dori7 29.05.07, 16:54 Moja wczorajsza karta - przedwczoraj Krolowa Kielichow, wczoraj Krol. Oby pojawial sie czesciej! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kesit Re: Krol Kielichow - karta dnia 30.05.07, 09:24 mi wczoraj si pojawil, coz to moze znaczyc, poslaniec dobrych wiadomosci, sercowych?:0czekam na twoja opinie Odpowiedz Link
aangelina Re: Krol Kielichow - karta dnia 30.05.07, 10:13 Ja mialam krola kielichow w sobote i nic wlasciwie sie takiego nie wydarzylo oprocz tego ze znulam sie po domu bez celu i zapomnialam isc do banku w bardzo pilnej sprawie o co mnie maz prosil. Tak wiec nie zaliczylabym tego dnia do udanych Odpowiedz Link
dori7 Re: Krol Kielichow - karta dnia 30.05.07, 10:59 U mnie to byl bardzo pracowity (ale owocny) dzien, zakonczony kolacja przy swiecach ) Odpowiedz Link
mysza012 Re: Krol Kielichow - karta dnia 30.05.07, 16:25 U mnie ta karta oznacza najczesciej niezmacony spokoj, wewnetrzna harmonie. Cisza, spokoj, nikt nic nie chce ode mnie, mozna wypoczac, odprezyc sie, slodkie nierobstwo, radosc z zycia. Odpowiedz Link