2yoo4yoocorne2 08.07.05, 20:17 Pan nie wie,z kim pan bedzie mial egzamin-powiedzial Romus specjalnej troski do adiunkta-z moja zona...Ze w ogole jakakolwiek kobieta moze cokolwiek z konskim lbem,a juz na cale zycie,Dzizas... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Re: Giertych nie korumpował 08.07.05, 20:19 To Rywin nie proponował "kurtuazji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh kurtuazja 08.07.05, 20:21 A ja mialem kiedys wyrzuty sumienia, ze kurtuazyjnie wreczylem 50 tysiecy starych zlotych za wyprzedzanie, bo nie mialem zadnego stanowiska do zaproponowania tym dwóm z drogówki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Giertych nie korumpował 08.07.05, 20:28 Roman Giertych superstar! (przynajmniej w Gazeta.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
m.bekier prokuratura nader łagodna dla Giertycha 08.07.05, 20:47 Myślę ,że skarżący nie popuszczą i złożą zażalenie na decyzję prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Giertych nie korumpował 08.07.05, 23:38 2yoo4yoocorne2 napisał: > Pan nie wie,z kim pan bedzie mial egzamin-powiedzial Romus specjalnej troski > do adiunkta-z moja zona...Ze w ogole jakakolwiek kobieta moze cokolwiek z > konskim lbem,a juz na cale zycie,Dzizas... Pieski wyborcze powinny odszczekać swoje wcześniejsze szczkanie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 KTO WIERZY GIERTYCHOWI? 09.07.05, 07:55 Naprawdę można zwymiotować bardziej, niż po największym opilstwie, kiedy słucha się płomiennych wystąpień Giertycha, tak pięknie mówiącego o potrzebie prawdy w naszym życiu politycznym, gdy sam jest OBRZYDLIWYM KŁAMCĄ! Na oczach milionów ludzi kłamał mówiąc, że nigdy z Kulczykiem się nie spotkał. Potem okazało się, że nie tylko doszło do spotkania, ale i obiadku w klasztorze, podczas którego Romcio bawił Jasia rozmową. A sprawa Wielkopolskiego Banku Rolniczego czy sama rejestracja LPR Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: KTO WIERZY GIERTYCHOWI? 09.07.05, 08:09 Potem > okazało się, że nie tylko doszło do spotkania, ale i obiadku w klasztorze, > podczas którego Romcio bawił Jasia rozmową. ALE W PRZCIWIEŃSTWIE DO TWOICH IDOLI PRZYZNAŁ SIĘ I PRZEPROSIL > A sprawa Wielkopolskiego Banku Rolniczego czy sama rejestracja LPR mASZ JAKIEŚ KONKRETNE DANE, DOWODY, CZY TYLKO ZNASZ PRASOWY BEŁKOT? Odpowiedz Link Zgłoś