Dodaj do ulubionych

Czy któraś używała Liposyne Vichy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:25
Ciekawa jestem waszych opinii. Używałyście tego kremu na celulit, który ma
tak przekonującą reklamę. CHciałąbym go kupić, ale ponieważ to spory wydatek,
proszę o rady.
Obserwuj wątek
    • lilly10 Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy 01.06.05, 12:35
      Na mnie nie działał. Dno.
      • Gość: ania Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 06:31
        a na mnie dziala i teraz jest promocja wiec polecam zrobic zapasy,
        naprawde ujedernia, wygladza skore i cm tez znikaja:)

na kolezanke nie dziala bo pewnie nie robi masazy i nie cwiczy nie mowiac o
        przestrzeganiu diety

prawda jest taka ze samo stosowanie kremu nie wystarcza i musimy sie do tego
        przyznac, jesli chcemy ladnie wygladac musimy zrobic ciut wiecej:)
        dla mnie nie jest to latwe co prawda ale starama sie
        powodzenia
        ania
        • Gość: dede Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.orasoft.net.pl 03.06.05, 07:31
          Aniu a wiesz ile teraz kosztuje liposyne, po tej przecenie??
        • ewakam Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy 03.06.05, 10:07
          Jestem też ciekawa ceny? co to za promocja?
    • hobbitfrodo Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy 03.06.05, 07:37
      Ja używałam przez 3 miesiące dwa razy dziennie, masowałam według ulotki... ale
      na nic, wyraźnych zmian nie zauważyłam :( natomiast jestem zadowolona z kuracji
      Tołpy a także eris. pozdrawiam!
      • Gość: maxi Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:21
        A ja jestem zadowolona z venity za 4zł a wcześniej byłam zadodwolona z elancylu
        za chyba 100zł cellulitis znika a nie ćwiczę...;))
    • Gość: Magda Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: 212.160.159.* 03.06.05, 08:42
      wg.mnie nie warto ,skóra poprawia swój wygląd ale cellulit nie znika .Tak było
      w moim przypadku.
      • andzia_s Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy 03.06.05, 10:52
        Na mnie też nie działa. Rok temu Vichy wyprodukowało też krem o podobnym
        działaniu, taki w całej zielonej buteleczce, ale przestali produkować, a tamtem
        działał. Ja już stosowałam róznorakie kremy i jakoś nic na mnie nie działa
        niestety:(
    • Gość: fanka Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.06.05, 12:53
      niestety nie moge wypowiedziec sie na temat vichy,bo mialam tylko probke ale bardzo mi sie podobala
      skora po nim,gladziutka i bardzo przyjemna w dotyku dlatego kusi mnie aby go kupic.Ja od poczatku
      mojej prawie rocznej walki uzywalam loreala na dzien i na noc(zwlaszcza po tym na noc widzialam
      efekty)celulilit nie znikna ale wyraznie sie zmniejszyl.Tyle tylko ze skora byla lepka i nie nadawala sie
      do dotykania(mam na mysli chlopaka).Odstawilam bo koszt byl zbyt duzy i zauwazylam ze powoli
      przestal dzialac wiec teraz koncze galenica i jestem zadowolona.Jak osiagne zamierzony stan mojej
      skory to pewnie dla podtrzymania efektu kupie vichy.A jesli wydam caly majatek na kremy anty i
      przeciw, to tez pewnie bede uzywala tych tanszych kremow.Co jest pewnie bardzo mozliwe
      • Gość: remedios Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.lodz.mm.pl 03.06.05, 13:33
        Ppwiem szczeże że nie widzę żadnej różnicy pomiędzy nim a np serum
        EVelin,skóraj i potym i potym jest jędrna, gładka tylko cena jest zdecydowanie
        różna
        • Gość: ktos Re: Czy któraś używała Liposyne Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:59
          dla mnie vichy jest swietny ,ale jak wiadoma to sprawa calkowicie
          indywidualna....ja jednak szczerze polecam a jesli chodzi o promocje to mozna
          teraz kupic dwa opakowania za okolo 132 zl .normalnie jedno kosztuje ponad
          90 ,woec wart...pozdrawiam!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka