Dodaj do ulubionych

Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia?

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 19:48
Za kilka dni wybieram sie do Alanyii z Jet Touristic - czego oczekiwac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 20:07
      Bylo czysto, milo i przyjemnie :)
    • Gość: M&M Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: 212.76.35.* 04.08.03, 08:35
      przeczytaj moj komentarz do "hotele Kardelen i Santana" pare dni temu
      • Gość: daniel Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? IP: *.era.pl 05.08.03, 10:37
        jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam
        • dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 05.08.03, 13:14
          Gość portalu: daniel napisał(a):

> jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam

a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa
          • ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 07.08.03, 13:15
            dorota.28 napisała:

> Gość portalu: daniel napisał(a):
            >
            > > jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawiam
            >
            > a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa
            >
            mi też się podobało, chociaż rozumiem, że Tobie obsługa bardziej :-))))
            polecam
            • dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 07:52
              ao22 napisała:

> dorota.28 napisała:
              >
              > > Gość portalu: daniel napisał(a):
              > >
              > > > jesli trafisz do hotelu plaza zadowolona raczej nie bedziesz.pozdrawi
              > am
              > >
              > > a mi się w plazie podobało, pokoje z widokiem na morze, miła obsługa
              > >
              > mi też się podobało, chociaż rozumiem, że Tobie obsługa bardziej :-))))
              > polecam

a Kitkowi obsługa nie??? może jedynie kolega oblech był nie bardzo, hihi
              wiesz, ja muszę dbać o obsługę w hotelu (wtedy mamy lepszą kawkę i namiocik jak
              pada) a Ty o obsługę w london (mocniejsze drinki) - choć w tym wypadku obie
              zadbałyśmy o full servis
              pozdrowionka, mam nadzieję, że spotkamy się na lotnisku 6 września!!!!
              • ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 10:49
                > a Kitkowi obsługa nie??? może jedynie kolega oblech był nie bardzo, hihi
                > wiesz, ja muszę dbać o obsługę w hotelu (wtedy mamy lepszą kawkę i namiocik
                jak
                >
                > pada) a Ty o obsługę w london (mocniejsze drinki) - choć w tym wypadku obie
                > zadbałyśmy o full servis
                > pozdrowionka, mam nadzieję, że spotkamy się na lotnisku 6 września!!!!
                >
                kolega obciach szybko dał się utemperować. Ale chyba kiepsko dbałaś o tę
                obsługę, bo kawę podawali fatalną od początku do końca. We wrzesniu bierzemy
                czajnik hihihi
                • dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 11:04
                  łysy jej nie robił i to tylko z tego powodu ;-))
                  • ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 11:08
                    robił wtedy jak przyszłaś taka ciepła, że prawie ze stołka spadłaś :-)) no, ale
                    wtedy miałaś prawa nie załapać smaku ...
                    • dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 12:42
                      ao22 napisała:

> robił wtedy jak przyszłaś taka ciepła, że prawie ze stołka spadłaś :-)) no,
                      ale
                      >
                      > wtedy miałaś prawa nie załapać smaku ...

kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz
                      pomyślą??
                      • ao22 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 12:57
                        > kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz
                        > pomyślą??

to są obiektywne opinie na temat kawy w turcji :-)) i obsługi
                        • dorota.28 Re: Jet Touristic - jakie macie doswiadczenia? 08.08.03, 13:06
                          ao22 napisała:

> > kitku, zacznijmy uprawiać prywatę na prywacie bo co sobie ludzie o nasz
                          > > pomyślą??
                          >
                          > to są obiektywne opinie na temat kawy w turcji :-)) i obsługi

tylko, że nikt z tych ludzi nie pija tam kawy, mają grzałki i czajniki, sami
                          sobie robią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka