Dodaj do ulubionych

Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Matejkoo

14.02.07, 14:53
Uważam, że forumowiczów Pompon, Waldemarski4, Babszenszyszyl należy wynieść
do rangi starszych administratorów tego forum.

Natomiast Matejkoo całkowicie zablokować i wyrzuć z forum.
Obserwuj wątek
    • adamogo Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 14.02.07, 15:13
      Ale Ci się chłopczyku nudzi... Mieć na karku juz ponad 20 lat a dalej być takim głupim i wymyślać takie denne prowokacje... Próbujesz jakoś się dowartościować, ale ni jak Ci to nie wychodzi...Ośmieszasz się tylko na każdym polu, a wiesz, nie wchodzi się na minę którą się samemu podłożyło... A co do twoich klonów, czyli tych "Pompon, Waldemarski4, Babszenszyszyl to było jeszcze parę"
      • jasfiinks Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 14.02.07, 15:16
        jassffingss chyba cię poje...o
    • cygnus007 Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 14.02.07, 15:47
      Może ktoś tego osobnika zablokować bo tylko syf robi na naszym wspaniałym forum.
      • jassfingss Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 14.02.07, 15:51
        Jeśli masz na myśli tego pierwszego - jassffingss'a, czyli autora tego wątku,
        popieram Cię w całej rozciągłości
      • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 14.02.07, 18:58
        A ja uważam, że to bardzo ładnie i zdrowo, że autor podszywający sie
        prawdopodobnie pod kilka nicków z tego forum zgadza sie sam ze sobą - gdyby tego
        nie zrobił można byłoby się obawiać o jego stan psychiczny.
        • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 08:31
          Czy możesz sprecyzować kogo konkretnie masz na myśli?
          • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 08:59
            a skąd ja mogę wiedzieć ?? nie znam wszystkich internetowych buców i speców od
            łamania netykiety .. smile
            • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 09:26
              Widzisz, jesli sam nie wiesz o czym piszesz, lepiej zadbaj o stan psychiczny,
              ale własny. Ponadto, ja zawsze kieruję sie zasadą, doskonale znaną wśród
              Polaków, mowa jest srebrem a milczenie złotem. Lepiej zabierać głos w sprawach,
              w których mamy coś do powiedzenia (mając określoną wiedzę), bez ryzyka
              wystawienia się na pośmiewisko.
              • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 10:59
                koszt komputera: 1600 zł
                opłata za net: 70 zł
                opłata za prąd: 40 zł
                przeczytać dobrą radę na temat netykiety od kompletnego abnegata w tej kewstii: bezcenne .. smile
                • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 11:17
                  Jeśli przejazdem bedziesz w Tworkach k. Warszawy, wpadnij do powszechnie
                  znanego "ośrodka". Napewno nie pozostawią cię bez koniecznej, w twoim
                  przypadku, pomocy medycznej.
                  • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 12:02
                    .. dziekuję za radę .. atest "zrytego" juz mam .. smile ..
                    .. wiekszość atestowanych wariatów to nie psychopaci i ideolo "coś tam" - często pozwala im to tworzyć i bardzo logicznie myśleć - nierzadko bardziej niż uważający sie za zdrowych - choc ci podobno nie wszyscy są przebadani .. smile .. poza tym moje wariactwo tłumaczy czasem moje chamstwo na sieci (to jak poświadczenie o dysgrafii dla lenia), podczas, kiedy ty uważający sie za zdrowego przedstawiciela społeczeństwa ujawniasz swoje (nie uważam cię za idiotę - łamanie netykiety i podszywanie się pod nicki to tylko zwykły przejaw braku dobrych manier) bez pokrycia go świadctwem choroby na wszelki wypadek .. smile ..
                    • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 13:09
                      "heyndall" tak się ma do "heymdall", jak "kreton" do "kretyn" (wszystko
                      oczywiście w ujeciu etymologicznym i ortograficznym). Stąd niejasny jest mi
                      twój zarzut "podszywania sie pod nicki". Wybaczam twoja niestosowność. A propos
                      savoir-vivre, wbrew twoim obawom (niesmiałym przypuszczeniom), zasady znam i
                      stosuję. Wyjątkowo "zapominam" o ich stosowaniu wobe tych, którzy je lekceważą
                      wobec mnie, w myśl zasady - jak Kuba Bogu tak ...
                      • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 14:24
                        .. no cóż .. jestes oprawdy wspaniałym normalnym człowiekie jak opisyujesz .. oprócz braku ogłady i znajomości pewnych reguł cywilizacyjnych (poziom Środkowej Afryki w XIV w. .. przed naszą erą) widocznie niczego ci nie brak .. cieszę się, że jesteś z tym szczęśliwy .. przynajmniej ty jeden ..smile
                        • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:02
                          Piszesz o rzeczach, o których zapewne nie masz zielonego pojecia, łączysz wątki
                          które nie tworzą logicznej całości. Piekielnie nieudolnie starasz się stosować
                          socjotechnikę (niezrozumiałe porównania), starajac sie stworzyć
                          wrażenie "niewiedzy cywilizacyjnej" osób trzecich. Wychodzisz z siebie, aby być
                          naprawdę cynicznym. Jesteś na dobrej drodze, aby dokonanać coś co jeszcze
                          nieudało się nikomu na świecie, tj. wyjść z siebie i stanąć obok. Gratuluję.
                          Być może dzięki Tobie powstanie nowa dziedzina (kategoria), w której bedziesz
                          mógł osiagnąć nagrodę Nobla.
                          Cynikiem jesteś, i owszem, ale bardzo, bardzo żałosnym
                          • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:03
                            nie zrozumiałem, ale staram sie o wszystko, co napisałeś .. smile
                            • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:06
                              W twojej sytuacji jest to nie lada wyzwanie, życzę sukcesów.
                              • adamogo Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:17
                                Kurczę, ten koleś jest coraz bardziej żenujący... Szkoda, że profesjonalista jeszcze nie usunął jego postów z forum... Czekamy, może wymyśli kilka podszytych nicków, np. "adanoga" i będzie dalej się dowartościowywał w swoim jakże żenującym stylu... Powodzenia chłopcze i tworzeniu czegoś, co tylko ciebie satysfakcjonuje, i mimo, iż masz już ponad 20 lat na karku, to napiszę do Ciebie, tak jak kiedyś do mixerka. Zapewne Ci kilka razy "bryknął" po napisaniu tych dennych postów...
                                • matejkoo Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:24
                                  hehhe big_grin adamogo big_grin
                                • jassfingss Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:40
                                  ... powtarzasz sie mistrzu, wysil się na coś mądrzejszego.
                          • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:22
                            słowo "zapewne" .. "zapewne" nie widziałem jakiejkolwiek dziedziny w której popisałbyś się pojęciem.Może poza odniesieniami personalnymi .. I nie jest mi przykro, ze nie możesz pojąć pewnych analogii lub metafor. Kwestia oczytania lub wiedzy ogólnej to prywatna sprawa.
                            Co do wytwarzania stanu "niewiedzy cywilizacyjnej": będę się kłocił że 2+2=4 jeśli ktos uważa, że 2+2=3 .. Zapewne ty jesteś specem od socjotechniki .. strasznie podoba mi się socjotechnika wyjątkowego traktowania tych, którzy nie traktują cię z szacunkiem (malutki przerost ego??) - ale sprawiasz mi tym dużo frajdy: czasami fajnie jest "puścic komuś prąd" i patrzeć, jak się wychyla .. smile
                            "wychodzenie z siebie i stanie obok" to podobno domena stanu śmierci klinicznej - jedynym problemem jest to, że ja po prostu nie wierzę w coś takiego ..
                            co do Nobla .. cholera .. wzruszony jestem .. przynajmniej ty mnie doceniłeś ..
                            każdy cynik jest wjakis sposób żałosny - nie wiesz, w jakich warunkach żył Diogenes albo Demokryt z Abdery ??
                            A teraz personalnie: skoro uważasz siębie za osobę łamiącą savoir-vivre w wyjatkowych przypadkach, to coś w tym musi być. Jest mi niewypowiedzianie przykro i wstyd, że mam trudności ze zrozumieniem tego .. ale skoro jakoś nie mieści mi się w głowie Konwencja Genewska i Karta Praw Człowieka .. smile ..
                            Takich jak ty widuję na pęczki: przemili i dobrze wychowani ludzie jadący tramwajem z puszką piwa w reku, w otoczeniu kolegów .. klnących głosno i drących mordy na cały tramwaj .. zapewne też wyjątkowo łamią savoir-vivre .. smile
                            • heyndall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:37
                              Nie zwykłem odnosić się do bredni głoszonych w jakimś bliżej nie określonym
                              amoku. Czy ty aby nie jesteś na haju?
                              Swoją droga niewielka ilość "puszczonego prądu" zaowocowała właśnie twoim,
                              maksymalnym "wychyleniem", by nie powiedzieć - obnażeniem Wszystko wskazuje na
                              to, że to raczej z twoim ego jest coś nie w porzadku.
                              Stajesz się natrętny i niezmiernie nudny. Mam cię w głębokiem poważaniu. Game
                              over.
                              • adamogo Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 15:42
                                Tak powtarzam się, tak jak ty się powtarzasz, tylko że ja kilka razy się powtarzam w stosunku do ciebie, bo co innego można do ciebie powiedzieć, jak nie "skończy durniu te bzdety" A ty powtarzasz się po kilkadziesiąt razy, zazwyczaj pisząc te same brednie... Czy jeszcze cię to tak jara, bo może ty jesteś na haju, jeśli heymdalla nie rozumiesz?
                              • heymdall Re: Jestem za: Pompon, Waldemarski4, przeciw: Mat 15.02.07, 16:16
                                no cóż .. skończyły się argumenty merytoryczne .. szybko .. za szybko ..liczyłem
                                na więcej smile
                                "nie zwykłem.." ..aaa... to juz wiem .. ty "yntelygent jesteś" .. jak tak to
                                "sorka" .. oprócz tego sorka dla "jassffingssa, matejk00 i waldemarski4 ..ale po
                                co ? ..ta sama osoba
                                .. widocznie należymy do tego samego gatunku: inteligentnych chamów .. nic tak
                                nie cieszy jak spotkanie z podobnym osobnikiem .. tacy są podobno oczytani .. smile
                                .. tylko, ze w twoim wypadku musisz skończyć z ksiązkami z serii "poczytaj mi
                                mamo" - wypowiedzi typu "wszystko bełkot", "be", "nie chcę zrozumieć" przez
                                podobieństwo gatunkowe źle moga swiadczyć o mnie .. któs mógłby jeszce skojarzyć
                                mnie z tobą .. mam trochę przerośniete ego i wymagam od oponentów czegos więcej
                                niż "bez sensu" ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka