livia19 24.11.05, 07:31 Jakie testy ciążowe są według Was najlepsze? Których nie warto kupować? Jak szybko po zapłodnieniu są w stanie wykryć ten fakt? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka9917 Re: jakie testy ciążowe? 24.11.05, 11:29 Hje czytalam ze dobre sa Bobo,Quick viev(niewiem czy dobrze napisalam)A niepolecaja dziewczyny Pre testu.Co do wykrywania to raczej chyba od dnia brakujacej @ najpewniej.Ale niektorym dziewczyna tez 2-3dni przed @ pozytywne wychodzily.Pozdrawiam Odpowiedz Link
olga78 Re: jakie testy ciążowe? 24.11.05, 12:06 hej, moim zdaniem najlepszy jest Quick Vue (zastosowany w 1 dniu spodziewanej miesiączki w ok. 30 s. pokazał ciążę), Pre test 3 dni później pokazał też II kreseczki (ale już z moczu popołudniowego). nie polecam natomiastBobo testów . Wypróbowałam i płytkowy i strumieniowy,i uwyłam się całe 2 dni, że nie jestem w ciąży, a jednak Quick 2 dni póżniej pokazał ciążę... Odpowiedz Link
ala261 Re: jakie testy ciążowe? 04.12.05, 19:01 wszystkie oprocz pre-testu,te są beznadziejne Odpowiedz Link
novinka_78 Re: jakie testy ciążowe? 04.12.05, 19:23 A co jest nie tak z Pre-testem? Mam taki w szufladzie, kupiłam przy okazji wizyty w aptece- był wtedy tylko taki. Napisz proszę, bo jeśli on jest naprawdę taki niedobry, to kupię jeszcze jakiś bardziej polecany. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
patka05 Re: jakie testy ciążowe? 05.12.05, 00:19 Mój główny zarzut wobec pre-testów to to, że późno wykrywa ciążę. Przy pierwszej ciąży strasznie się dużo stresu najadłam przez niego... Od tamtej pory kupowałam tylko quick vue i go z czystym sercem serdecznie polecam. Odpowiedz Link
elizaa79 Re: jakie testy ciążowe? 05.12.05, 10:24 mi pre test nie pokazał ciązy a byłam w 5 tyg.qwik pokazał od razu(kupiłam wtedy dwa różne)jakoś po tym zdarzeniu nigdy już nie kupię pre testu Odpowiedz Link