siwa216 14.06.07, 13:13 jaka wybieracie piosenkę na pierwszy taniec. Nie mamy jakiejś swojej konkretnej ulubionej i nie wiemy co wybrać. Najlepiej żeby była polska. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubin04 Re: piosenka na pierwszy taniec? 14.06.07, 13:33 Moje typy to: Kiliański & Kaya "Prócz ciebie nic" Krajewski "Wielka milość" oraz walc z "Noce i dnie" Odpowiedz Link
inkageo Re: piosenka na pierwszy taniec? 14.06.07, 13:41 My ćwiczymy do Fascination Nat King Cola:) Odpowiedz Link
paulina2209 Re: piosenka na pierwszy taniec? 14.06.07, 17:01 kiedyś mi ktoś pomógł wysyłając taką listę.ja wybrałam niebieską piosenkę Lista najbardziej popularnych piosenek na pierwszy taniec (kolejność alfabetyczna): • Być z Tobą - Bajm, • Chcę tu zostać - Farba, • Jesteś blisko mnie - N. Kukulska, Piasek, • Kochać - P. Szczepanik, • Kochać i pragnąć - Magma, • Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko, • Kołysanka - Sumptuastic, • mójsuwaczek Odpowiedz Link
paulina2209 Re: piosenka na pierwszy taniec? 14.06.07, 17:07 c.d. • Magiczne słowa - Ziyo, • Mały Książę - K. Sobczyk, • Nasz najpiękniejszy dzień - Eleni, • Niebieska piosenka - G.Tomczak, • • mójsuwaczek Odpowiedz Link
paulina2209 Re: piosenka na pierwszy taniec? 14.06.07, 17:08 c. d. Niebo pełne gwiazd - De Mono, • Niebo z moich stron - Czerwone Gitary, • Niech mówi serce - R. Gawliński, • Oczarowanie - Z. Wodecki, • Ona i on - A. Gadowski, • Prócz ciebie nic - Kayah, K. Kiljański, Odpowiedz Link
karola9957 Re: piosenka na pierwszy taniec? 15.06.07, 12:02 ja stawiam na Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko Odpowiedz Link
majkax3 Re: piosenka na pierwszy taniec? 26.07.07, 22:55 my już wybraliśmy "Z Tobą chcę oglądać świat" wodecki i sośnicka co wy na to? Odpowiedz Link
lachelis Re: piosenka na pierwszy taniec? 27.07.07, 12:15 Walce sa piekne i nie trzeba przygotowywac sie do nich w jakis szczegolny sposob Poza walcem Noce i Dnie jest tez ladna piosenka "Z toba chce ogladac swiat" - Zbigniew Wodecki i Zdzisława Sośnicka tu sa slowa: tekstpiosenki.emuzyka.pl/896/13.html Odpowiedz Link
mademoiselle27 Re: piosenka na pierwszy taniec? 27.07.07, 13:52 My też Fascination Nat King Cola:) Zaczęło w końcu wychodzić:) pzdr. M. Odpowiedz Link
kozmarzena Re: piosenka na pierwszy taniec? 30.07.07, 21:59 my wybralismy "The power of love" Jennifer Rush. Odpowiedz Link