marcia.back 16.12.04, 23:25 Ładnie to tak podbierać pomysły?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: ejjjj!!! Pomysł z choinką był nasz!! ;)) 16.12.04, 23:36 a oto dowód,ze już wczesniej o tym myśleliśmy ;)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23033&w=18474940&a=18646813 tak na wszelki wypadek,zeby to nas nikt nie posądał o plagiat ;)) ale nasza bedzie triszke inna ;)) buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: ejjjj!!! Pomysł z choinką był nasz!! ;)) 16.12.04, 23:54 acha - i nie chce,zeby ktos sie przypadkiem znowu na mnie obraził ;)) tak tylko napisałam...przyjaźnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: ejjjj!!! Pomysł z choinką był nasz!! ;)) 17.12.04, 12:29 Zapewniam że choinka jest znakiem międzynarodowym i uzywanym od lat na wielu forach :))) Nie musiałam się inspirować waszym pomysłem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: ejjjj!!! Pomysł z choinką był nasz!! ;)) 17.12.04, 21:28 gawronka napisała: > Zapewniam że choinka jest znakiem międzynarodowym i uzywanym od lat na wielu > forach :))) Nie musiałam się inspirować waszym pomysłem ;))) > wiem wiem ;)) troszke mnie poniosło jak ja zobaczyłam ;)) sorcia ;)) po prostu byłas szybsza ;)) bo mysmy tez sie nad tym zastanawiali,ale zen nie miał czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś