Dodaj do ulubionych

cienie pod oczami, co zrobic by zniknely?

IP: *.chello.pl 22.08.05, 15:27
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:44
      Albo się wysypiać, mniej koszystać z kompa i używać dobrych kremów jeśli cienie
      są nabyte, albo się z nimi pogodzić, jeśli to "taka uroda".
      • Gość: k. Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: *.chello.pl 22.08.05, 15:52
        Tylko i wylacznie nabyte. Jakie kremy lub zabiegi mozecie polecic?
        • aniolek218 Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? 22.08.05, 16:00
          Żadne nie działają :( przynajmniej w moim wypadku, choć nie wypróbowałam
          jeszcze wszystkich wiec moze lepiej nie tracić nadziei :) pani dermatolog
          poleciła mi krem o działaniu własnie rozjaśniającym Cernor, miałam próbki i
          chyba nie skuszę sie na jego zakup bo pozostawia na mnie świecącą skorupę.
          Teraz mam w planach zakup Cliniqua, podobno cudny :)
          • Gość: iza Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:00
            Należy wypiajać 3 litry wody dziennie i po miesiącu cienie (w moim przypadku
            sińce) znikają.
            • Gość: mada Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:48
              Zgadzam sie duzo wody ja dodatkowo stosuje słynny juz Juvit (czyli wit. C)
    • Gość: kar Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 20:18
      Żel Iwostin, okłady z zielonej herbaty. Staraj się dotleniać i wysypiać.
    • Gość: Kora Re: cienie pod oczami, co zrobic by zniknely? IP: 212.122.214.* 22.08.05, 20:56
      Zmienic diete, wysypiać się.
      • Gość: k. dziekuje za rady IP: *.chello.pl 22.08.05, 22:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka