Dodaj do ulubionych

co robisz ze starymi numerami COSMO?

IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 21:05
ja zbieram...czasem robie kakako i przegladam stare numery z przed 3 lat...
Obserwuj wątek
    • ireen Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 27.09.03, 21:24
      A ja wlasnie wszystkie stare numery sprzedalam ;)
      Zostawilam 2 czy 3 bo costam w nich bylo, a reszta w antykwariacie. I tak nie
      czytalam, a tylko miejsce mi zajmowaly i sie kurzyly. A tak ktos skorzysta :)
      Pozdrowka
      Ireen
    • Gość: eve Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? IP: 195.205.114.* 28.09.03, 09:54
      Ja składam na kupkę i przechowuję w szafce. Czasem wyciągam i czytam po
      razsetny:)
    • Gość: Magda Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 20:57
      numery z 3 lat przechowywałam na półce i jakieś 4 miesiące wszystkie wylądowały
      w koszu.a teraz jest mi wstyd i strasznie żałuje bo nareszcie mam na kim
      wypróbować wszystkie pomysły z cosmo...
    • rezolutny_wlodek Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 29.09.03, 13:29
      Moja zona kladla stare numery Cosmo na pralce kolo sedesu. Dostaje je od tej
      pani, ktorej sprzata mieszkanie w kazdy czwartek. Myslalam ze oszczedza na
      papierze toaletowym wiec raz sprobowalem uzyc, jaka awantura potem byla -
      dostalem w gebe bo wyrwalem cos o jakims zagranicznym seksie bez dotykania. Dwa
      dni sie nie odzywala i mowila za za kare dwa miesiace seksu tantrycznego. Wiecie
      co to jest za seks? Seks to seks i kazdy chlop go lubi, wiec czemu za kare? A
      jak sie do niej wieczorkiem dobieram to zwiewa do duzego pokoju na kanape i
      ciagle o tym tantrycznym za kare powtarza. A wszystko przez to ze kobiety lubia
      czytac w kiblu. A tamte wyrwane kartki to do niczego sie nie nadawaly, nawet do
      dupy.
    • losiu4 Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 29.09.03, 13:43
      Gość portalu: a.m napisał(a):

> ja zbieram...czasem robie kakako i przegladam stare numery z przed 3 lat...

nadają się do wytapetowania i doszczelnienia sławojki. Wiem, bo znajomy mi się chwalił.

Pozdrawiam

Losiu
      • sherlock_holmes Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 29.09.03, 13:47
        losiu4 napisał:

> Gość portalu: a.m napisał(a):
        >
        > > ja zbieram...czasem robie kakako i przegladam stare numery z przed 3 lat..
        > .
        >
        > nadają się do wytapetowania i doszczelnienia sławojki. Wiem, bo znajomy mi
        się
        > chwalił.

a ja slyszalem,ze archiwalne egzemplarze Cosmp moga sluzyc jako srodek
        antykoncepcyjny - tzn. kobieta wklada miedzy nogi egzemplarz Cosmo i sciska z
        calych sil. Jak egzemplarz nie wypadnie, 100%,ze nie zajdzie w ciaze.

>
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu
    • capa_negra Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 29.09.03, 14:22
      słodkie.....kakao i numery cosmo sprzed 3 lat...aż mdli
    • anahella Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 29.09.03, 15:44
      A ja klade sobie stare numery Cosmo na twarz jak uprawiam
      seks (hm... na tym forum powinnam byla napisac sex) zeby
      moj chlopak myslal ze kocha sie z modelkami z okladek:P
    • Gość: koralia Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:41
      Ja swoje stare numery spozytkowalam podkladajac pod blat stolu. Bo mialam blat
      lezacy na dwoch szafkach-jamnikach i biurko bylo za niskie. Powkladalam jakies
      numerow (tych starych, duzych) z lewej i z prawej i jest w sam raz :))
      Swoja droga: strasznie duzo tu prymitywow na tym forum.. Przygnebiajaca wizja
      tego kraju sie nasuwa na mysl..
      • losiu4 Re: co robisz ze starymi numerami COSMO? 01.10.03, 15:00
        Gość portalu: koralia napisał(a):

> Swoja droga: strasznie duzo tu prymitywow na tym forum.. Przygnebiajaca wizja
        > tego kraju sie nasuwa na mysl..

jakich prymitywów?!?!?! taż tutaj śmietanka inteligencji i nowoczesności występuje. Szczyt szczytów i wykwint
        wykwintu. Tak jak i Cosmo

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka