Gość: damroka090 IP: *.wsm.gdynia.pl 17.09.03, 14:11 Dziewczyny, może byście zaproponowały jakieś wody toaletowe, perfumowane ze średniej półki.Może znalazłyście coś ciekawego. Na te z wyższj półki na razie nie mogę sobie pozwolić:-( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oko_jeza Re: zapach-średnia półka 17.09.03, 15:04 ja też nie mogę sobie pozwolić na te piękne, drogie buteleczki :) ale z powodzeniem używa the healing garden (najfajniejsze dla mnie to zielona herbata i mandarynka) i chanson (mam żółte). zwłaszcza chanson długo się trzyma na skórze, ładnych parę godzin, co jak na taką niedrogą (ok.30zł)wodę jest niezłym wynikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pine Re: zapach-średnia półka IP: *.if.uj.edu.pl 17.09.03, 15:14 Pamiętam, że ktoś na forum bardzo chwalił perfumy/wodę toaletową krakowskiej firmy Miraculum o tej samiej nazwie. Buteleczka jest rożowa i kształtem przypomina Miracle Lancoma - w zapachu podobno też. Pozdrawiam, Pine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: zapach-średnia półka IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.03, 15:20 Nawet nie srednia a chyba nizsza polka cenowa : Polena eva - www.pollenaewa.com.pl/ramka_kosmetyki.html wąchalam wody z seri Magic Eva i całkiem mi sie spodobały, ceny to ok. 15 zł (przyznam ze dokladnie nie pamietam). Nawet nosiłam się z zamiarem zakupu tej o zapachu zielonej herbaty ale miałam do wykończenia Noa. Radzę poszukacw drogeriach i powąchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: zapach-średnia półka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:30 czesc, Dziewczyny, ja mialam na przyklad Magic Eva o zapachu zielonej herbaty, jest super, mnie sie podoba, mojemu facetowi a i ludzie pytaja co to? Kosztowalo w mojej drogeryjce osiedlowej 20-24 pln, wlasnie mi sie konczy i niedlugo poszukam czegos podobnego. Nadmienie, ze obok tej wody stoja inne, np. Elizabeth Arden - Arden Beauty, Jill Sander, Kenzo ale ta polska byla najbardziej znosna,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: zapach-średnia półka 17.09.03, 15:35 Wspomniane juz Miraculum mimo że butelką, opakowaniem przypominają Miracle są o niebo piękniejsze, pełniejsze. Rozwijają sie świetnie. Kto lubi ten typ zapachu polecam. Kto lubi coś w stylu Amarige polecam Evę Polleny Ewa(pozostałe zapachy trochę tandetnawe szczególnie te niby orientalne, ale Eva jest wspaniała). Z wód letnich naprawdę łatwo wybrać coś ze średniej półki, szczególnie kto lubi świeżuchy. Nature YR i Chanson d'air (niebieskie) są niesamowicie skomponowane i bardzo cienione przez profesjonalistów. I seria Pur Desir YR. Łatwo wśród średniopółkowych znależć dobry zapach ale raczej typu świeżo- zielonego. Niestety orientalne wonie na ogół zdradzają jakość użytych składników tudzież zdolności "nosa" . Trzeba szukać , moze i wśród tych ciepłych trafi się tańsza perełka.Ale, ale z ciepłych , otulajacych ładny jest Naomagic (choć to chyba juz droższe ok.120 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: zapach-średnia półka IP: 195.116.133.* 18.09.03, 08:10 a jak z trwałością tych wód toaletowych? kiedys miałam jakieś 2 zapachy YR i niestety trwałość była znikoma.. przy okazji z niższej / średniej półki polecam "Indian Summer" Priscilli Presley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: zapach-średnia półka IP: 217.153.81.* 17.09.03, 15:46 to fakt- ze średniej półki tylko świeże, kwatowe, owocowe, jeśli wolisz cięzsze orientalne to nie ryzykuj. A z tych świeżych polecam Divine Oriflame i lubię też Masumi Coty- ale koniecznie złota nakrętka!! pret a porter też jest całkiem niezły. Miraculum jak najbardziej, śliczne- 100 ml kosztuje niecałe 30 zł!!!!(drogeria natura) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re:woda toalet. zielona herbata-średnia półka IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 19.09.03, 11:14 Czy znacie może wodę o tym zapachu jakiś innych firm(oprócz pollena ewa),które mogłybyście polecić?Z góry dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re:woda toalet. zielona herbata-średnia półka 19.09.03, 13:28 nie wiem, ale balsam healing garden zielona herbata jest calkiem niezly - zapach jest niezbyt skomplikowany, taki.. "zielonoherbaciany" :)) ale ladny i trzyma sie dlugo na calym ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re:woda toalet. zielona herbata-średnia półka IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 19.09.03, 13:32 dori7 napisała: > nie wiem, ale balsam healing garden zielona herbata jest calkiem niezly - > zapach jest niezbyt skomplikowany, taki.. "zielonoherbaciany" :)) ale ladny i > trzyma sie dlugo na calym ciele. Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grafka Re:woda toalet. zielona herbata-średnia półka 20.09.03, 20:14 A czy używałyście też innych zapachów Evy Magic? Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
franula cd 20.09.03, 20:51 Niektore zpachy Avonu sa sympatyczne i nie najdrozsze np. Little black dress i kwiatowe leciutki orchid & mimosa tylko nie wiem czy to jeszcze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: zapach-średnia półka IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 18:21 a co sadzicie o perfumeriach z 'podrobami'? zdaje sobie sprawe ze zapachy te roznia sie od oryginalow, ale wg mnie niektore na korzysc i potrafia sie trzymac uczciwie dlugo [przynajmniej te z refana, tylko tych probowalam]. taka buteleczka 15 ml to niewielki wydatek, a ja lubie sprobowac innych zapachow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: zapach-średnia półka IP: 167.83.9.* 22.09.03, 16:09 Dziewczyny, gdzie w Warszawie można kupić wodę Miraculum? Odpowiedz Link Zgłoś