tim-ka 19.08.08, 09:58 Pilnie poszukuję fachowej usługi ortodonty. Czy ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag-ha Re: Bardzo dobry ortodonta dla dorosłych- poszuku 19.08.08, 20:47 Witaj, polecam gabinet na ul. Jesiennej 11. Centrum Stomatologii Rodzinnej na przeciwko kościoła na Paprocanach ale nie w ryneczku ale od strony garaży, po prawej stronie. Co prawda chodzę z córka, ale słyszałam duzo pozytywów o pracy z dorosłymi. zawsze możesz iść tylko na konsultacje :) Tel. 032 328 62 36. Jeśli nie dodzwonisz sie przed południem, spróbuj po południu. Jest jeszcze Dens na Grota Roweckiego , ortodonta na Merino. Niestety nic nie wiem , jak pracują z dorosłymi. Może poza Densem. Tam ortodonta nie jest na stałe, ale w jakis okreslony dzień. Też słyszałam dobre opinie. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala2408 Re: Bardzo dobry ortodonta dla dorosłych- poszuku 26.08.08, 22:45 Jak dla mnie - p dr Szymczak w przychodni "Diament" na Żwakowskiej. Wysokiej klasy fachowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś