Dodaj do ulubionych

Hurtownia fryzjerska na Koszykowej

26.05.06, 14:01
Przeglądając forum wpadłam na trop tej hurtowni;) Czy można tam dostać też
produkty typu Klorane? Czy ceny są niższe, czy po prostu asortyment większy?
Pytam, bo nie chcę jechać na drugi koniec miasta bez sensu, w dodatku nawet
nie wiem, w którym konkretnie miejscu to jest, bo na Koszykowej byłam wiele
razy i żadnej hurtowni nie widziałam. Wiem, że jest tam przychodnia wielka i
bar sałatkowy tukan:D
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Hurtownia fryzjerska na Koszykowej 26.05.06, 14:30
      to jest prawie na przeciwko hali koszyki, jak idziesz od pl. Konstytucji to po
      prawej stronie. Maja produkty z serii profesjonalnej, dostepne w salonach
      fryzjerskich a na koszykowej sa taniej. Sa np. farby profesjonalne do wlosow. Co
      do Klorane to nie wiem czy maja.
      • Gość: lola znam lepsza;)) IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 14:37
        rzeczywiscie jest nazywa sie chyba Janette..kupowalam tam przez jakis czas..ale
        ostatnio odkrylam o wiele tansza na tylach hotelu sobieski-Centrum zaopatrzenia
        fryzjerow..maja o wiele nizsze ceny a jakie fajne kosmetyki..ostatnio kupialam
        tam szampon aloesowy profesjonalny 1l -7zl i jestem zachwycona jeszcze nigdy
        moje wloski nie byly takie piekne..kupuje tam tez farby profesjonalne,
        odzywki..tu masz stronke ich i adres..polecam:)))
        czf.pl/
        • Gość: escimo Re: znam lepsza;)) IP: *.cst.tpsa.pl 26.05.06, 14:50
          sa 2 hurtownie fryzjerskie na Koszykowej;-Janette i druga blizej pl.
          Konstytucji;-)
          Ceny troszke niższe ale nie nazwałabym ich hurtowymi, np spinki itp kupisz
          taniej na bazarku;-)
          Spory wybór linii profesjonalnych - sa także duże opakowania;-)

pzdr
        • mikams75 Re: znam lepsza;)) 26.05.06, 14:52
          Lola, patrze na tej stronie czf.pl ale nie wiem, czy osleplam, ale nie widze
          adresu. Gdzie to jest na tylach Sobieskiego?
          • Gość: melissa Re: znam lepsza;)) IP: *.aster.pl 26.05.06, 15:43
            Adresy sa w zakladce O firmie
            • Gość: aaliyah83 Re: znam lepsza;)) IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 26.05.06, 15:53
              Klorane to napewno nie ma. Loreal, kerastase, shwarzkop,wella, osmo, biosilk.
              Wiem ze matrixa tez nie maja. Ja z kolei kiedys jezdzilam do hurtowni na
              Brodnie ale taniej tylko dla fryzjerow, jak dla mnei ceny prawie jak w
              slaonach, i straszny balagan, ciezko bylo coś znaleźć, ale ta na Koszykowej tez
              nie ma zbyt niskich cen. nawet doznalam szoku bo do szmponu lifetex welli za
              pompke zaplacilam 36 zl, myslalam ze taka pompka jets gratis.
              • mikams75 Re: znam lepsza;)) 26.05.06, 16:58
                matrixa na koszykowej maja.
    • Gość: elmilinden Re: Hurtownia fryzjerska na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:05
      Bu, to nie dobrze... To chyba sobie daruję, bo po co jeździć nie wiem gdzie, jak
      różnica wcenie wyniesie 2-3 zł? Bez sensu. Kupię gdzie indziej:)
      • Gość: lola www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 18:54
        CZF-Warszawa ul.Daleka 4
        powiem tak ja tam kupuje szampony, farby i czasem jakies odzywki lub balamy bo
        maja tanie, czesto malo znanych firm, ale jaka jakosc ;jak ten szampon za 7zl
        no cudo:)))
        co do odzywek matrix itd to ja zawsze kupuje na allegro..w tamtym roku w maju
        zakupilama matrixa 35zl-500ml i placente 25zl 1l
        matrix jeszcez jest bo go uwzywam raz na tydz natomiast palcenta mi sie konczy i
        mam zamiar kupic na allegro ja lub z tej samej firmy taka mleczna odzywke a
        widzialam ze teraz po 15zl sa:)
        co do tych hurtwoni w tym janette i ta druga po lewej to maja drogo:/
        a na dalekiej jest samoobsluga:)i jest troche taniej choc nie maja wszystkich
        firm:)ale ja lubie tam polazic..czesto cos fajnego znajde:))pozdrawiam
        • Gość: niewiadoma Re: www.czf.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:07
          Dziewczymy, mam troche dziwne pytanie...czy bez problemu wchodzicie do tych
          hurtowni? (przeciez nie jestescie fryzjerkami). Co trzeba powiedziec przy
          wejsciu? I czy trzeba kupowac min. kilka sztuk preparatow? (w koncu to
          hurtowania...)
          • Gość: lola Re: www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 19:17
            nie;)
            normalnie wchodzisz i sobie wybierasz lub kupujesz;]
            wkoncu pamietaj kazdy kto zostawia u nich pieniadze jest dobrym klientem:)))
            • Gość: aaliyah83 Re: www.czf.pl IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 26.05.06, 19:34
              z tym ze wlasnie jak nic nie okazesz, np. ze jestes fryzjerka itp to ceny sa
              praktycznie takie jak w sklepie, moze tyle ze duzy wybor profesjonalnych
              produktow. Znajoma fryzjerka jak jedzie ma zupelnei inne ceny, widizalam jej
              katalog, np. tam jedwab maly biosilk np. 6 zl, koktajl owocowy farouka 30-
              kilka zlotych nie ponad 50 jak w hurtowni itd.
              • Gość: niewiadoma Re: www.czf.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:40
                Dziekuje za uswiadomienie. A nie wiecie ile tam kosztuje jedwab (nie dla
                fryzjerek)?
                • Gość: lola Re: www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 19:50
                  hmm...no to zalezy bo fryzjerka to sama nie moze kupic sobie taniej..co najwyzej
                  na firme..ale to zazwyczaj jezdzi wlascicielka salonu do takiej hurtowni i wtedy
                  ma taniej..wiem bo mam znajoma co prowadzi salon...i to tak jest:)
                  • Gość: aaliyah83 Re: www.czf.pl IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 26.05.06, 22:26
                    ta fryzjerka ma maly salon wiec jest jednoczesnie wlascicielka, firma
                    jednoosobowa w sumie. a co do jedwabiu to jakos 8zl- z kawałkiem, ponizej 9 zl.
                    bo ostatnio udalo mi sie znaleźć za 8 zl i mialam mysl ze w hurtowni nawte ciut
                    drozej. oczywiscie zadna roznica kilka gorszy ale wlasnie fakt ze w hurtowni
                    nie jest taniej.
                    • Gość: kiki Re: www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 27.05.06, 00:56
                      no ale w takich hurtowniach jest o polowe taniej niz w salonach:)i to nam
                      wystarczy:))
                      • Gość: pp Re: www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 27.05.06, 13:12
                        up
                        • Gość: ooo Re: www.czf.pl IP: *.acn.waw.pl 28.05.06, 02:32
                          no
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka