mcmcwc 17.02.06, 13:17 witajcie, mam pytanie: macie troche kasy i wolne moce przerobowe, Waszym zdaniem co w JL jest dobrym pomyslem na biznes ? krotko tu mieszkam, ciekawi mnie wasza opinia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajna_dziewczyna1 Re: JL pomysl na biznes ??? 17.02.06, 14:15 Nie zeby jakies podteksty,ale domu publicznego to chyba u nas nie ma? Odpowiedz Link
adamogo Re: JL pomysl na biznes ??? 17.02.06, 16:14 Nie ma a by się przydał, chociaż jak znam Laskowice, które większość nazywa wiochą, to każdy każdego zna, awet z widzenia, i wystarczyło by przejść koło takiego burdelu, żeby znaleźć się na ustach całego miasta.Sądząc po kolejakach w pizzeri, przydała by się jakaś jeszcze w centrum<oprócz La Fiest w Jelczu i pizzy w Rayanie> A może jakiś klub, taki z prawdziwego zdarzenia, ale nie dla małolat w miniówach, i spigulonego towarzystwa. Odpowiedz Link
matejkoo Re: JL pomysl na biznes ??? 18.02.06, 10:26 Popieram Adamago klubik ale taki naprawde klimatyczny, gdzie mozna dobrze zjesc, wypic piwko, potacczyc albo posłuchac muzy, Nic nie mam do Rayana czy Akwarium ale nie dobrze mi jak tam wchodze, biala chmura dymu.., o ile w akwarium jeszcze jest jakas klima i wysoki dach o tyle Rayan to porazka... potem cale ciuchy do prania bo smierdza fajkami... Serio zalozenie dobrego i taniego lokalu o jakims fajnym klimacie to nie glupi pomysl. Odpowiedz Link
lidka2603 Re: JL pomysl na biznes ??? 18.02.06, 12:48 Przydałaby się jeszcze jakaś pizzeria lub kawiarnia z prawdziwego zdarzenia, gdzie było by więcej niż dwa stoliki na krzyż i gdzie nie trzeba by zabierać własnej butli z tlenem. Odpowiedz Link
zohra Re: JL pomysl na biznes ??? 20.02.06, 21:16 zgadzam sie z wyzej wymienionymi opiniami na ten temat. Przydała by sie jakas ciekawa knajpka ala klubik. By móc posiedziec w przytulnym klimacie,przy dobrej muzyczce. Uwazam, ze nam, młodym ludziom brakuje bardzo takiego miejsca. A jesli chodzi o faje to mozna zawsze przed a nie w srodku....tylko jaka faje ma sie na mysli Odpowiedz Link