Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czas zakończyć spory i dywagacje....

05.04.05, 12:49
    ... mistrzostwa będą po raz drugi rozgrywane w ciągu dwóch dni i trzeba się z
    tym pogodzić i iść na przód. Musimy się rozwijać a nie dyskutować co i jak
    byłoby najlepiej, bo wszyscy wiemy co byłoby najlepsze.....

Proponowałbym, o ile nie ma w planach, spotkanie poszerzonego Zarządu
    Federacji o prezesów klubów. Będzie ku temu najlepsza okazja, tym bardziej,
    że spotkanie integracyjne z wiadomej racji będzie „rozrywkowo ograniczone”.

Pozdrawiam
    Hubert
    Obserwuj wątek
      • zielgora dodając.... 05.04.05, 13:02
        myślę, żę tym zawodom powinien przyświecać cel, który wielokrotnie
        poruszaliście w rozmowie. Pozwólcie, że zacytuję Agę: "Wszyscy przeżywamy
        bardzo głeboko to co sie wydarzyło kilka dni temu. Grę w tym trudnym okresie
        odbieram raczej jako jeszcze jedna formę oddania czci Wielkiemu Człowiekowi i
        miłośnikowi sportu, dla Którego sport i rywalizacja zgodna z zasadami była
        nieodzowną częścią życia." Niech to będzie nasz wspólny hołd w rywalizacji
        sportowej, która jest najbardzie fair i najbardziej przyjazna.....
        • ccckb ... 05.04.05, 13:20
          Tak, tak... Masz rację.
          Nie da się uniknąć tego, że każdy z nas inaczej przeżywa to, co się stało.
          Jedni bardzo osobiście, inni w zadumie, inni znów historycznie, są też i tacy,
          którzy przechodzą "obok"! Uszanujmy to. Każdy ma prawo do własnych przemyśleń.
          W kazdym razie dziękuję wszystkim - organizatorom i federacji, że reakcje i
          decyzje były szybkie i konkretne.
          • ccckb dodając... 05.04.05, 13:22
            I dziękuję oczywiście wszystkim curlerom. Bo czytanie Waszych wypowiedzi na
            formum było niewątpliwie budujące...
            Pozdrawiam i do zobaczenia.
            • marianna.das Re: dodając... 05.04.05, 13:54
              Dziś rano przeczytawszy wczorajsze i dzisiejsze posty na forum zastanawiałam się jak odpowiedzieć. Aż się prosiło o wypowiedź w duchu tych, które pojawiły się później (od wypowiedzi Agi począwszy). Zrezygnowałam, bo nauczona wcześniejszymi doświadczeniami sądziłam, że doprowadzi to do kolejnych sporów. Bardzo się cieszę, że nie miałam racji. Dziękuję tym, którzy z takim spokojem i rozwagą myślą i piszą o zbliżających się MP i tym, którzy choć mają odmienne zdanie umieją uszanować poglądy innych.
              O takich curlerów nam wszystkim chodzi.
              Do zobaczenia w Katowicach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka