artsg 13.01.06, 23:56 Jak się to sprawdzi stawiam każdemu browar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk A co? Becikowe właśnie odebrałeś? 14.01.06, 00:01 " Jak się to sprawdzi stawiam każdemu browar." Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A co? Becikowe właśnie odebrałeś? 14.01.06, 00:04 Jak odbiorę becikowe to będzie po dwa browary dla każdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: A co? Becikowe właśnie odebrałeś? 14.01.06, 00:16 tuska nietrudno wykiwac bo to sierota polityczna Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Mysle , ze Gilowska musiala wiedziec o mozliwosci 14.01.06, 01:04 koalicji z Lepperem , a to ze dostala powolanie przed ta koalicja , ma za zadanie uspokoic rynki , jest tarcza dla Leppera .Gilowska bedzie , a Lepper dostanie nowy gabinet i bedzie grzecznie podnosil lape , w koncu jest przeciez Liberalem , co nie?Bylo jakies zawirowanie na linii, do jonca nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzilo, a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 14.01.06, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A za co? Za to,. ze w Polsce chamstwo rzadzi? To 14.01.06, 16:43 nie zniewaga - to PRAWDA HISTORYCZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A za co? Za to,. ze w Polsce chamstwo rzadzi? 14.01.06, 17:13 kropek_oxford napisał: > nie zniewaga - to PRAWDA HISTORYCZNA. Jak to mówią: jest prawda, święta prawda i gó..no prawda i no i PRAWDA HISTORYCZNA Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 14.01.06, 01:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Leper wykiwał Tuska !!! 14.01.06, 01:51 artsg napisał: > Jak się to sprawdzi stawiam każdemu browar. Nie przepadam za browarem, ale w polityce licza sie efekty! I jezeli dojdzie do tej koalicji, to lider SO, bedzie lepszy od Tuska. Ale, co na to Polska? Czy o takie rozgrywki / zwyciestwo/ chodzi? Watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Leper wykiwał Tuska !!! 14.01.06, 01:53 mysz_polna5 napisała: > artsg napisał: > > > Jak się to sprawdzi stawiam każdemu browar. > > > Nie przepadam za browarem, ale w polityce licza sie efekty! > > I jezeli dojdzie do tej koalicji, to lider SO, bedzie lepszy od Tuska. > Ale, co na to Polska? > Czy o takie rozgrywki / zwyciestwo/ chodzi? > > Watpie! Polska to oceni w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Leper wykiwał Tuska !!! 14.01.06, 01:56 artsg napisał: > > Czy o takie rozgrywki / zwyciestwo/ chodzi? > > > > Watpie! > > Polska to oceni w następnych wyborach. Odpowiem najdelikatniej jak tylko moge. To nie o wybory chodzi! O Polske! Chlopcy moga sie bawic w podchody, ale nie takim kosztem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ale to Polacy ponoc sobie ich wybrali. Co tam 14.01.06, 01:58 Polska - wazne ze "swojaki" sie do zlobu dorwaly. Coz, cham polski Polakiem nigdy nie byl. I chyba juz nigdy Polakiem nie bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie nazywaj Polska Polskiej Rzeczpospolitej 14.01.06, 06:23 Chamskiej - nie obrazaj porzadnego kraju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei [...] 14.01.06, 03:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Leper wykiwał Tuska !!! 14.01.06, 04:23 Nie Lepper wykiwał Tuska, tylko Kaczor wydymał ARTSG i parę milionów podobnych naiwniaków Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja nie czuję się wydymany. Ja tego chciałem. 14.01.06, 06:42 A jak wy się czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 14.01.06, 06:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ja nie czuję się wydymany. Ja tego chciałem. 14.01.06, 10:01 Chciales byc wydymany? To jestes.Ja czulbym sie wydymany gdyby doszlo do koalicji PO z kaczystami. Jesli mowa o kiwaniu,to byl kiedys taki pilkarz,nazywal sie chyba Koniarek.Byl mistrzem swiata w kiwaniu,potrafil podrzucac godzinami pilke.Mial tylko jeden feler.Nigdy nie strzelil bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka [...] 14.01.06, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lepper wykiwa też Jarka. 14.01.06, 16:17 Leper może mieć problem bo Jarków jest dwóch, a może jeden w dwóch osobach ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Lepper wykiwał nas wszystkich 14.01.06, 16:25 przy pomocy Kaczynskich. I z czego się cieszysz frajerze? M. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Lepper wykiwał Tuska 14.01.06, 17:10 > przy pomocy Kaczynskich. I z czego się cieszysz frajerze? > M. I dobrze mu tak. Napatrzył się na mecze w TV podczas obrad sejmu, ale real to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś