ijaw 12.09.04, 20:48 To wyrażenie z komunikatora tlen. Co wy na to? Zgadzacie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jofin Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 21:54 Chyba autor tego zdania ma problemy ze wzrokiem, albo wciaz zyje jeszcze mentalnie w latach 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 22:53 Albo chodziło o coś innego. Demonstrację perfekcyjnej bieli, mhm... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 12.09.04, 23:52 Vizir , bielsze nie będzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:03 Myślisz? Qrcze spróbuję, nie dałam się nabrać na reklamę, ale jak radzisz, a co, może wyjdę bielsza od śniegu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:14 A może Vanish Oxy Action ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:23 Do kitu, nie polecam, plama po nim pozostała o ton jasniejsza, a ja za duża plama, no, nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:32 Kurcze , miałam kupić :) Dzieci zaplamiły strasznie kapę mojej mamie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:38 Zaoszczędzisz pieniądze. Plama będzie. Mam pomysł daj dziecku farby, moze namaluje jakieś sloneczko śliczniutkie z plamki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:41 : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:45 pozostało pośmiać się z bieli bielszej niż biel:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 00:47 Czysty przebiały najbielszy arcybiały biały człowiek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 13.09.04, 01:02 i poleciał przezroczysty hen, hen, a my na placu boju, kolorowi, he, he, Biko powiedział, jacy my kolorowi, (o ciemnoskorych), to wy jesteście kolorowi, różówi, jak się zlościcie to stajecie sie czerwoni, a gdy umieracie to jesteście sini. Ha, i co bielszy od... marzyc to sobie można ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_16 Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 19:00 ijaw napisała: > To wyrażenie z komunikatora tlen. Co wy na to? > Zgadzacie się? ja tam sie nie nie czuja ani biala, ani fioletowa ani zadna inna:) jestm kaśka, po prostu... mój kolor sie nie liczy..nie ja wybieralam czy bede taka czy inna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 19:06 dla mnie- zgrzyt... Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: Po co te dysputy?Jesteśmy białymi europejczyk 14.09.04, 20:17 Brrrr, okropny Zgrzyt!!! Tak odebrałam. Nieprzyjemnie, jak... ech... ijaw -- Dyskryminacja Rasowa Drzwi otwarte Odpowiedz Link Zgłoś