nessajam 23.09.05, 14:07 Zastanawiam sie nad jego kupnem. Mam wprawdzie 25 lat, ale zastanawiałam się czy by nie zużyć np 10 płatków, tak dla odświeżenia twarzy po lecie. Co wy o tym sądzicie, czy to nie za mocny kosmetyk jak dla mnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misioczat Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 14:20 Ja mysle, ze nie. Zreszta, w katalogu jest napisane, ze to kosmetyk do stosowania bez wzgledu na wiek. Ja mam 29 lat i uwazam, ze to rewelacyjny produkt. A teraz jeszcze dodaja do niego mikrodermabrazje - tez super rzecz. Odpowiedz Link
anexxa Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 16:51 Ludzie to nie jamochłony. Jesli masz ochotę na delikatne złuszczenie i rozjaśnienie skóry, to dlaczego nie? Akurat to jest, moim zdaniem, jeden z paru naprawdę dobrych preparatów Avonu. Kuracja ma sens, jeśli potrwa ze dwa tygodnie (ja używałam płatków zeszłej jesieni, codziennie). Nie zapomnij tylko o kremie z wysokim filtrem (25-30, najlepiej coś aptecznego) na dzień. Odpowiedz Link
hepinka Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 18:11 nie ma przeciwskazań związanych z wiekiem ten peeling swietnie ożywia koloryt skóry, zamyka pory i oczyszcza polecam Odpowiedz Link
justa_79 Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 18:33 a czy pojawia się po nim szczypanie, łuszczenie? Odpowiedz Link
anexxa Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 20:01 Szczypanie - trochę, na początku. Łuszczenie - w żadnym wypadku. Odpowiedz Link
hepinka Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 20:05 nic mi o tym nie wiadomo używam przeszło tydzień i żadnych nieporządanych efektów nie zauważyłam Odpowiedz Link
misioczat Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 23.09.05, 20:49 Mnie odrobinke szczypalo tak w trzecim dniu uzywania, ale nic sie nie luszczylo.. Odpowiedz Link
sarunieczka Re: Dwustopniowy peeling do twarzy. 24.09.05, 19:15 Mnie też lekko szczypie,po użyciu płatka 1.Ale ma szczypać,dokładnie ma mrowić,tak pisze,to znaczy ze preperat działa.Po użyciu drugiego płatka,jak wyschnie,skóra jest gładziutka jak u niemowlaka Odpowiedz Link