Dodaj do ulubionych

dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Kraków

11.06.04, 13:46
Co wiecie na temat tych ginekologow, czy warto do nich sie udac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.rudynet.pl 13.06.04, 18:37
      Polecam z calego serca doktor Waligórę jest to fantastyczna kobietka pełna
      ciepła i zrozumienia. Chodziłam do niej w czesie studiów i bardzo mile
      wspominam, teraz niestety mam za daleko do przychodni studenckiej bo pewno
      dalej bym do niej chodziła. Naprawdę jest super.
      Pozdrawiam Aga
      • Gość: Olka Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 13.06.04, 20:34
        Dzieki za odpowiedz
      • Gość: Marynatka Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.dom.fenert.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:04
        Doktor Waligóra może jest i dobra...jak nie ma żadnych problemów.
        Gdy pojawiają się problemy z ciążą dr. Waligóra jest kompletną ignorantką,
        straszy pacjentkę, opowiada bzdury wyczytane w jakiś starych podręcznikach.
        Niestety sama nie tak dawno bo ok. 3 tygodni temu miałam nieprzyjemnośc na
        własnej skórze stwierdzić, że dr,. Waligóra nie radzi sobie jesli z ciążą
        wystąpią jakiekolwiek problemy.
        Warto wspomnieć również o tym, że zapytana przezemnie co to jest CLR zarodka,
        powiedziała mi, ze mam sama doczytać sobie w ksiazce......bez komentarza to
        pozostawię...nawet moj maz wie, ze to jest długośc dziecka od główki do
        pupy...ale żeby ginekolog tego nie wiedział?
        Dr. Waligóra potrafi polozyc reke na brzuchu pacjenki i powiedziec ze jest
        tylozgiecie, tym samym podwazajac opinie jednego z najlepszych ginekologów
        krakowskich u ktorego 2 dni wczesniej mialam USG, ktore nie wykazalo zadnego
        tylozgiecia...
        Faktycznie jest ciepła, poklepie po rączce...ale czy to wystarczy aby ratować
        zagrożoną ciąże? Watpie i odradzam.
        Jesli sie chodzi do niej raz na jakis czas po kolejna recepte na
        antykooncepcyjne - to faktycznie - moze i dobra lekarka....ale i tak nie robi
        podstawowych badan przez zapisaniem tabletek hormonalnych...
        • Gość: kateoles Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:16
          Zgadzam sie. Wiele rzeczy moge o dr Waligorze powiedziec, ale nie to, ze jest
          ciepla. Do dzisiaj pamietam, jak 7 lat temu poszlam do niej po moje pierwsze w
          zyciu pigulki antykoncepcyjne, z dusza na ramieniu i tym naturalnym strachem
          przed ginekologiem. Rozmawiala ze mna, jakbym byla prostytutka a pigulki byly
          mi potrzebne do uprawiania tego "procederu". Ciepla? W zyciu! Dostalam recepte -
          bez badan, podkreslam - ale wyszlam od niej z wielkim poczuciem winy i ysla,
          zeby juz nigdy nie musiec na nia trafic... Zaznaczam, ze idac po te pigulki nie
          mialam 15 lat, tylko _troche_ wiecej...
    • Gość: MIMI Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.08.04, 09:03
      To Pani doktor Waligora jeszcze przyjmuje? chodzilam do niej w czasie studiow w
      1982 roku, bedaz w ciazy.Teraz moje dziecko ma 22 lata.Wtedy byla dojrzala
      kobieta.Bylam zadowolona. Bardzo kompetentna i mila,przedewszytkim ma sie z nia
      dobry kontakt. Jesli to ta Pani doktor z przed 22 lat to polecam.
    • gagat100 Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 07.08.04, 10:01

Dla tych co szukają i polecają lista DOBRYCH ginekologów,
      oraz niestety CZARNA lista ginekologów
      • agagacek2 Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 07.08.04, 15:48
        Dr Waligóre polecam z całego serca. Przemiła i bardzo dobra lekarka. Jestem jej
        pacjentka od 4 lat i jestem bardzo zadowolona.
        • dagmi1 Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 07.08.04, 21:53
          hej ja 4 lata temu chodziłam do tej przychodni na Armi krajowej, moją ciąże
          prowadziła dr Anna Springwald, super, młoda kobitka ale konkretna, sama zresztą
          była też w ciąży urodziła miesiąc przede mną, wyobraźcie sobie mnie w 8 mieś
          ciąży schodzącą z fotela gin i podającą mi rękę dr Anny w 9 mieś, naprawdę
          super babka, teraz już chyba tam nie przyjmuje, dr Waligóra dokończyła
          prowadzenie mojej ciąży, też ok i chodziłam do niej w połogu, teraz zminilam
          przychodnie bo tam mam za daleko, ale obie doktorki polecam
    • przeciwcialo Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 12.08.04, 14:00
      Dr Springwald to złoto nie kobieta. Prowadziła mi ciąże. Dzięki niej moja córa
      ma dzis 7 lat. Gorąco polecam.
      • fryga_ak Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 20.09.04, 16:02
        No to mnie podbudowalyscie - dziekuje z calego serca!!!
        Ostatnio kiepsko sie czuje, moja ginekolog jest na urlopie, a jako ze jest
        wzieta lekarka termin do niej mam za ponad miesiac, nie da sie go przesunac...
        Podjelam decyzje o tym, ze pojde do innej pani ginekolog i zanim jeszcze dobrze
        wzielam sie za poszukiwania chlopak zalatwil mi wizyte u pani dr
        Springwald...jutro... bo tam chodza jego kolezanki... sceptycznie do tego
        podchodzilam, ale po waszych opiniach jestem spokojniejsza. Wielkie dzieki!! A
        jutro napisze jak bylo big_grin
        • Gość: aga Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:24
          Sama jestem pacjentką dr Springwald. Obecnie jestem w 4tym miesiącu ciąży.
          Polecam wszystkim. Swietna kobieta i lekarka.
          • olka_krakow Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 31.12.04, 00:35
            a gdzie obecnie przyjmuje p. Springwald, bo w przychodni studenckiej dawno jej
            nie ma. Napisz tu lub na : olka_krakow@gazeta.pl
            Bardzo mi na tym zalezy!!!!!!
          • Gość: olka_krakow Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.01.05, 17:28

> Sama jestem pacjentką dr Springwald. Obecnie jestem w 4tym miesiącu ciąży.
            > Polecam wszystkim. Swietna kobieta i lekarka.

Napiszcie prosze gdzie obecnie przyjmuje p. dr Springwald, mialam jej wizytowke,
            ale niestety zgubilam.
            • sha1 Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 23.01.05, 03:42
              na ulicy Bronowickiej
        • olka_krakow Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 31.12.04, 00:36
          a gdzie teraz przyjmuje????
          • Gość: nanka Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 13:13
            przyjmuje na ulicy bronowickiej 73 w poradni TRR
    • Gość: jagna Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.12.04, 18:11
      To ja nie podpisze się pod pozytywnymi opiniami o doktor Waligórze, choć by
      mnie ktos miał przypalać albo rozciągać na stosie. Byłam u niej kilka razy
      podczas studiów. Tabletki przepisała bez żadnych badań, na moje pytania
      (poważne) zwykle nie odpowiadała, była niemiła. Przestałam do niej chodzić.
      Zaszłam w ciążę, miałam swojego lekarza, jednak dwa razy zmuszona byłam pójść
      do niej, kiedy mój był niedostępny, a coś mi tam dolegało. Nakrzyczała na mnie
      (przysięgam!!!!), ze mam takie rozstępy, że mam tłuszcz na brzuchu!!! BYło mi
      strasznie źle, czułam się po tej wizycie fatalnie. Nigdy więcej nie chcę mieć
      do czynienia z tą kobietą!
      • magda-fl Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 04.02.05, 20:13
        Ja również nie mam najlepszego zdania o dr Waligórze. Byłam u niej dwa razy i za każdym razem była bardzo niemiła. Wytłumaczyć nic nie potrafi, ale za to ochrzanić umie sad
    • niobe5 Re: dr. A.Springwald, dr. J.Waligóra-Masny - Krak 04.02.05, 21:19
      Niestety ale ja mam bardzo zle doswiadczenia z praktycznie wszytkimi lekarzami
      w przychodni studenckiej sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka