Dodaj do ulubionych

Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał matmę z

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:42
Ktoś z was chodził może do X L.O mat-fiz i miał matematykę z niejaką Anną K.
Chodzi mi o to czy coś się zmieniło, czy ta pani dalej urządza seanse
chamstwa i agresji na lekcji? Podkreślam, chodzi mi o osoby z mat-fizów (w
klasach ogólnych podobno nie było tak ekstremalnie.). Czy ktoś przywołał tą
kobietkę do porządku czy ona dalej szaleje. A może już się sama wypaliła...w
końcu ileż można?
Obserwuj wątek
    • spin_spin_sugar Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma 19.03.06, 15:02
      ja już co prawda stdiuję, ale po niej zostały mi najgorsze wspomnienia bleh:/
      co za babsztyl
    • Gość: piotr Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.chello.pl 19.03.06, 18:52
      jaka anna K. czy to nazwiosko KUmaniecka???
      • Gość: mgr inż. Agnieszka Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:08
        Nie! To nazwisko to A. KORDYKA. Ale pech chciał, że z tamtą drugą panią o
        której wspominasz miałam matmę na studiach :). Jak widzisz moja "ścieżka
        kariery" od początku nie zapowiadała się lekko.... Z tym, że P. Kumaniecka z
        P.K nie robiła awantur i wyzwisk na zajęciach jak Kordyka z X L.O. Mimo, iż
        Kumaniecka wymagała bardzo ostro i stopień trudności matematyki na P.K jest
        nieporównywalnie wyższy od tego co jest w L.O - to u p. Kumanieckiej zdawałam
        matmę zwykle na co najmniej 4,5 - a Kordyka przez całe liceum, z takich w
        gruncie prostych rzeczy , złośliwie (mnie i nie tylko) nie była łaskawa dać nic
        ponad 3.0. A krzyki i chamskie odzywki na lekcji były codziennością. Po prostu
        żenada. Miała kobieta jakąś chorą potrzebę znęcania się psychicznie nad uczniami
        (oczywiście mowa o pani K z L.O)- a co ciekawe do uczniów słabych była raczej
        grzeczna, gorzej gdy widziała że ktoś jest raczej niezły i mu zależy na matmie.
        • Gość: tomek Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.um.krakow.pl 22.03.06, 10:03
          nic się nie zmieniło dlatego po skończeniu klasy mat-fiz jestem na studiach
          typowo humanistycznych. Matmę mam obrzydzoną do końca zycia
    • Gość: 12LOMatura2003 Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:48
      trzeba bylo wygrac jakas olimpiade albo konkursik i miec wstep bez egzaminu. wtedy juz moglaby cie wal.ic. ja tak mialem pomimo, ze nie lubialem mojej matematyczki ale dlatego, ze nic nie umiala uczyc i swoje fochy czasem miewala
    • Gość: absolwentka XLO Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:34
      do p. mgr inż. Agnieszki:
      Ja też skończyłam mat-fiz w XLO. W którym roku skończyłas XLO??
      • Gość: mgr inż. Agnieszka Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:08
        matura w 1999 roku. Klasa 4 A. Wych. mgr Kwarciak
        • Gość: absolwentka XLO Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:48
          Pamiętam waszą klase.
          Ja jestem rocznik 2000. Klasa 4G mat-fiz-inf. Wychowawczynią była A.Kordyka.
          Dla nas p.K. była nawet znośna bo wychowawczyni. Ale nad innymi słyszałam że
          sie strasznie znęcała.

Pozdrowienia dla wszystkich którzy przeżyli XLO.
          • Gość: mgr inż. Agnieszka Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:18
            Ja też pamiętam waszą klasę. Byliśmy nawet chyba razem na obozie naukowym w
            Koninkach. Pozdrowienia
    • Gość: Paulina Re: Ktoś z was chodził do X L.O mat-fiz i miał ma IP: 213.128.163.* 09.02.21, 20:07
      Rocznik 2014 wyglądał tak samo.... nie znudziło się Pani Ani . Tez z miłości do matematyki przeszłam na bardziej humanistyczna ścieżkę 😐 kilka osób w naszej klasie pół roku przed matura zmieniła szkole aby w ogóle być dopuszczonymi do matury... a nam w dniu wystawiania ocen podniosła o jeden stopień do góry ocenę końcowa... przyznając się jednocześnie ze wcześniej zaniżała oceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka