Dodaj do ulubionych

Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczykami!

12.09.04, 20:48
To wyrażenie z komunikatora tlen. Co wy na to?
Zgadzacie się?
Obserwuj wątek
    • jofin Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 21:54
      Chyba autor tego zdania ma problemy ze wzrokiem, albo wciaz zyje jeszcze
      mentalnie w latach 60-tych.
      • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 22:53
        Albo chodziło o coś innego. Demonstrację perfekcyjnej bieli, mhm...
        • asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 23:52
          Vizir , bielsze nie będzie :))))
          • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:03
            Myślisz? Qrcze spróbuję, nie dałam się nabrać na reklamę, ale jak radzisz, a co,
            może wyjdę bielsza od śniegu :))))))
            • asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:14
              A może Vanish Oxy Action ???:)))
              • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:23
                Do kitu, nie polecam, plama po nim pozostała o ton jasniejsza, a ja za duża
                plama, no, nie:))))
                • asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:32
                  Kurcze , miałam kupić :) Dzieci zaplamiły strasznie kapę mojej mamie :(
                  • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:38
                    Zaoszczędzisz pieniądze. Plama będzie. Mam pomysł daj dziecku farby, moze
                    namaluje jakieś sloneczko śliczniutkie z plamki :))
                    • asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:41
                      : ))))
                      • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:45
                        pozostało pośmiać się z bieli bielszej niż biel:)))))))))))
                        • asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:47
                          Czysty przebiały najbielszy arcybiały biały człowiek :)))
                          • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 01:02
                            i poleciał przezroczysty hen, hen, a my na placu boju, kolorowi, he, he, Biko
                            powiedział, jacy my kolorowi, (o ciemnoskorych), to wy jesteście kolorowi,
                            różówi, jak się zlościcie to stajecie sie czerwoni, a gdy umieracie to
                            jesteście sini.
                            Ha, i co bielszy od... marzyc to sobie można ale po co?
    • kate_16 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 19:00
      ijaw napisała:

> To wyrażenie z komunikatora tlen. Co wy na to?
      > Zgadzacie się?

ja tam sie nie nie czuja ani biala, ani fioletowa ani zadna inna:)
      jestm kaśka, po prostu... mój kolor sie nie liczy..nie ja wybieralam czy bede
      taka czy inna...
      pozdrawiam
      • umfana Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 19:06
        dla mnie- zgrzyt...
        Pozdrawiam wszystkich!
        • ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 20:17
          Brrrr, okropny Zgrzyt!!! Tak odebrałam. Nieprzyjemnie, jak... ech...
          ijaw
          --
          Dyskryminacja Rasowa Drzwi otwarte

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka