Dodaj do ulubionych

nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym:)

09.06.08, 15:17
własnie jestem po lekturze watku producenckiego "mileny" i jakos tam mi miło sie zrobiło, ze kolejny producent sie zainteresował tym co moze przyniesc spory zysk:)zwazywszy na ciagle przybywajaca ilosc lobbystek.

a betony horyzontowe, czli producenci zupełnie nie zainteresowani naszymi dziwnymi wymaganiami moze sie obudza, jak im kilentek braknie:)

polski stanik, ładny wzor, scisły i z miskami najlepiej do M:) to chyba recepta na zadowolenie kazdej z lobbystek. czyzby sen sie w koncu spełniał:).........
Obserwuj wątek
    • plica Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 09.06.08, 21:58
      tez sie strasznie podekscytowalam. mama bedzie wniebowzieta, ze kupi jakas 65tke lub 60tke za 5 dyszek :)
      a moze i na siebie cos trafie jesli zrobia cos w niezoltym kolorze. ladne toto, ale dziwnym trafem nie mam ani jeden sztuki garderoby w tym kolorze
      • sophie999 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 09.06.08, 22:48
        No, super:)
        i melissa jakieś nowe modele uszyła, sprawiają wrażenie mniej zabudowanych na tych manekinach:) ale może rozmiar mniejsze na manekiny założyli, jakoś dziwnie ta brodawka plastikowa raz jest w pobliżu szwu a raz dużo niżej....Może zaryzykuję jednak..
        • martvica Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 10.06.08, 09:34
          Mnie się nowa kolekcja Melissy strasznie nie podoba. Znalazłam jeden dość ładny
          biały stanik, ale za 92 złote, nie jest wystarczająco ładny jak na tę cenę ;)

Trochę się boję co z Violą, bo to podkreślanie że planują kolekcję dla pań
          dojrzałych może się skończyć zbroją a' la staniki firmy Viki, nie wiem czy
          kojarzycie. I mogą się na tym bardzo przejechać, bo kto im to kupi (chyba że
          nieuświadomione kobiety noszące wcześniej Doreen).

W Milenie pokładam większe nadzieje, a jak uszyją coś turkusowego w troszkę
          rozciągliwym 65H bądź bardzo ścisłym 70F, to będę ich kochać.
          • varianek Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 10.06.08, 11:56
            > W Milenie pokładam większe nadzieje, a jak uszyją coś turkusowego w troszkę
            > rozciągliwym 65H bądź bardzo ścisłym 70F, to będę ich kochać.
            >
            też mi się marzy turkusowy stanik!! tyle że w mniejszym rozmiarze:)
    • caroline.1 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 10.06.08, 09:55
      Jeżeli polscy producenci faktycznie zaczną szyć staniki o mniejszych obwodach i
      miskach od A do... prawie samego końca alfabetu (nie do końca znam potrzeby
      biuściastych, stąd ta niewiedza), to sytuacja zmieni się na korzyść także w
      osiedlowych bieliźniakach i na bazarkach, gdzie zakupy robi znakomita większość
      Polek. Przeciętną sprzedającą w takich miejscach jest emerytka jeżdżąca z mężem
      raz w miesiącu po towar do hurtowni. Biorą to, co jest na stanie. Co jest -
      dobrze wiemy. Jedyną nadzieja w polskich producentach, bo nie bardzo widzę
      szanse, aby "bieliźniane babcie" zaczęły sprowadzać towar z zagranicy, nawet
      jeśli byłby na niego spory popyt.

Przepraszam, jeśli za bardzo problem uogólniłam, czy zbudowałam jakiś stereotyp.
      Rozżalona trochę jestem; strajk PP - co z tego, że zamówię, jak i tak nie
      dojdzie... A wczoraj weszłam do bieliźniaka i prawie się skusiłam na jakąś
      śliczną, aczkolwiek luźniutką 70-tkę.
    • nikopolis1 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 23.06.08, 19:26
      właśnie weszłam na stronę milena-bielizna.pl, tam są same push-up, bez sensu
      • nikopolis1 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 23.06.08, 19:28
        no dobra, może jest kilka soft
        • babajaga87 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 23.06.08, 19:30
          Te puszapy to są ze starych kolekcji. Teraz firma przygotowuje nową.
    • figa84 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 23.06.08, 19:36
      Zanim Milena ruszy pełną parą (pokładam w nią nadzieję), weszłam na
      stronkę Melissy i przeżyłam prawdziwy szok. Kojarzyłam te staniczki
      z babcinymi, a tu w nowościach co nieco szło by wybrać:-)
      melissa.nazwa.pl/melissa/kolekcja/new_products.php
      Modele 0034; 0031; 0027; 0028; 0021; 0014 - moim zdaniem całkiem
      przyzwoite:-) Nawet zaczełam się zastanawiać nad zakupem 0028, choć
      byłam bardzo sceptycznie nastawiona do Melissy właśnie przez design.
      Dodatkowo na allegro pojawił się użytkownik "dwa_księżyce" z
      obwodami 60:-) Napisałam zapytanie o firmy tych staniczków:-)

Moim zdaniem nie mamy wyjścia - musimy sprawdzić te nowości:-)
      • figa84 Re: nareszcie ruch na polskim rynku bieliznianym: 23.06.08, 19:38
        Staniczek o który pytałam to Milena:-)
        allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3713953
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka