Gość: Karolinka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 19:48 Za kilka dni wybieram sie do Alanyii z Jet Touristic - czego oczekiwac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 20:07 Bylo czysto, milo i przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: 212.76.35.* 04.08.03, 08:35 przeczytaj moj komentarz do "hotele Kardelen i Santana" pare dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: *.era.pl 05.08.03, 10:37 jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 05.08.03, 13:14 Gość portalu: daniel napisał(a): > jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 07.08.03, 13:15 dorota.28 napisała: > Gość portalu: daniel napisał(a): > > > jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam > > a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa > mi też się podobało, chociaż rozumiem, że Tobie obsługa bardziej :-)))) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 07:52 ao22 napisała: > dorota.28 napisała: > > > Gość portalu: daniel napisał(a): > > > > > jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawi > am > > > > a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa > > > mi też się podobało, chociaż rozumiem, że Tobie obsługa bardziej :-)))) > polecam a Kitkowi obsługa nie??? może jedynie kolega oblech był nie bardzo, hihi wiesz, ja muszę dbać o obsługę w hotelu (wtedy mamy lepszą kawkę i namiocik jak pada) a Ty o obsługę w london (mocniejsze drinki) - choć w tym wypadku obie zadbałyśmy o full servis pozdrowionka, mam nadzieję, że spotkamy się na lotnisku 6 września!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 10:49 > a Kitkowi obsługa nie??? może jedynie kolega oblech był nie bardzo, hihi > wiesz, ja muszę dbać o obsługę w hotelu (wtedy mamy lepszą kawkę i namiocik jak > > pada) a Ty o obsługę w london (mocniejsze drinki) - choć w tym wypadku obie > zadbałyśmy o full servis > pozdrowionka, mam nadzieję, że spotkamy się na lotnisku 6 września!!!! > kolega obciach szybko dał się utemperować. Ale chyba kiepsko dbałaś o tę obsługę, bo kawę podawali fatalną od początku do końca. We wrzesniu bierzemy czajnik hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 11:04 łysy jej nie robił i to tylko z tego powodu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 11:08 robił wtedy jak przyszłaś taka ciepła, że prawie ze stołka spadłaś :-)) no, ale wtedy miałaś prawa nie załapać smaku ... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 12:42 ao22 napisała: > robił wtedy jak przyszłaś taka ciepła, że prawie ze stołka spadłaś :-)) no, ale > > wtedy miałaś prawa nie załapać smaku ... kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz pomyślą?? Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 12:57 > kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz > pomyślą?? to są obiektywne opinie na temat kawy w turcji :-)) i obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 13:06 ao22 napisała: > > kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz > > pomyślą?? > > to są obiektywne opinie na temat kawy w turcji :-)) i obsługi tylko, że nikt z tych ludzi nie pija tam kawy, mają grzałki i czajniki, sami sobie robią Odpowiedz Link Zgłoś