Dodaj do ulubionych

Puder matujący Pure Pore Fection

12.09.05, 12:05
Używał ktoś?? Jakie wrażenia??
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 12:36
      wyszukiwarka się kłania
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=27682663&v=2&s=0
      • satia2004 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 13:38
        Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać!!
        wpisałam nazwe serii na różne sposoby i nicsad Dzieki za linka!!
        • justa_79 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 12.09.05, 14:20
          satia2004 napisała:
          > Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać!!

raczej kiedy się wie, JAK szukać wink

> wpisałam nazwe serii na różne sposoby i nicsad Dzieki za linka!!

trzeba było wpisać puder albo matujący - dokładnie po tych samych słowach ktoś
          znajdzie Twój wątek.
          • satia2004 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 13.09.05, 22:51
            satia2004 napisała:
            > > Niestety, tutejsza wyszukiwarka jest dobra wtedu gdy wie sie czego szukać
            justa_79 napisała:
            > raczej kiedy się wie, JAK szukać wink

Ehh.. na wyszukiwaniu i wyszukiwarkach znam sie dość dobrze i niestety trzeba
            wiedzieć CO a nie JAK. Najsłabszym ogniwem jest tu "przewidzenie" jak ktoś
            wczesniej sformuował to czego szukam. Masz rację że jakbym wpisała puder czy
            matujący to trafiłabym na TEN wątek - ale też na czałą mase innych o kremach,
            tonikach, pudrach itp. i musiałabym sie przekopywać przez wyniki wyszukiwania co
            zajełoby sporo czasu a przecież nie po to szukam. Sformuowałam więc zapytanie o
            serię (sądząs że w ten sposób zawężę pole poszukiwań)- ale ktoś kto założył o
            niej wątek nie użył jej nazwy i nie znalazłam. Wniosek - trzeba wiedzieć CO a
            nie JAK - niestety.

PS. W podanym linku wypowiada sie tylko dwie użytkowniczki pudru - może ktoś
            jeszcze coś napisze??
    • teleskop184 Re: Puder matujący Pure Pore Fection 16.09.05, 22:44
      Puder cudny, mała gramatura pozwala ukryć go nawet w obcisłych spodenkach na
      imprezce ( co pozwala na szybkie poprawki makijażu), matuje na pewien czas, nie
      zatyka porów, mimo biało- zielonego kolorku jest bezbarwny, no i jest lepszy niz
      te przeraźliwie żółte AC.
      • michiko ile to cudo kosztuje?? podobno jest w promocji 18.09.05, 14:11
        dzieki za info.
        M.
        • gudz666 Re: ile to cudo kosztuje?? podobno jest w promocj 18.09.05, 14:14
          w katalogu 11 jest za 19,90
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka