Dodaj do ulubionych

jedlina zdrój-służba zdrowia

20.02.09, 13:37
przychodnia publiczna stała się przychodnią prywatną p dr
słoniewskiej,nb.córa przekręta słoniewskiego-który lawiruje między
partiami z dobrym dla siebie skutkiem-ludziska,uciekajcie z tej
przychodni,dr wolańczyk przyjmuje pacjentów do skutku,a nie 10 i
koniec...tak jest w przychodni córki radnego słoniewskiego...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:48
      Misiu, a nie rozpedziles sie czasem? Jezeli chodzi o ul.Akacjowa,
      wlascicielem jest chyba kto inny.
      • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 20.02.09, 18:52
        właścicielem jest kto inny,a rządzi córa radnego słoniewskiego...
        • Gość: Rebel Yell Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:02
          Eeee tam rzadzi, zajrza na forum i przestanie.
        • Gość: ... Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.wlb.vectranet.pl 20.02.09, 19:05
          tak jak ty misiu rządzisz tym wątkiem, może jasiu Adamus ci w końcu
          pomoże tak jak mi pomagał jeszcze w latach sześdziesiątych, też jego
          żonka dentystka
          • Gość: Rebel Yell Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:09
            Ze swojej strony przypominam ze sluzby zdrowia juz nie ma, moze byc
            ochrona zdrowia. Tylko watpie czy w Jedlinie.
            • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 20.02.09, 20:00
              no i widzę że leczycie się dalej w tej przychodni....zmieńcie ją bo
              czeka was przychodnia w stroniu śl......
          • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 20.02.09, 20:03
            paru osobom pomogli-bądzmy sprawiedliwi...
            • Gość: Rebel Yell Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:12
              Badzmy uczciwi. Macie klopot. Zeby finansowo wyjsc na swoje ilosc
              mieszkancow przy NZOZ-ie musi oscylowac okolo 10 tys (was jest kole
              5 tys?), jezeli ma zatrudniac specjalistow (powiedzmy gin. ,derm. bo
              reszta w sprzecie utonie). Ratuje was 2 lokalnych lekarzy rodzinnych
              (max okolo 3 tys pacjentow) ktorzy poswieca swoje zycie (18h pracy,
              bez szans na urlop). Na ile to wycenisz? Zeby byla szansa na
              sciagniecie takich to trzeba by ladne 2 dzialki wyszykowac, jakies
              ulgi, wsparcie. No ale u was i u nas wspiera sie milosnikow. Milosc
              to naprawde silne uczucie.
    • Gość: ziuta Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:03
      po pierwsze przychodnia nie jest publiczna tylko NZOZ Nowe Miasto i jest to przychodnia niepubliczna , prywatna , po drugie włascicielem i kierownikiem jest kto inny a ta lekarka pracuje tam tylko 5 godzin dziennie jako jeden z pracowników i jednen z 6 lekarzy tam przyjmujących, po trzecie dobrze ci na Wałbrzyskiej to tam bądz i nie jątrz ,po czwarte zrób coś dla miasta zamiast tyle złego gadać, zgłoś się do wyborów na burmistrza, pilnuj tych którzy sprzataja i odsnieżają, przyjmuj pacjentów w przychodni , rób cos konkretnego zamiast pisac kompletnie niemadre i nikomu niepotrzebne rzeczy zajmij sie czymś co bedzie widać i co wszyscy będą mogli podziwiać że taki z ciebie wspaniały i prawy człowiek. Jak juz się tym zajmiesz wszystkim i wszystko w tym miescie "naprawisz" to pokaż wszystkim będziemy z ciebie dumni ,że mamy takiego rewelacyjnego mieszkańca. I przestań kryć się za jakimś nikiem sam ludzi z nazwiska obrzucając "błotem ".Nie mowa i gadanie ale prawe czyny i milczenie swiadczą o poziomie człowieka i jego przydatności dla innych.
    • Gość: Jolka Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:41
      Należałam do tej przychodnia ale się z niej wypisałam bo tam nigdy
      nie było lekarza. Albo dentystka nie dojechała, albo ja byłam za
      wcześnie albo też za póżno. Zawsze mnie odsyłano z kwitkiem. Od roku
      chodzę do przychodni w Wałbrzychu i zawsze jest tam lekarz. Jestem
      zadowolona, szkoda tylko że nie mogę leczyć się w moim mieście.
      • Gość: grad Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 17:38
        z tych powodów uciekło z jedlińskiej przychodni wielu pacjentów....
    • Gość: pacjenci Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.mayhem.net.pl 23.02.09, 15:19
      Watpie szczerze czy tez wspomniana pani doktor chciala by ''rzadzic'' ta placowka.KIEROWAC TO SIE CHCE ALE JAK COS DOBRZE PROSPERUJE ,A NIE JAK SIE WALI NA LEB NA SZYJE! Jesli juz mowa to jest jednym z najlepszch lekarzy na ,ktorych mozna tam liczyc szczegolnie , ze leczy nasze dzieci.Jednak mentalnosc polaka nie pozwala na to by nie skomentowac wiec moze sie nalezy , ale sprawiedliwie to paniom pielegniarkom ,ktore nagminnie nie odbieraja telefonu w rejstracji ,z wszystkiego robia problem, nawet z wpisania danych na recepte i grzeja cieple posadki juz ''x''lat ,a czlowieK jak to czlowiek wolalby byc traktowany z usmiechem i priorytetowo,niz znosic [ szczegolnie ze chory] humorki kogos kto przede wszystkim z powolania i zawodu powinien drugiemu niesc pomoc!!!

• Gość: Jolka Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 16:45
        muszę koleżance przyznać rację - mam te same uwagi.
    • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 23.02.09, 22:45
      Dla twojej wiadomości frajerzyno bo tak można określić twoja postać.
      Wszystko co piszesz jest kupą bzdur i pomówień. Tak naprawde jesteś
      tchórzem i tak zwaną mendą internetową mącącą w głowach naiwnych i
      łatwo wiernych ludzi pokolenia PRL-U. Weź się ku... do roboty bo z
      moich obserwacji wynika że jesteś nierobem i tchórzem. A może byś
      się ujawnił czy może nie masz jaj ?? by to zrobić. Poświeciłem dziś
      mój wolny czas czytając wszystkie twoje posty ale z tym to już
      pojechałeś na maksa. Sprawdź a potem pisz.
      Ps.Cytując Rafała Ziemkiewicza
      "Menda internetowa to nazwa wymyślona przeze mnie, ale zjawisko
      sądzę każdy zna – jest to ten sam typ ludzki, który ozdabia ściany
      publicznych szaletów napisami w rodzaju „Kaśka jest k...”. Zjawisko
      zapewne warte zbadania przez socjologa – bardzo możliwe, że
      prywatnie wiele z MI to mili, z pozoru normalni ludzie, nie bekający
      przy jedzeniu, nie puszczający głośno wiatrów i umiejący udawać
      dobrze wychowanych. Dopiero wchodząc do sieci, korzystając z
      poczucia pełnej anonimowości, MI zrzuca uwierającą ją maskę i
      wypuszcza z siebie rozsadzające ją jady i łajno."

• Gość: grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:03
        to tylko potwierdza , że za długo leczysz się w tej przychodni....
        • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 24.02.09, 13:58
          Masz ciętą ripostę na poziomie swoich wypowiedzi i tu już z panem
          kończę bo z "mendami" się nie dyskutuję tylko tępi !!!. miłego dnia
          życzę
          • Gość: Elka Z Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:10
            Czy czasem pan/pani nie pracuje w tej przychodni? Pytam, gdyż nie
            znam powodów dlaczego pan/pani tą przychodznię broni?
            • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 25.02.09, 22:54
              Ja nikogo nie bronie proszę Pani Ja po prostu nienawidze kłamstwa.
              Moje normy moralne nie pozwalają mi na godzenie się i bezczynne
              obserwowanie jak jakiś "oszołom" wypisuje takie bzdury. Jeżeli pani
              to toleruje i popiera to gratuluje pełnego "buractwa" umysłowego.
              Ps.
              Proszę o wskazanie choćby jednego słowa broniącego lub chwalącego
              przychodnie oraz jej pracowników. O nie znalazła Pani jaka szkoda.
              A może brak umiejętności rozumienia tekstu ??. Wiec po co ten nie
              zbyt inteligentny i nic nie wnoszący post.
              • Gość: Elka Z Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:33
                Jeśli Pani nazywa autora postu oszołomem i burakiem to takie
                argumenty dla mnie nie przemawiają. Jeżeli autor postu krytycznie
                opisuje działalność przychodni to nie należy go obrażać, lecz
                uzasadnić że się myli i wykazać zalety tej placówki. Osobiście zalet
                takich nie widzę dlatego też się z niej rok temu wypisałam. Jeżeli
                jednak widzi Pani takie zalety to proszę je podać. Proszę też nie
                obrażać innych, gdyż to nie jest przejaw kultury i dobrego
                wychowania.
                • Gość: grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:44
                  bardzo trudno jest rozmawiac na trudne tematy z kimś,kto nie ma argumentów pozytywnych a jedyną jego [jej] obroną jest brutalny atak podpierany epitetami...nie o taką rozmowę mi chodziło-urażonych przepraszam,ale problem pozostał.przychodnia,organizacja pracy,personel-to wszystko jest do kitu...-zdania nie zmieniłem.
                  • Gość: gość Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 20:55
                    To prawda, że coś s Tą przychodnią jest nie tak. Uważam, że najpierw
                    należałoby zrobić porządek z tzw. paniami pielęgniarkami. Panie te
                    są wyjątkowo niesympatyczne. Czasmi aż boję się do nich odezwać.
                    Wystarczy już sam wyraz ich twarzy. Brrrr ....
              • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 27.02.09, 22:45
                a wypisałem się dlatego [przeważyło],że będąc przy okienku na którym pisało że rejestracja jest od godz 8.30-ogodz 8.15 pani która rejestrowała,popatrzyła na mnie jak na wariata,i oznajmiła że rejestracja jest już zakończona i p doktor już ma 10 zarejestrowanych pacjentów...-za mną stał były nauczyciel w-f i też nie został przyjęty co przyjął w sposób,że w takich słowach ja go nie słyszałem...pozdrowienia dla buubuuu
                • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 28.02.09, 14:43
                  Ludzie czy wy wogóle nie rozumiecie po polsku ja nie bronie
                  przychodni nawet nie jestem tam zarejestrowany. Nie wypowiadam o
                  jakości usług. A co do epitetów to człowieku zobacz swój post,
                  najechałeś na osobę która nie jest kierowniczką w tej placówce.
                  Podałeś nieprawdziwe informacje o ty że jest to przychodnia
                  państwowa. Wytłumacz mi na spokojnie dla czego to robisz ?.
                  Ps. Łamiesz prawo i ja na miejscu pani doktor (i nie tylko) zgłosił
                  bym fakt do prokuratury. I nie myśl że jesteś anonimowy nie wiem czy
                  słyszałeś kiedyś o numerach IP. Na drógi raz zastanów się co piszesz.
                  • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 28.02.09, 15:02
                    cały czas twierdzę , że pozycja p dr słoniewskiej , jest ściśle powiązana z pozycją tatusia który jest teraz ściśle związany z uzdrowiskiem...syn oczywiście też...-słoniewscy to jedlińska medycyna-a prokurator może mi tylko przyznac rację...pozdrawiam i namawiam pacjentów do ewakuacji z przychodni w której przyjmuje p słoniewska i te ;pielęgniarki;
                    • grizzy56 Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 28.02.09, 15:18
                      wszyscy zrozumieli post oprócz ciebie...-oczywiście że p słoniewska nie jest właścicielką ale szarogęsi się tam i jest alfą i omegą-troszeczkę inteligencji...
                      • Gość: gość Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 16:48
                        Czekamy na odpowiedź pracownika przychodni. Powinien się
                        wypowiedzieć do uwag pacjentów jeśli ma odwagę.
                      • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 01.03.09, 19:02
                        Ja nie widzę żeby ktoś inny oprócz ciebie narzekał na panią dr
                        Słoniewską. A co do inteligenci nie będę z tobą polemizował bo
                        naprawdę nie warto wydawać się w utarczki słowne bo nie jest warto
                        tak się nic przecież nie osiągnie. A jeżeli przychodnia nie
                        odpowiada to proszę przepisać się do Wolańczyka przecież zachęcasz
                        do tego. Po co stać w kolejce logiczne chyba.
    • Gość: ala Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 07:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=92061547&a=92077408
    • Gość: :P Re: jedlina zdrój-służba zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 21:24
      grizzy56 = Zdzisław Kasprzak kontakt do pana zdzislaw1048@wp.pl :P :P
      • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 05.03.09, 22:03
        Jakies dowody prosze. Nie łatwo o pomówienie ??
        • buubuuu Re: jedlina zdrój-służba zdrowia 05.03.09, 22:06
          buubuuu napisał:

> Jakies dowody prosze. Nie łatwo o pomówienie ??
          Przepraszam za pomyłke Nie trudno o pomówienie :)
          • Gość: :P Jak namierzyć Zdzicha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 20:40
            Oto krótka instrukcja jak namierzyć człowieka który kadzi na tym forum:
            1.Najpierw szukamy opcji szukaj (tej z lupka) i tam wpisujemy grizzy56
            w wynikach znajdujemy o to taki milutki temat jakim jest "Skrzywdzony
            gołąb - do ludzi z sercem" i jak się okazuje nasz grizzy56 ma ten
            organ :) :). Dla ułatwienia podam link :P
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=90296839&a=90301821
            Okazuje się ze podaje on swojego maila.
            2. W dalszej czesci mojego poradnika zademonstruje jak w łatwy sposób
            po adresie mail-owym namierzyć osobnika. Kopiujemy maila (ctrl+c) w
            tym wypadku zdzislaw1048@wp.pl do najpopularniejszej wyszukiwarki
            internetowej jakim jest google ( htpp:/google.pl ) wklejami adres ten
            w polu wyszukiwarki (ctrl+v)i czekamy.
            3. Po krótkiej chwili ukazują się wyniki klikamy drugi dla ułatwienia
            podaje link www.jedlina-
            zdroj.vcity.pl/Forum/tabid/22280/forumid/176/tpage/1/view/topic/postid/
            58537/Default.aspx#58537
            4. Paraa i oto jest on podający swojego e maila swoje imię i nazwisko
            nasz bohater Zdzisław Kasprzak z ul.Warszawskiej 17.
            5. Taka przestroga najpierw pomyśl a potem napisz.
            • Gość: gringo Re: Jak namierzyć Zdzicha :) IP: *.41.241.22.sub.mbb.three.co.uk 07.03.09, 21:10
              No to teraz grizzy namierza Ciebie ;-), już się bój...
              grizzy rzeczywiście jakby zamilkł od momentu podania tego imienia i
              nazwiska oraz adresu, więc czyżby....?
              A swoją drogą to ciekawe czy będzie ciąg dalszy, a jeśli tak, to
              jaki?

Pozdrawiam. gringo
              • Gość: ... Re: Mamy Zdz.Kasprzaka z Jedliny ul.Warszawska 17 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.09, 22:56
                czerwonego oszołoma szykującego rewolucję październikową w Jedlinie,
                teraz można się nim osobiście zainteresować aby nie uciekł na Kubę,
                trzeba go rozliczyć za te wszystkie debilowate wątki obrażające
                szanowane osoby
                • zdzislaw1048 Re: Mamy Zdz.Kasprzaka z Jedliny ul.Warszawska 17 08.03.09, 11:19
                  trzeba wyłapac wszystkich którzy tu piszą i myślą tak jak ja i ukamieniowac...-a moje nazwisko pisze się przez ;c;....-dla użytkowników-piszcie albo że jest super,albo bądzcie cicho...
                  • Gość: widz Re: Mamy Zdz.Kasprzaka z Jedliny ul.Warszawska 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 19:17
                    Człowieku to co myślisz nikogo nie obchodzi. Ale łamiesz prawo art.
                    212 kodeksu karnego
                    "art. 212
                    § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub
                    jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie
                    postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii
                    publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego
                    stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze
                    ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
                    § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą
                    środków masowego komunikowania,podlega grzywnie, karze ograniczenia
                    wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                    § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może
                    orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża
                    albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
                    § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z
                    oskarżenia prywatnego."
                    Pana dotyczy paragraf nr 2. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka