Dodaj do ulubionych

Arogancki policjant Miłosz.

27.01.07, 08:57
Zbulwersowany jestem zachowaniem się dyżurnego policjanta z naszej komendy.
Już drugi raz potraktował mnie obcesowo, jego zachowanie było też okropnie do
policjantów będących na dyżurce. Wydaje mi się, że ten pan powinien być juz
dawno na emeryturze, zachowuje się jak były esbek. Zabieram sie do napisania
oficjalnej skargi do komendanta wojewódzkiego.
Obserwuj wątek
    • bazarek Re: Arogancki policjant Miłosz. 27.01.07, 09:53
      Chodzi o tego, który jest radnym?
    • poodzian Re: Arogancki policjant Miłosz. 27.01.07, 10:03
      Tak chodzi o niego.
      • bazarek Re: Arogancki policjant Miłosz. 27.01.07, 11:44
        myślałem, że jest na emeryturze... ale numer :P
    • Gość: mieszkaniec Oławy Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 27.01.07, 21:08
      Ja nie podzielam opini podziana. Dzisiaj miałem okazję rozmawiać z tym,
      policjantem gdyż zgłaszałem kolizję i mam wieki szacunek do niego jako do
      policjanta i radnego. Oby więcej takich policjantów było w Oławie i nie tylko.
      Uważam podzian, że jesteś własnie to ty arogancki i wyjątkowo złośliwy i
      zapewne masz jakiś problemy ze sobą. Czytając twoje posty jestem przekponany,
      że nie mylę się. A może podzian jesteś policjantem i udajesz intersanta!
      • Gość: Wicher Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 89.200.210.* 28.01.07, 12:49
        Poodzian ty też jesteś wielkim pieniaczem i gburem.
        Może byś opisał o co chodzi to ocenimy sytuację, a nie opluwasz ludzi nie
        wiadomo za co.
        Oczywiście płacisz podatki i wszystko tobie się należy, stara gadka. Na twoje
        zawołanie cała policja ma stanąć na baczność, bo ty masz takie widzimisie.
        • poodzian Re: Arogancki policjant Miłosz. 29.01.07, 21:13
          Forum jest po to aby dzielić się swoimi spostrzeżeniami. I ja to zrobiłem.
          Wiem, że forum czyta również komendant policji i jego ocena pracy tego pana
          napewno jest lepsza jak moja. Domyślam się jednak, że nie wie on jak się p.
          Miłosz odnosi do kolegów z pracy i interesantów. Być może jako radny, czy
          działacz społeczny bardziej się sprawdzi. Jeśli któś uważa inaczej to niech tu
          napisze. Personalne ataki na mnie świadczą, dobrze o niektórych dyskutantach.
          • poodzian Re: Arogancki policjant Miłosz. 29.01.07, 23:03
            Jakie znaczenie ma czy jestem policjantem? Prawda tak mocno kole w oczy?
            • bazarek Re: Arogancki policjant Miłosz. 30.01.07, 08:46
              a jesteś? Chryste, wszędzie policja... w każdej miseczce ryżu czają się
              policjanci, z każdego forum wyskakują... :))))) Spoko, księży też tu masa -;p
              Ciekawe czy Straż Miejska i Gminna tu też zaglądają. A może Straż przybżerzna
              też? Może nawet kominiarze i dysydencci z Białorusi? ABW, Mosad... cool, fajne
              te forum... odjazd normalnie... :P
              • Gość: Wicher Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:40
                Nie wiem jakie masz powiązania z Miłoszem, ale zawsze mozesz go oskarżyć o mobbing.
                • petit7 Re: Arogancki policjant Miłosz. 31.01.07, 08:55
                  "Prawdziwa sztuka krytyk się nie boi" Coś tu chyba z panem Miłoszem jest nie
                  tak, jak być powinno?
                  • Gość: obiektywny Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 31.01.07, 11:20
                    Już od 27 styczniua czytam te złośliwości bo jak inaczej to mozna ocenić.
                    Człowiek jest tylko człowiekiem a skoro jest 4 kadencję radnym to nie jest z
                    nim tak źle. Dzisiaj krytykować można wszystko i wszystkich za byle co a to
                    dlatego, że jest zapotrzebowanie na tanią sensację. Wiadomo, że wszystkim nie
                    dogodzi żeby nawet złotym był a złośliwców nie brakuje, szczególnie na ten
                    rodzaj słuzby. Ale w tej formacji służby też złośliwców jest dość a już
                    szczegolnie jak chodzi o utrzymanie się tam na stołkach. Dlaczego tak sądzę? A
                    no dlatego, że gdyby inaczej było to pokrzywdzony winien poinformować o tym
                    Komandanta a nie przekazywać lub wypisywać bzdury. Bo to są faktycznie bzdury i
                    oczekiwanie na sensację. Uważam, że już dość na ten temat pisania.
                    • librys Re: Arogancki policjant Miłosz. 01.02.07, 22:59
                      Dziś byłem na komendzie i byłem świadkiem pyskówki jak się dowiedziałem
                      dyżurnym był właśnie p. Miłosz. Poodzian ma rację, dyżurny delikatnie mówiąc
                      był niegrzeczny.
                      • Gość: Starczewski Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 81.219.156.* 04.02.07, 12:39
                        W każdej plotce jest trochę prawdy. Nie znam tego pana osobiście ale coś w tej
                        komendzie się źle dzieje.
                        • Gość: obiektywny Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 04.02.07, 13:18
                          W mojej świadomości jest to, że jak coś piszeszę to podaję konkretne przykłady
                          i ujawniam się. A co twoim zdaniem w tej komendzie sie dzie? Jak oczekujesz
                          sensacji tak jak autor tego tematu to mnie wogóle to nie bawi. Uważam, że jak
                          kogoś nie znasz to wogóle nie powinieneś zabierać głosu. Ja uważam, że jest to
                          temat bardzo krzywdzący. Ten temam winien być wykasowany z forum
                          • poodzian Re: Arogancki policjant Miłosz. 07.02.07, 09:54
                            IP 88.199.44 "Ja uważam, że jest to temat bardzo krzywdzący. Ten temam winien
                            być wykasowany z forum"
                            A ja uważam, że nie jest krzywdzący. Takie są fakty!!!
                            • Gość: Wicher Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:14
                              Pech chce że musiałem i ja zgłosić się na komendę. Akurat dyżurnym był pan
                              Miłosz i był bardzo uprzejmy. Inna sprawa że nie było żadnego policjanta który
                              przyjął by ode mnie zgłoszenie, no i wtedy pan Miłosz z leksza się wkurzył na
                              swoich kolegów, no mnie niestety poprosił o przyjście trochę później co zrobiłem.
                              Za drugim razem też nikt nie miał czasu, ale jakoś tam zmusił jednego aby mnie
                              obsłużył. Wcale się nie dziwię że ma takie podejście do podwładnych, skoro nikt
                              nie chce tyłka ruszyć.
                              Co śmieszne jest tam ankieta na temat obsługi petentów i podane są czasy
                              obsługi, no mój niestety nie był najlepszy.
                              • Gość: Marlena Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 81.219.217.* 24.02.07, 16:27
                                Znam p. Miłosza i wiem, że nie nadaje się do pracy w policji. Podzian ma tu
                                dużo racji. Miłosz idź pan już na zasłużoną emeryturę!!!
                                • Gość: Teraz oławianin Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 24.02.07, 23:22
                                  Czytając te bzdury, które tu są pisane, zaczynam wierzyć w istnienie szatana! w
                                  to, że w mózgach wam niektórym faktycznie miesza!!!. Każdy o sobie sam winien
                                  decydować kiedy ma przejść na emeryturę
                                  • Gość: flick Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 81.219.217.* 28.02.07, 21:15
                                    Większość wie, że ten funkcjonariusz już dawno powinien być na emeryturze.
                                    Dziwne, że komendant policji nie może sobie z tym poradzić. Ten facet się tam
                                    nie nadaje, wprowadza nieprzyjemną atmosferę, skłóca ludzi i jest arogancki.
                                    Jego czasy minęły jak czasy paliwa i cukru na kartki, gdzie w sklepach jak
                                    wszedł klient pytano - czego?!
                                    • Gość: policjant Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 01.03.07, 13:50
                                      Pozwolę sobie na komentarz tych postów;
                                      Mania złośliwości bardzo wąskiej grupy osób, a może tylko osoby. Jedyną prawda
                                      w tym wszystkim jest to, że największą szmatą w mundurze policyjnym jest ten,
                                      który wynosi brudy na zewnatrz.
    • Gość: flick Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 81.219.217.* 02.03.07, 18:23
      Proponuję "Złotą Pałę" dla Miłosza. Jego koledzy chyba nie znają konkursu na
      forum internetowym policjantów. Zapraszam www.ifp.pl
      • Gość: tomek Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: 88.199.44.* 03.03.07, 10:23
        Na złośliwość nie zawsze jest rada. Jakiej oczekujesz sensacji? Moja rada to
        taka: niech każdy zajmnie się sobą a nie innymi. Uważam, że mądrze facet
        postępuje, że nie wdaje się w dyskusję ze złośliwcami.Wszystkim nie dogodzi, a
        szczególnie tym co oczekują sensacji
    • Gość: DonPedro Re: Arogancki policjant Miłosz. IP: *.212.200.89.otvk.pl 17.03.07, 23:49
      Ciekawi mnie tylko, kto tak naprawdę wznieca zadymę na temat Czesia? Kiedyś,
      ktoś zaczął wychwalać go, akurat przed wyborami. Jakimś dziwnym trafem, teraz
      znowu wraca na języki. Ludzie, tu nie ma o kim gadać! Szkoda słów i czasu.
      Pozdrawiam. Też mi temat, he he he he he he he he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka