Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[serio] Nic nie rozumiem, niestety!

20.01.05, 18:52
    Czy czytaliście wypowiedzi (bo bardzo ciężko byłoby nazwać to rzeczową dyskusją) zamieszczone na snooker.pl pod informacją o Walnym Zgromadzeniu PZSiBA? Jeśli dołożyć do nich ostatni incydent w kadrze pań i akcję z Rafałem podczas jednego z turniejów, to trudno oprzeć się wrażeniu, że wokół snookera w Polsce zaczyna robić się bardzo gęsta, duszna atmosfera... Czy ktoś na spokojnie mógłby mi naświetlić nieco całą sytuację? Od pewnego czasu zastanawiam się, czy nie zainwestować nieco w tę gałąź rozrywki (sportu?) ale jak widzę, że w kotle wrze, to przechodzi mi ochota...
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Serio i obiektywnie 20.01.05, 20:07
        Co do tego co miało miejsce na walnym zgromadzeniu :

primo
        nieobecni głosu nie mają ( nie było mnie tam więc nie mogę się wypowiadać, znam
        tylko relacje osób które tam były - cytuję: "walne to jedna wielka wtopa,
        wstyd". Nie wiem na ile orientujesz się w tej sprawie, co wiesz a czego nie.
        Ja nie podejmę się tłumaczenia tej zawiłej sutacji bo sama znam zbyt mało
        szczegółów.

secundo
        punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

tertio
        wina leży po obu stronach, związek też nie jest bez winy :(

fiszman pomimo gęstej atmosfery
        Nie zniechęcaj się !!!!!!!
        Ja na ten przykład się nie zniechęcam i będę się starać aby ta "gałąź rozrywki"
        czyli snooker rozwijała aż miło będzie popatrzeć. Pewnie zrobić mogę niewiele
        ale cuż.........
        Mam nadzieję że moje marzenie sie spełni szybko, czego i sobie i wam życzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka