Dodaj do ulubionych

na TVN style program : Jak dobrze wygladac nago!

31.10.08, 00:46
Ogladalam wczoraj ....i ten ich wizarzysta( przez ż czy rz ???? )
....wyrzucil do rzeki ( Tamiza to chyba byla) moje!!! Tango II jako
przyklad cyt.: " ta okropna bielizna".
A lubie ten stanik i to Wy Lobbystki przekonalyscie mnie do niego.
Poczulam sie zle jako posiadaczka "tej okropnej bielizny".
Prosze mnie pocieszyc i utwierdzic w przekonaniu , ze w rozmiarze
34 H lub 34 HH znajde cos nie "okropnego"
moze jakis przyklad ?
:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 00:52
      34HH i Panache? Harmony!!! (jak ja zaluje, ze on ma dla mnie za szerokie
      fiszbiny, to sie opowiedziec nie da). Dalej Eliza chociazby (mi sie tam wersja
      pancerna podoba), Confetti.
      Tango nadaje zarabisty ksztalt biustowi, trzyma jak zelazobeton i nie wyglada
      strasznie. Ale najsliczniejszy stanik swiata to nie jest, nie ma co kryc.
      Wynagradza wlasciwosciami nosnymi. :)
      • semele2 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 01:55
        Sienna! Ariza!

Na Tangu zmigrowałam, Tango było moim pierwszym biustostelażem z prawdziwego
        zdarzenia (tak mi się kręgosłup rozbestwił od dobrych staników, że biustonosz
        przestał być elementem bielizny, a zaczął właśnie stelażem wspomagającym
        kręgosłup). A teraz mam Scarlett, która zasadniczo od Tanga różni się tym, że
        Tango ma listki, a Scarlett kwiatki...

Confetti proponuję 32JJ zamiast 34HH, albowiem rozciągliwiec jest straszliwy.
    • wielebnna Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 02:53
      maisie jest śliczna:)
      gabrielle fantasie też
      • metia Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... 31.10.08, 11:52
        ...wyrzucił białe TangoII, żeby potem ubrać ją w czarne?
        Ach ten Gok, sam nie wie, co robi ;)
        • kocio-kocio Re: Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... 31.10.08, 12:34
          Może to białe tango to było jakieś 40E na przykład.
        • arwena-g Re: Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... 31.10.08, 20:09
          Oglądałam przed chwila powtórkę tego programu i Gok tego białego tanga nie
          wyrzucił. Wisiało sobie na lince z innymi "starymi rzeczami po siostrze".
          Wyrzucił jakieś gacie i bluzkę.
          A potem przebrał kobitkę z jakiegoś rakietujacego Fantasie w czarne Tango jako w
          dobrze podtrzymująca bieliznę.
          Nota bene przewinęły się w tym programie, o ile oczy mnie nie myliły i czarne
          Rio i Harmony,i Fantasie Shannon.
          Ja tam mojego Tangaa nie wyrzucę, jedynie wymienię na większe.
          • malwes Re: Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... 31.10.08, 20:41
            Dokładnie to samo miałam napisać. Zobaczyłam to Tango i pomyślałam
            sobie, że z tą dziewczyną nie jest aż tak źle. No i miło, że potem
            także ją opanachowali. Masz rację - też zauważyłam te pozostałe
            modele, choć nie byłam pewna, czy ten czerwony to też Panache.
        • evaherzigova Re: Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... 03.11.08, 13:25
          Bo Gok Wan to prawie jak Van Gogh czyli niemal artysta, a artystów nie trzeba rozumieć ;P
      • kura17 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 12:05
        a ta gabrielle to balkonik czy full cup? bo to czesto zasadnicza roznica w
        wygladzie i wlasciwosciach, a moj rozmiar (co najmniej gg), to sie raczej tylko
        pod full cup lapie...
    • alex331 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 12:35
      Tango wyrzucił do Tamizy?? To on wyrzucił moje marzenie, jak na
      razie nie dostępne dla mnie z powodu ceny, nawet używane na Allegro
      są dla mnie za drogie, buuuuu:-((
      Marzę o tym biustonoszu, zakochałam się w nim od pierwszego
      wejrzenia, ale kiedyś go sobie kupię....
      • kura17 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 14:58
        Alex, a szukalas na angielskim ebay? tam czasem mozna okazje trafic! ja kupilam
        2 tango II (czarne i biale) za 5 funtow (rozmiar 30hh).
        poszukaj, moze i Tobie sie poszczesci, skoro tak Ci sie ten stanik podoba :)
        mysle, ze z Twoim rozmiarem pod biustem mozesz spokojnie polowac na obwod 30 w
        tango, z przeliczona miseczka. ja mam pod 79, w 30HH w obwodzie wchodze
        spokojnie, scisle jest, ale ok :)
        • alex331 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 11.11.08, 21:48
          Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję
          :-)), jeszcze nic nie kupiłam na ebay, za mało znam angielski i
          trochę się obawiam naszej poczty, ale może się skuszę, ceny są tam
          zachęcające. Zastanawiam się nad 65 pod, myślę, że się dopnę choć i
          nie które 70 są dość ciasne.
    • limonka_01 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 12:47
      Tango wyrzucił??? Toż to jakby Chanel No.5 utopił w nurtach Tamizy.
      Tango II to klasyka.
      • kuraiko Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 14:41
        haha moim zdaniem Chanel No.5 zasługuje na wrzucenie do rzeki xD
        klasyka nie klasyka, ale okropne.
        cóż, Doreen to też klasyka xD
    • heliamphora trochę OT... 31.10.08, 12:51
      Niedawno widziałam ten program z dziewczyną, której ewidentnie źle dobrali
      rozmiar... Ale to nie do końca ich wina. Nie pamiętam imienia, kobieta o ciemnej
      karnacji, miała afro, które ścięli i przefarbowali włosy na czerwono. Ubrali ją
      do pokazu w Panache Harmony właśnie, a że figurę miała podobną do mojej, to
      powinna mieć obwód 75. Tyle że wtedy nie byłoby na nią miski, więc dostała, jak
      sądzę, największą możliwą miskę z obwodem 80. Miska jednak ciut za mała, więc
      kobita paradowała z wydłużonymi ramiączkami, a że do tego obwód był za luźny, to
      biust jednak latał.

Wkurzyłam się, kiedy uczyli ją pewnego siebie, "sprężynowego" kroku modelki na
      wybiegu, mówiąc, że "teraz ma już dobrze dobrany stanik, który trzyma biust", a
      w tym samym momencie biust radośnie sobie jojował, czego nie sposób było nie
      widzieć i nie poczuć. Ja bym chyba nie dała rady chodzić w takiej sytuacji
      dynamicznym krokiem w samej bieliźnie...

Powinni zatrudnić Ewę, a nie wygłupiać się z niedopasowanymi stanikami :)
      • amoureuse Re: trochę OT... 20.11.08, 18:18
        Muszę wtrącić swoje dwa grosze w tym momencie. Moim zdaniem zarówno Gok jak i Trinny i Suzanna NIE dobierają staników dobrze. Owszem, dobierają je LEPIEJ (niż to, co bohaterka programu sama sobie wybrała), nie boją się rozmiarów powyżej G i małych obwodów, jednak ciągle nie są to idealne staniki. U Goka jest prawie dobrze, ale u T&S nie raz widziałam np bułki. W księgarniach jest ich książka dot sylwetek-zobaczcie, jak ubrały "klepsydrę". Biała obciskająca sukienka, z której wylewa się biust-z przodu wygląda to w miarę, ale założę się, że zdjęcie z boku wyglądałoby jak z dzisiejszej notki w Stanikomani. Wczoraj oglądałam też ich program dot biustów-ta sama sytuacja, bułki wyglądające zza dekoltów przy dużym biuście, a przy małym wpychanie w miskę wkładki silikonowej. No i ta chudsza (nigdy nie mogę rozróżnić, czy to T czy S :/), która tak często lubi podkreślać, jakie wspaniałe jest chodzenie bez stanika gdy ma się mały biust, bo jej i tak nie ma co obwisnąć (uwaga Moderatorki, cytat dosłowny!). Nie jest to, według mnie, wzór do naśladowania, bo przecież szyją staniki choćby 60A, więc chyba jednka COŚ do obwiśnięcia jest? Nawet najbardziej jędrny i niepokaźny biust po kilkunastu latach bez wsparcia będzie dyndał, z przeproszeniem, niczym sławne uszy spaniela.
        Dlatego nie podzielam zachwytu nad angielskimi programami jeśli chodzi o dobór staników. I tak jest o niebo lepiej niż w Polsce, ale wcale nie jest dobrze.
    • beata9957 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 14:06
      Ja ogladalam.Bardzo lubie ten program i wczorajszy odcinek bardzo mi
      sie podobal.A najbardziej niedostepna juz Freya Lucille.Jak bardzo
      zaluje ze Harmony jest niekompatybilne z moim biustem.Ogolnie
      dziewczyny na koniec wygladaly swietnie.
    • alex_k Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 14:39
      A może ktoś oglądał odcinek z niziutką azjatką, której dobrano
      różowy koronkowy (ale nie prześwitujący) biustonosz z kremowymi
      ramiączkami? Na miseczkach była chyba taka niewielka aplikacja w
      krateczkę. Bardzo mi staniczek przypadł do gustu, czy ktoś moze
      podpatrzyl, co to za model? Dziewczę miało w nim bardzo ładny biust.
    • eriu Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 31.10.08, 23:55
      Wydaje mi się, że gdzieś w Internecie widziałam informację, że prowadzący ma
      własną kolekcję bielizny! Tylko nie pamiętam żadnych szczegółów.
      • molowiak Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 01.11.08, 22:39
        o kolekcji Goka np tu balkonetka.pl/2008/10/05/bielizna-od-goka-wana/
        • eriu Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 01.11.08, 23:16
          Racja!! Nawet na balkonetce czytałam o tej kolekcji. Skleroza nie boli ;)
    • rennya Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 02.11.08, 15:32
      to nie jest okropne:) to dobrze trzyma:) a pan jak nie ma piersi to
      sie madrzy:)
    • alex_k Podobny program 03.11.08, 12:54
      Prowadzi go blondyn, który kiedyś biegał po plaży w pompowanym kółku
      z kaczuszką, nie mam pojęcia jaki program ma tytuł i na którym
      kanale go widziałam.
      To właśnie u niego brafitterka dobierała maleńkiej Azjatce różowy
      stanik, który robil jej (Azjatce znaczy) śliczniutkie jabłuszka.
      Pamięta ktoś może, co to za program?
      • ciri1971 Re: Podobny program 03.11.08, 13:12
        Z tego, co pamietam, to ta sama formuła programu w wersji
        amerykańskiej, a tytuł ten sam.
    • wkroplideszczu Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 12.11.08, 12:17
      W TVN Style w niedziele o 12 bedzie program "Lekcja Stylu" gdzie mają rozmawiac o bieliznie. W zapowiedzi widzialam pania ktora powiedziala m.in. ze wazna jest dobrze dobrana bielizna, bo w przypadku zlego rozmiaru stanika zle bedzie wygladac cala sylwetka. Czy cos takiego. W kazdym badz razie zapowiada się ok. Jedyne co mnie zaniepokoilo to to ze miala narecze stanikow z ktorych wszystkie podejrzewam to bylo 75A albo 75B bo miseczki malutkie, a tasma obwodu dluga, oczywiscie usztywniane. I powiedziala cos w stylu ze najbardziej lubimy na codzien biustonosze ktorych nie widac pod ubraniem i wlasnie trzymala w reku jakas czarna skorupke. No nie wiem, byc moze bedzie to rzeczowy program a byc moze kolejny stek bzdur:| niemniej chyba warto obejrzec.
      • joanna_ff Re: na TVN style program 12.11.08, 16:25
        Widziałam w programie TVN style zapowiedz odcinka SOS uroda gdzie
        mówią o dobieraniu biustonoszy. Niestety notorycznie trafiam na
        koniec rozmowy z panią pokazującą na szczupłej modelce (miseczka
        góra B) jak wygląda prawidłowo dobrany biustonosz. Coś mi tutaj
        chyba nie za bardzo pasuje. Ale zobaczcie same. Ja też muszę
        upolować początek rozmowy. Może wtedy wrażenia będą bardziej
        pozytywne.
      • ciemnogrodzianka Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 12.11.08, 19:59
        Znowu pani od Chantelle. A ze nie za bardzo trawię prowadzącą Lekcję Stylu więc chyba sobie daruję
        • aleks2539 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 20.11.08, 15:47
          ja wudziałam dzisiaj lekcję stylu. Było chyba coś w sensie jak masz
          83 pod biustem to twój rozmiar to 80 :)
    • baryszka Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 28.11.08, 09:40
      Ja się ucieszyłam, jak zobaczyłam ubierane panie w panaszki :D:D:D Tylko tango
      II wyglądało na nich naprawdę jak Balkonik, a nie jak golf :(
    • alek06 Re: na TVN style program : Jak dobrze wygladac na 30.03.09, 12:13
      Cos dla fanek tego programu ,podpatrzone na blogu Rimmla
      blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1902
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka