Gość: karolina IP: *.chello.pl 15.03.05, 16:59 20 stuknęła:)) opanowana przez babskie magazyny i presję bycia zawsze młodą i gładką szukam fajnego, niedrogiego kremu pod oczy. czy mozecie mi cos polecic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: krem pod oczy dla 20 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:03 lepiej zamiast jakis kremow, uzywaj oliwy z oliwek na noc pod oczka i na cala buzke ;) byl tutaj dosc obszerny watek na ten temat z ktorego dowiesz sie wiecej, nie polecam zelow z Flosleku, ktos go kiedys zachwalal na forum, lecz ja po 2 uzyciu nabawilam sie niesamowitej alergii, skora zluszczala sie i piekla prze ,5 tygodnia, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: krem pod oczy dla 20 latki IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 17:12 hej!ja mam 22latka zaczelam miec pierwsze krechy pod oczami .nie chce narazie uzywac mocnych kremow bo takie chce zaczac gdzies ok25roku..teraz takie lekkie ale jzu troszke dzialajace szukalam na www.wizaz.pl i tam znlazalm fajny krem kupilam sobie dax cosmetics-minerały +osmoprotektor24h-krem zel na powieki.bardzo fajny kremiknie uczula i lekko zaczal mi wygladzac skore pod oczkamikosztuje15-18zl,choc chyab tez zaczne stosowac oliwe ale tu watek byl juz o tym:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvellous Re: krem pod oczy dla 20 latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:01 Ja też chcę jakiś krem, mam 21 lat. Najlepiej ze świetlika lub jakiś naturalny, hypoalergiczny. Może coś z Herba Studio? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: krem pod oczy dla 20 latki 16.03.05, 10:38 żeli ze świetlikiem jest pełno różnych firm w aptece, Floslek ma szeroką gamę ze świetlikiem i innymi dodatkami, fajnie chłodzą i relaksują zmęczone oczy. ja już nie mam 20 lat, więc dla mnie trochę za słabo nawilżają i używam ich pod krem właściwy, niestety, rolują się pod makijażem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: krem pod oczy dla 20 latki IP: *.u.mcnet.pl 16.03.05, 10:40 polecam lekki krem nawilzajacy oceanica. kosztuje 40 zl, ale ma dwa razy wieksza objetosc (30ml) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta2 Uwaga!na żele Flosleku! 16.03.05, 11:14 Ja nie mam 20lat co prawda troszke wiecej, ale kupiłam sobie żel z Flosleku z chabrem i niestety wysuszył mi skore pod oczami i powieki, jak papaier...koszmar!musiałam ratowac skore powiek i pod oczami oliwka dla dzieci,ale ona tez podrażnia mi przynajmniej całą twarz nie tylko oczy,ktore niestety łzawia,pieka i zachodza mgłą...koszmar kolejny!no a teraz korzystam z wit.C Juvit krople i narazie jest ok.... Odpowiedz Link Zgłoś