ewa19731 25.04.08, 18:36 Pomóżcie mamy, bo nie kumata jestem w tej kwestii, kiedyć widziałam taki link techniczny, ale nie wiem gdzie go szukać, jak wklejacie strony w swoich wiadomościach, że póżniej można ją obejrzeć? pomóżcie nieukowi, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artjoasia Re: Jak wkleić link, żeby strona się otworzyła? 25.04.08, 18:49 To tak jakby nie to forum, ale niech będzie. Wchodzisz na stronę którą chcesz wkleić. Na samej górze, w takiej wąskiej ramce jest adres (coś tam). Zaznaczasz go - trzymając wciśnięty lewy przycisk myszy najeżdżasz kursorem. Jak się zaznaczy, to na tym zaznaczonym klikasz prawym przyciskiem "kopiuj". Potem wracasz do pisanej wiadomości, robisz enter, klikasz prawym przyciskiem "wklej". Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
artjoasia errata 25.04.08, 18:51 Tam gdzie jest to COŚ, miało być h t t p://, ale mi wyrzuciło. Może w ten sposób przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Forum testowe z instrukcjami wstawianie linków 25.04.08, 19:07 itp. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś