agusia101 06.05.08, 18:54 zastanawiam sie nad zakupem jednej z nich. Jak myslicie na codzienne uzywanie ktora lepsza? Moj makijaz po 8 godzinach w pracy jest prawie niewidoczny, za to wszelkie plamki i przebarwienia tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 18:57 Miałam próbkę tej bazy - koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 19:05 ja miałam probke jednego i drugiego i nie wiem co jest wiekszym koszmarem;) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 19:38 powaznie.. a polecacie jaksa baze pod makijaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 19:39 ja miałam sephory. dobra była :) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 19:57 Ja też polecam Sephore. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 22:02 Ani Soraya, ani Sephora. Do pewnego momentu odpowiadała mi "maseczka bankietowa" (czy jakoś tak) Dermiki, ale przegięciem było, jak zaczęli sprzedawać ją w saszetkach. Połowę musiałam wyrzucać, bo jedna saszetka to było za dużo, a nie podobało mi się trzymanie otwartej do następnego razu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrusek2007 Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 20:44 Wy poważnie z tym koszmarem? Też miałam próbkę bazy i podkładu z jakiejś gazety i baza wydała mi się ciekawa. Ten poślizg... wprawił mnie w osłupienie. Trwałość ani nie rozczarowała ani nie rzuciła na kolana. Ot, baza. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 21:37 Może to zależy od rodzaju cery - ja mam mieszaną i czułam ciężar tej bazy. Poza tym mogę używać silikonowych baz bo zapychają mi pory. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 07.05.08, 06:57 Poprawka: nie mogę używać silikonowych baz Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: Baza silikonowa czy make up? Soraya? 06.05.08, 22:14 Ja mam suchą skórę na twarzy i baza z Sorayi jest świetna. Uzywam podkladu Diora i swietnie sie razem komponuja. Odpowiedz Link Zgłoś