Dodaj do ulubionych

Jak myślicie, czy

23.10.08, 17:51
Jan Tomaszewski, słynny bramkarz Górskiego, który "zatrzymał" Anglię, jest
głupi czy naiwny?
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: Jak myślicie, czy 23.10.08, 18:06
      nie mam zdania
      bo sie tym nie intersuje i nie obchodzi mnie to
    • darima_ka Re: Jak myślicie, czy 23.10.08, 18:12
      A Ty co wymyśliłeś? Dlaczego obrażasz człowieka dając tylko dwie możliwości -
      głupi lub naiwny
      O co chodzi Tadziu??
      • tadeusz_ski.51 Aha, nie wiecie? 23.10.08, 18:27
        W wywiadzie telewizyjnym nt. korupcji w futbolu J. Tomaszewski powiedział, że
        Listkiewicz jest ok. tylko nie potrafi sobie ludzi dobierać. Nawet ślepy zobaczy
        że całym tym majdanem kręci własnie Listkiewicz, nasz pierwszy (jeszcze w PRL-u)
        sędzia międzynarodowy. To jego zasługą był dodatkowy mecz o mistrzostwo Polski
        miedzy Legią i Górnikiem (chyba w 1971r). Przekręt jakich mało! Facet ma ogromne
        doświadczenie w tworzeniu tego typu "widowisk". To jest "ojciec chrzestny"
        polskiej "rodziny" futbolowej!
        • cuski Re: Aha, nie wiecie? 24.10.08, 19:02
          Dla Tomaszewski i Listkiewicz, to dwaj kombinatorzy.
    • darima_ka Re: Jak myślicie, czy 23.10.08, 18:34
      A no nie wiem , nie mogę tamtych czasów pamiętać.Ale gołym okiem widać ,że
      korupcja jest ogromna zresztą aresztowanych 160 osób mówi samo za siebie!
      • inka-1 Jedno wiem.. 23.10.08, 19:24
        krzykacz z niego straszny ostatnio..i zachowuje sie jakby wszystkie rozumy
        zjadl..Drażni mnie ostatnio
        • metalin Re: Jedno wiem.. 23.10.08, 19:28
          Moim zdaniem ani głupi , ani naiwny . Wie wiecej od nas i jak na razie chyba
          "wychodzi na jego"....choć mogę się mylic, wiem mniej od niego i tych
          'przekrętów' z PZPNu.
          • zak-1 Re: Jedno wiem.. 23.10.08, 20:34
            Tomaszewski , jak wszyscy Oni - chce sie dorawc do władzy wPZPN .
            Tylk jakoś sie go pomija . On nie jest ani głupi , ani naiwny ....
            on chce władzy .... jest cwany .
            • darima_ka Re: Jedno wiem.. 23.10.08, 21:32
              I to jest najbardziej prawdopodobne big_grin
              • tadeusz_ski.51 Myślicie, że stawia na Listkiewicza 24.10.08, 08:36
                licząc na to, że boss się uchroni ale kosztem wymiany zastępców i wtedy Jaś tam
                wskoczy? No tak, to prawdopodobne. Ale jeśli ten boss zostanie, to odbuduje
                "rodzinę" i nic wiele sie nie zmieni. Na jakiś czas przycichnie, przyschnie bo
                nowe twarze ale schemat działania będzie powielany. Tylko naiwni kibole będą
                "walczyli" o swoją drużynę... hahaha, co za durnie!
                • azmb Re: Myślicie, że stawia na Listkiewicza 24.10.08, 10:29
                  Tez uważam, zę Tomaszewski nie jest głupi ani naiwny. Jest nadęty,
                  zarozumiały i chyba czuje się niespełnionym gwiazdorem (sława lekko
                  już wyblakła)więc pcha się do kamery nawiajając co popadnie. Może
                  między innymi i dlatego, że szans na stołek w PZPN raczej nie widać,
                  ale nie ma zamiaru nawet cienia szans zmarnować, dlatego oszczędza w
                  swoich tyradach Listkiewicza.
                  Tadziu, jeszcze raz proszę- nie sądź zbyt pośpiesznie innych i nie
                  obrażaj- nie każdy jest głupim kibolemsmile
                  • bez_radny Oczywiście że nie każdy 24.10.08, 12:05
                    azmb napisała:
                    > Tadziu, jeszcze raz proszę- nie sądź zbyt pośpiesznie innych i nie
                    > obrażaj- nie każdy jest głupim kibolemsmile
                    ------
                    głupi jest ten co wydaje pochopne sądy, hehe
                  • tadeusz_ski.51 Aniu, mnie nie przeszkadza, 24.10.08, 13:29
                    gdy ktoś o kibolach ma dobre zdanie. Możesz uważać ich szanować i ogłaszać wszem
                    i wobec, że mądrzy i kulturalni. Twoja opinia, Twoja rzecz. Jednak pozwól mi
                    mieć zdanie odrębne i nazwać po imieniu ludzi o których sądzę, że wiedząc o tym
                    iż wyniki meczów ustalane są przed ich rozgrywaniem, z uporem maniaka "walczą o
                    swój klub". Jak "walczą" to też nie tajemnica, leją się przeciez na stadionach i
                    na ulicach, demolują co tylko znajdzie się w zasięgu, atakują przechodniów,
                    ubliżają, wyzywają... itd. Tak jakby zaklinali... tylko co i po co? Wynik meczu
                    już dawno "zaklepany". Wybacz, ale dla mnie to dzicz i debilstwo!
                    • cuski Re: Aniu, mnie nie przeszkadza, 24.10.08, 19:08
                      Pilkarski poker byl, jest i bedzie dopoki byla nomenklatura nie
                      zostanie wykurzona z PZPN-u.
                      • darima_ka Re: Aniu, mnie nie przeszkadza, 24.10.08, 19:20
                        Tam by musiała chyba bomba pierdyknąć ,żeby to TWA rozkurzyć ;P
                  • rena-ta49 Re: Myślicie, że stawia na Listkiewicza 24.10.08, 13:55
                    Całkowicie zgadzam się z azmb smile
                    • tadeusz_ski.51 Azmb i Reni życzę 24.10.08, 14:08
                      osobistych kontaktów z kibolami drużyny przeciwnej.
                      • rena-ta49 Re: Azmb i Reni życzę 24.10.08, 14:29
                        Czego Tadziu Ty sie mnie czepiasz?
                        założyłeś taki oto wątek
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=86325580
                        Azmb odpowiedziała tak tak na konkretnie zadane pytanie:

<Tez uważam, zę Tomaszewski nie jest głupi ani naiwny. Jest nadęty,
                        zarozumiały i chyba czuje się niespełnionym gwiazdorem (sława lekko
                        już wyblakła)więc pcha się do kamery nawiajając co popadnie. Może
                        między innymi i dlatego, że szans na stołek w PZPN raczej nie widać,
                        ale nie ma zamiaru nawet cienia szans zmarnować, dlatego oszczędza w
                        swoich tyradach Listkiewicza. >

i ja się z tym zgodziłam .
                        Kiboli nie popieram i nie utożsamiam się z nimi w żadnym wypadku, wiec proszę
                        nic mi nie insynuować!

• tadeusz_ski.51 Renia, Twój post jest napisany 24.10.08, 14:47
                          o 13:55, mój dot. reakcji na "wytyk" Azmb jest wcześniej (13:29), więc dla
                          każdego jest oczywiste, że Twoje poparcie dotyczy krytyki, którą mnie Azmb
                          uraczyła! I Ty jeszcze mówisz, że ja się Ciebie czepiam??
                          • rena-ta49 Re: Renia, Twój post jest napisany 24.10.08, 14:59
                            Sam Tadeuszu wiele razy czytałeś posty wybiórczo i czasem nawet zdarzało Ci się
                            wywoływać z tego powodu awantury , ja dziś zrobiłam tak samo dokładnie jak Ty,i
                            naskoczyłeś na mnie chociaż moje intencje były zupełnie inne!
                            • tadeusz_ski.51 Eeeee tam 24.10.08, 15:08
                              Szukasz wymówek! Myślałaś że nie zauważę tej agresji na mnie?? To nie pierwszy
                              raz Renia, oj nie pierwszy! I jestem pewien, że nie ostatni! big_grin
                              • rena-ta49 Re: Eeeee tam 24.10.08, 15:10
                                Proszę wskazać mi post w którym jest moja agresja w stosunku do Ciebie , bede
                                wdzięczna i przeproszę !
                                • tadeusz_ski.51 Re: Eeeee tam 24.10.08, 15:14
                                  Przynudzasz!
                                  • tadeusz_ski.51 Poparłaś Azmb w niesłusznej krytyce mnie 24.10.08, 15:16
                                    a teraz się wykręcasz bo zauważyłem! wink
                                    • rena-ta49 Re: Poparłaś Azmb w niesłusznej krytyce mnie 24.10.08, 15:17
                                      Ty jednak potrafisz kota ogonem wykręcić ! smile
                                  • rena-ta49 Re: Eeeee tam 24.10.08, 15:18
                                    To mnie nie czytaj !
                                    • rena-ta49 Już spadam 24.10.08, 15:19
                                      Więcej Cię nudzić nie bede!
                                      • tadeusz_ski.51 No tak! Narozrabiała 24.10.08, 15:27
                                        a teraz ucieka! Myślisz, że ktoś wypije to piwo, które nawarzyłaś?? O nie, ja
                                        napewno nie wypiję! big_grin
                                        • darima_ka łooooo w mordę jeża.... 24.10.08, 16:04
                                          Tadziu ,znów się kłóciłeś?
                                          Ty jak zadymy raz do dnia nie zrobisz na forum , to dzień stracony? big_grin big_grin big_grin
                                          • tadeusz_ski.51 Co zaś??? 25.10.08, 09:44
                                            darima_ka napisała:
                                            > Tadziu ,znów się kłóciłeś?
                                            > Ty jak zadymy raz do dnia nie zrobisz na forum , to dzień stracony? big_grin big_grin big_grin
                                            -------
                                            To Anka zaczęła! Wszystko zawsze na mnie... jasna cholera!
                                            • rena-ta49 Re: Co zaś??? 25.10.08, 09:46
                                              Zawsze ktoś z Tobą zadziera , nic a nic się Ciebie nie boją?
                                              noooo, to niepojętesmile
                                              • tadeusz_ski.51 Re: Co zaś??? 25.10.08, 09:49
                                                No bo wyczaili, że ja dobrotliwy jestem! Kurde... wyczaili!
                                                • rena-ta49 Re: Co zaś??? 25.10.08, 09:51
                                                  No widzisz odkryłeś się smile
                                            • darima_ka Re: Co zaś??? 25.10.08, 15:20
                                              Widocznie wszyscy tak mają ,że z Tadziem zaczynają big_grinbig_grinbig_grin
                  • tadeusz_ski.51 Prośba do Azmb o zmianę tonu 24.10.08, 14:33
                    Nie znoszę nieuzasadnionych pouczań. Proszę przeczytać, jeśli się da, przemyśleć
                    co napisałem i nie przekręcać, wmawiając mi to, czego nawet nie pomyslałem.
                    Co to ma znaczyć, do czego to???
                    azmb napisała:
                    > Tadziu, jeszcze raz proszę- nie sądź zbyt pośpiesznie innych i nie
                    > obrażaj- nie każdy jest głupim kibolem
                    ------
                    Czy w moim poście cyt. "Tylko naiwni kibole będą
                    "walczyli" o swoją drużynę... hahaha, co za durnie!" użyłem słowa "każdy" lub
                    "wszyscy"? Proszę nie rozszerzać określenia "kibol" na wszystkich kibiców, ja
                    tego nie czynię. Azmb to mi przypisała, tworząc sobie bazę do pouczania mnie o
                    niestosowności i pochopnej ocenie?? Możesz sobie podziwiać i kochać tych kiboli,
                    mnie nic do tego, dla mnie to debile i zdania nie zmienię!
    • samantha.1 Re: Jak myślicie, czy 26.10.08, 10:19
      Ja myślę,że on dużo pyskuje a mało robi , taki krzykacz,
      chce na swoją osobę uwagę zwrócićsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka