julian2102 Re: Kremowe cienie Forever 31.10.06, 14:36 za szybko poszlo, a chciałam zapytać, czy ktoś cos o nich wie. Np jak one sie sprawują np w porównaniu z podobnymi cieniami Avonu? I czy kolowy w rzeczywistości są podobne do tych w katalogu? Odpowiedz Link
oriflamewroclaw Re: Kremowe cienie Forever 31.10.06, 14:43 cienie sa boskie!!!!! bardzo dlugo trzymaja sie na powiekach bez jakichkolwiek poprawek kolory sa troche inne niz w katalogu, jak zwykle Odpowiedz Link
ksiezniczka_judyta Re: Kremowe cienie Forever 31.10.06, 19:02 miałam kilka zamówień na nie i jak narazie wszyscy są zadowoleni. Odpowiedz Link
zorina Re: Kremowe cienie Forever 31.10.06, 20:56 Nie wiem jak one się mają do cieni Avonu czy innych, bo po prostu nie urzywam nic poza Ori Ja zawsze sceptycznie podchodzę do wszelkich cieni w kremach, płynach itp cudach "bo się zbierają w zagłębieniach itp". Ale te cienie już wypróbowałam i naprawdę jestem zachwycona!! Trzeba pamiętać tylko o tym, że po rozprowadzeniu trzeba im dać kilka sekund na utrwalenie. Jest to jednak wystarczająco długi czas, żeby cienie dobrze rozprowadzić i nadać im pożądaną intensywność. Już raz miałam ten ciemny brąz. Rozjaśniłam go sobie troszkę bardzo jasnym beżem. Dziś mam makijaż z katalogu, czyli turkus z różem - myślałam, że to taki bardziej niebieski, ale świetnie się komponuje z zielonym sweterkiem Dla mnie ważne jest, żebym nie musiała w ciągu dnia zaglądać do lusterka i ciągle sprawdzać jak tam mój makijaż. Przy tych cieniach nie muszę. Na początku przeraziła mnie intensywność kolorów - trzeba uważać przy rozprowadzaniu, żeby nie przesadzić. Ale już się nauczyłam nimi operować, i teraz potrafię wykonać nawet bardzo delikatny makijaż, taki rozświetlający. Odpowiedz Link
julian2102 Re: Kremowe cienie Forever 01.11.06, 10:17 Dzięki za opinie, pewnie się skuszę. Avonowymi jestem z lekka zawiedziona. Odpowiedz Link
marteczka83 Re: Kremowe cienie Forever 14.12.06, 18:17 Hejka, chciałabym zapytać jaki jest odcień cieni o nazwie Lasting Lilac. Konkretnie chodzi mi o to czy jest to ciemny, intensywny fiolet czy też raczej jasny, bardziej delikatny? Wiadomo, że w katalogu odcienie wyglądają inaczej niż w rzeczywistości, więc jeśli któraś z was już miała ten odcień to podzielcie się uwagami Odpowiedz Link
julian2102 Re: Kremowe cienie Forever 20.12.06, 12:31 Jest bledszy niż w katalogu, jasny fiolet Odpowiedz Link
1szylider Gwoli zasad sztuki... 20.12.06, 04:41 Proponowalbym nie wypowiadac sie na temat zadnych produktów innych firm. Ani dobrze ani źle. Dobrze z oczywistych powodów, bo niech o swoja promocje zabiegaja sami, po cóz maja zwalac na nas swoja robote. Źle z równie oczywistych powodów aby ze swoimi wpadkami i problemami zostali sami, po cóz na nas maja obwiniac za swoje problemy. Odpowiedz Link