Dodaj do ulubionych

Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy?

24.01.05, 12:36
Jak rodziłam trzy lata temu, to nie trzeba było mieć swoich, były w szpitalu.
Jak jest teraz?
Obserwuj wątek
    • gonja Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 14:03
      W ubieglym tyg. skonczylam zajecia w szkole rodzenia w zdrojach i padlo do
      prowadzacej poloznej takie pytanie. Powiedziala ze oni daja pampersy ale warto
      miec w razie czego swoje gdyby np. zabraklo w szpitalu.
      PS. Na kiedy masz termin? Ja tez zamierzam rodzic w zdrojach, ale to planowo w
      marcu.
      • mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 14:40
        Termin mam na 1 luty, więc nie bawem... Lepiej więc poczekaj na swój
        termin :o). POWODZENIA!!!
        Gosia
        • netmenka29 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 16:32
          Widziałam pieluchy jednorazowe, ale to nie były zdecydowanie pampersy, tylko
          jakieś inne, takie szare jakieś... więc jak ktoś woli - to może chyba zabrać ze
          sobą oryginalne pampersy. Przecież później i tak sama przewijasz maluszka.

Pozdrawiam

Kaśka

ps. kto wie, czy się nie spotkamy na oddziale. Ja mam termin rzekomo na 2 luty ;-)
          • mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 24.01.05, 17:14
            No to całkiem mozliwe :o)
            POWODZENIA!
            Gosia
      • chokie Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 20:06
        Czesc ja tez zamierzam rodzic w Zdrojach. Termin mam na 20 marca.
        cztery lata temu tez rodzilam w Zdrojach i bylam bardzo zadowolona.Wtedy mieli
        wszystkie gadzety dla malucha, nie wiem jak jest teraz.W najblizszym czasie
        wybieram sie na "przeszpiegi",(tatus chce byc przy narodzinach).pozdrawiam
        • mamago1 Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 21:49
          Jakby co, poród rodzinny w Zdrojach kosztuje teraz 150zł. Może do zobaczenia!
          Gosia
          • chokie Re: Czy w Zdrojach trzeba mieć własne pampersy? 27.01.05, 22:37
            Dzięki za info. Zastanawialam sie nad tym. Poprzednio (4 lata temu) nie
            kasowali, ale wiadomo w jakiej sytuacji sa państwowe szpitale.
            Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka