Gość: Klara IP: *.4web.pl 31.05.05, 11:36 Pojawił się taki wątek przy temacie o grudkach -kaszce na ramionach, na która pomaga tylko słońce i ktoś tam proponował uzycie maści z mocznikiem. Co to takiego i jakie ma działanie>:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: *.am.gdynia.pl 31.05.05, 11:45 Czesć Klara. To chyba chodzi o masć SOLCOKERASAL (albo bardzo podobnie). Kosztuje ok 22-24 złotych w aptece i jest rewelacyjna. Na wszytsko. Przesuszoną skórę na buzi, pękające piety, twarde kolana i tą kaszkę na ramionach, o której piszesz. Mój chłopak miał ten sam problem: po 3 smarowaniach wieczorem (tak żeby trochę się wchłonęła, przed pójściem spać). zacżęła znikać. Bardzo ją polecam. Jest trochę tłustej konsystencji i starcza na wieki. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: *.4web.pl 31.05.05, 11:48 Aha, bardzo dziękuję:) A czy to jest na receptę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: *.am.gdynia.pl 31.05.05, 12:06 Nie, nie jest na receptę. Przynajmniej wiem, że solcokerasal nie jest. A ta maść, o której justa pisała to nie wiem. Ale sądzę, że tez powinnaś ją dostac bez. Pozrowienia. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:43 Ta masc sie nazywa solcosereryl. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie 31.05.05, 11:50 może być też Xerial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy] Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: 213.241.34.* 31.05.05, 15:17 moze Hasceral = SolcoKersal może być też Xerial30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Czy ktoś może napisać coś o masci z mocznikie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.05, 15:37 Ja zastosowałam maść Hasceral (ok. 10 zł chyba)na bardzo przesuszone łokcie i na zapalenie mieszków włosowych od noszenia golfów -rewelacja.Producent zaleca do miejsc nadmiernie zrogowaciałych ale na różnych forach znalazłam wiele zastosowań.poszukaj w wyszukiwarce najlepiej tej urodowej oraz google;w pierwszej chwili szok ale jak się skojarzy krem do krowich wymion z luksusowym mazidłem do twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś