costerco 15.11.06, 17:41 Przed wakacjami pojawiło się dużo balsamów brązujących: dove, J&J, garnier. Który okazał się najlepszy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria00 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 17:55 Garnier Skóra muśnięta słoncem ;) Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 19:01 Ja miałam poprzednio Dove a teraz używam Johnsona. I powiem tak: Dove lepiej brązuje ale za to bardziej śmierdzi. Johnson mniej śmierdzi ale za to słabo brązuje. Wybór nalezy do ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 20:03 Ja też oddaje głos na Garnier skóra muśnięta słońcem , ja używam i do twarzy (kremu) i do ciała balsamu .Efekty widać już po drugim uzyciu . Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia891 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 20:37 Nie wiem, który jest najlepszy, ale w każdym razie odradzam Sopot od Ziaji Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagaforever Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 20:55 a ja polecam sopot ziaji-b.dobrze brązuje,szybko widać efekt i długo się utrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia891 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 22:08 To prawda, że szybko widać efekt, co do długiego utrzymywania, to można by polemizować. :) Ale plamy po nim wychodzą! Nierówna opalenizna! A potem w ogóle nie chcą zejść! :) I się wygląda jak kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
aaabb Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 20:57 Dla mnie Dove i J&J śmierdzą samoopalaczem o wiele bardziej niż mój samoopalacz z Venity. Jeśli chodzi o balsamy brązujące moim ulubionym jest z Eveline brązujący krem do ciała ze złocistym pyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 16.11.06, 09:42 potwierdzam, krem Eveline - super! Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 21:05 Garnier Skóra muśnięta słońcem - ukochany i jedyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 23:24 loreal -super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 15.11.06, 23:33 A jak dokładnie nazywa się ten balsam? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_do_przodu Re: Jaki balsam brązujący najlepszy??? 16.11.06, 11:32 A JA SZUKAM TAKIEGO, KTÓRY JAKO SKŁADNIK BRĄZUJĄCY MA ERYTRULOZĘ A NIE DHA (SKRÓT)...BO NA DHA MAM STRASZLIWE UCZULENIE....KIEDYŚ MOGŁAM UŻYWAĆ I PO JAKIMŚ ROKU STOSOWANIA RÓŻNYCH BALSAMÓW, NAGLE MNIE UCZULIŁY, RÓŻNE OD TEGO CZASU PRÓBOWAŁAM...ALE NIC. DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE JEST ERYTRULOZA W NIEKTÓRYCH, ALE JAK DO TEJ PORY SZUKAŁAM I NIE ZNALAZŁA, NAWET W APTECE VICHY... Odpowiedz Link Zgłoś