Dodaj do ulubionych

Czy któraś z Was choruje może na bielactwo?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:08
Jak w temacie. Ja niestety jestem dotknięta tą chorobą?
Obserwuj wątek
    • Gość: angie Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? IP: *.autocom.pl 21.05.06, 21:06
      ja nie wiem czy choruje, jakis czas temu wokol pieprzyka zaczela mi blednac
      skora... wtedy dermatolog stwierdzil ze jest to bielactwo, wynikajace ze
      stresu, teraz zaczelo mie sie to zapelniac ale nadal widac biale przeswity...
      nie wiem sama co powinnam zrobic z tym... a jak jest u ciebie?
    • agakaa79 Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 21.05.06, 21:29
      Witaj,
      ja choruje na bielactwo od 18 lat, mam dosyc duzo plam głownie na nogach, rekach
      i biodrach, kiedys strasznie sie tym przejmowałam, ale teraz juz sie
      przyzwyczaiłam chociaz od 10 lat nie chodze w spódnicach (tylko wtedy jak mogę
      ząlozyc grube rajstopy)i krótkich spodenkach:( Przez kilkanascie lat nie
      pojawialy mi się nowe plamy, ale teraz zobaczylam, ze wyszly mi na dłoniach-mam
      całe w plamach:( Jak to zobaczylam to az się popłakałam. Niestety nic mi nie
      pozostaje jak się przestac przejmowac...

pozdrawiam
      Agnieszka
      • Gość: Dorota Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:35
        A czy kiedyś próbowałaś naswietlań PUVA? Późno się tym zainteresowałam, mam 26
        lat a od kiedy mam te plamy, nawet nie pamiętam. Pocieszam się tylko tym, że są
        umiejscowione w miejscach, na co dzień nie widocznych, chociaż bikini nie
        wchodzi w grę, tylko spodenki. Mam nadzieję, że nie będą mi się te plamy
        powiększać. Pozdrawiam
        • dila27 Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 14.06.06, 16:34
          ja choruje od 19 lat. Próbowałam wszystkiego co możliwe zioła, laser,
          naświetlania, kremy masci itd nic nie pomogło. Pomogło pogodzenie sie z tym.
          Mam plamy na twarzy dłoniach kolanach stopach łokciach. Na twarzy zakrywam
          dobrym podkładem na reszcie jesłi mam ochote wyjść w spodniczce tez podkladem
    • kalinazkalinowa Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 15.06.06, 08:47
      moja siostrzenica choruje zakrywa nogi grubszymi rajstopkami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka