Gość: Dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:08 Jak w temacie. Ja niestety jestem dotknięta tą chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angie Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? IP: *.autocom.pl 21.05.06, 21:06 ja nie wiem czy choruje, jakis czas temu wokol pieprzyka zaczela mi blednac skora... wtedy dermatolog stwierdzil ze jest to bielactwo, wynikajace ze stresu, teraz zaczelo mie sie to zapelniac ale nadal widac biale przeswity... nie wiem sama co powinnam zrobic z tym... a jak jest u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
agakaa79 Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 21.05.06, 21:29 Witaj, ja choruje na bielactwo od 18 lat, mam dosyc duzo plam głownie na nogach, rekach i biodrach, kiedys strasznie sie tym przejmowałam, ale teraz juz sie przyzwyczaiłam chociaz od 10 lat nie chodze w spódnicach (tylko wtedy jak mogę ząlozyc grube rajstopy)i krótkich spodenkach:( Przez kilkanascie lat nie pojawialy mi się nowe plamy, ale teraz zobaczylam, ze wyszly mi na dłoniach-mam całe w plamach:( Jak to zobaczylam to az się popłakałam. Niestety nic mi nie pozostaje jak się przestac przejmowac... pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:35 A czy kiedyś próbowałaś naswietlań PUVA? Późno się tym zainteresowałam, mam 26 lat a od kiedy mam te plamy, nawet nie pamiętam. Pocieszam się tylko tym, że są umiejscowione w miejscach, na co dzień nie widocznych, chociaż bikini nie wchodzi w grę, tylko spodenki. Mam nadzieję, że nie będą mi się te plamy powiększać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dila27 Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 14.06.06, 16:34 ja choruje od 19 lat. Próbowałam wszystkiego co możliwe zioła, laser, naświetlania, kremy masci itd nic nie pomogło. Pomogło pogodzenie sie z tym. Mam plamy na twarzy dłoniach kolanach stopach łokciach. Na twarzy zakrywam dobrym podkładem na reszcie jesłi mam ochote wyjść w spodniczce tez podkladem Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Czy któraś z Was choruje może na bielactwo? 15.06.06, 08:47 moja siostrzenica choruje zakrywa nogi grubszymi rajstopkami Odpowiedz Link Zgłoś