i takich tam... Odpowiedz Link
misia777 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 22:40 A demo po ile mozne bedzie kupic? Odpowiedz Link
treselle Re: surrender dla niej-znacie zapach? 24.09.04, 23:39 demo za 35,50 (cena reg.74,50). Ja biorę na 100%. Miejmy tylko nadzieje, że nie będzie brakó, bo wszyscy zaczną zamawiać pozdro ) Odpowiedz Link
epa5 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 25.09.04, 14:35 Jak dla mnie Surrender bardzo przypomina perfumy z Ives Rocher Nature Millenaire, czyli taki dość ciężki orientalny zapach, ale bardzo fajny na zimę.W promocji ma kosztować 54,90 plus gratis żel pod prysznic Surrender.Pozdrówka. Odpowiedz Link
justa_79 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 27.09.04, 09:57 a do którego zapachu Avonu jest najbardziej podobny? bo jak opisujecie, że taki ciężki i duszący, to obawiam się, że do Passion Dance Odpowiedz Link
petitka Re: surrender dla niej-znacie zapach? 11.10.04, 14:35 No ja się zakochałam w tym zapachu. Absolutnie nie przypomina to Passion Dance (który dla mnie jest okropny). Nie przepadam za piżmem, ale ten "mix" piżma, paczuli i ambry jest dla mnie cudowny. Wcale nie uważam, że jest mocny i duszący (jak na przykład Hypnotic Poison Diora, który na marginesie jest dla mnie cudowny na drugi dzień ). I na pewno nie skończy sięna tej jednej buteleczce, którą już mam. Odpowiedz Link
bezsenna Re: surrender dla niej-znacie zapach? 19.10.04, 00:26 o ja to ja tylko lubie takie ciezkie zapachy-to juz wam nic nie napisze o kenoz jungle-sloniu bo mi tu zwymiotujecie Odpowiedz Link
flower15 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 19.10.04, 08:42 nooooo.Kenzo jungle jest mocny,ale charakterystyczny.Ja go po godzinie nie mogłam zniesc na sobie.Ale te z avonu biorę bo avon nie ma tak bardzo intensywnych perfumek.Cos sie we mnie zmienia.Wole bardziej intensywne,zawsze lubilam cytrusowe,lekkie zapaszki Odpowiedz Link
justa_79 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 19.10.04, 09:48 dla mnie Kenzo Jungle Elephant nie jest aż tak ciężki, jak np. Today Odpowiedz Link
sipilitka Re: surrender dla niej-znacie zapach? 04.11.04, 09:37 Dziewczyny moim zdaniem pachnie identycznie jak "Mont Blanc" i jak dla mnie jest rewelacyjny. Odpowiedz Link
bezsenna Re: surrender dla niej-znacie zapach? 04.11.04, 21:27 nie no nie porownuj today do Kenzo Jungle-zero podobieństwa-i ten drugi jest bardziej intensywny-a zmienia sie w was dlatego bo zima idzi i kazda chce sie otulic czyms cieplym Odpowiedz Link
ona-inka Re: surrender dla niej-znacie zapach? 04.11.04, 21:54 a ile Wam wystarcza psiknięć? sa tak intensywne ze wystaczy raz czy dwa? a tak ogolnie to trwale sa? Odpowiedz Link
bezsenna Re: surrender dla niej-znacie zapach? 04.11.04, 22:03 podobno nie-ale ja sie przekonam dopiero w srode ogolnie aby perfumy się dłuzej trzymały nalezy skórę nabalsamować w miejscach gdzie najbardziej pulsuje krew Odpowiedz Link
justa_79 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 05.11.04, 10:05 no właśnie Today są tak intensywne, że wystarczą 2 psiknięcia. jak spryskasz się cała, to przez najbliższą godzinę nie przebywaj z ludźmi w małych, zamkniętych pomieszczeniach Odpowiedz Link
oliwka_24 Re: surrender dla niej-znacie zapach? 05.11.04, 08:01 Masz racje, dla mnie też jest bardzo podobny do Mont Blanc. Super zapaszek Odpowiedz Link