mamago1 24.01.05, 12:36 Jak rodziłam trzy lata temu, to nie trzeba było mieć swoich, były w szpitalu. Jak jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonja Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 14:03 W ubieglym tyg. skonczylam zajecia w szkole rodzenia w zdrojach i padlo do prowadzacej poloznej takie pytanie. Powiedziala ze oni daja pampersy ale warto miec w razie czego swoje gdyby np. zabraklo w szpitalu. PS. Na kiedy masz termin? Ja tez zamierzam rodzic w zdrojach, ale to planowo w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 14:40 Termin mam na 1 luty, więc nie bawem... Lepiej więc poczekaj na swój termin :o). POWODZENIA!!! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 16:32 Widziałam pieluchy jednorazowe, ale to nie były zdecydowanie pampersy, tylko jakieś inne, takie szare jakieś... więc jak ktoś woli - to może chyba zabrać ze sobą oryginalne pampersy. Przecież później i tak sama przewijasz maluszka. Pozdrawiam Kaśka ps. kto wie, czy się nie spotkamy na oddziale. Ja mam termin rzekomo na 2 luty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 17:14 No to całkiem mozliwe :o) POWODZENIA! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
chokie Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 20:06 Czesc ja tez zamierzam rodzic w Zdrojach. Termin mam na 20 marca. cztery lata temu tez rodzilam w Zdrojach i bylam bardzo zadowolona.Wtedy mieli wszystkie gadzety dla malucha, nie wiem jak jest teraz.W najblizszym czasie wybieram sie na "przeszpiegi",(tatus chce byc przy narodzinach).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 21:49 Jakby co, poród rodzinny w Zdrojach kosztuje teraz 150zł. Może do zobaczenia! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
chokie Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 22:37 Dzięki za info. Zastanawialam sie nad tym. Poprzednio (4 lata temu) nie kasowali, ale wiadomo w jakiej sytuacji sa państwowe szpitale. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś