18_lipcowa1 polecam Mniej Zrec i duzo ruchu 12.04.08, 18:59 to jedyne mi znane i skuteczne preparaty Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 13.04.08, 13:48 nowy wysmienity preparat...NŻT Nie zryj tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 13.04.08, 15:42 plastry odchudzające są świetne tylko trzeba wiedzieć gdzie je przyklejać tzn. na dziub. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 13.04.08, 16:23 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii posikałam się to ja sobie odchudzającą taśmę klejącą kupię Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 13.04.08, 16:57 Nie preparaty ale lacznie z ograniczeniem ilosci jedzenia i w polaczeniu ze zwiekszonym ruchem warto brac (pod kontrola lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) witamine B50 i potas. Jak rowniez pic duzo wody (co najmniej 3 litry dziennie). Przede wszystkim jednak naprawde malo jesc - kontrolowac ilosc spozywanych protein, ograniczyc cukier, sol, biala make. Nalezy pamietac, ze owoce zawieraja duzo cukru dlatego np. lepiej jesc jablka niz banany, truskawki niz winogrona (i to tez w ograniczonych ilosciach, nie wiecej niz 2 jablka dziennie, nie wiecej niz 15-16 truskawek dziennie itd.) - to wszystko mozna sobie posprawdzac w net'cie albo pogadac z sensownym dietetykiem. Madre i skuteczne odchudzanie sie wymaga troche pracy i planu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 15:07 > plastry odchudzające są świetne tylko trzeba wiedzieć gdzie je > przyklejać tzn. na dziub. taaa sto lat temu zesmy z ojcem tak ustalili ze tylko i wylacznie na dziob Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 13.04.08, 18:19 O preparat "taśma klejąca" bardzo mi się podoba Mam taśmę dwustronną, którą z szyby trzeba zdrapywać żyletką; ciekawe, jak będzie schodziła z dzioba? Odpowiedz Link Zgłoś
iza1734 Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 14:29 W moim mieście są teraz popularne tzw.: rolki, ale taki zabieg kosztuje trochę. Ja zaczęłam biegać 3 razy w tygodniu, nie jem po 17 lub 18, podczas każdej kapieli masuję się masażerem z wypustkami i smaruję się kremem z serii Eveline. Czuję się lżejsza i trochę szczuplejsza, ale ciągle waże 66 kilo i nie mogę zejść niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 15:10 dziewczyny sobie z ciebie jaja robia a ja dla odmiany napisze powaznie wiadomo ze chudnie sie dieta+cwiczenia jednak sa wspomagacze ktore mozna przy tym brac, nie zaszkodza a pomoga: oczyszcza organizm, zmniejsza uczucie laknienia, tylko wiadomo ze od zarcia samych tabletek sie nei chudnie ja polecam czerwona herbate bio CLA z zielona herbata (bo ja sie nie moge zmusic do picia zielonej herbaty to sie kurde nie da pic) albo chrom organiczny do tehgo mozna dorzucic bioblonnik :F Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 15:10 aha i trzeba duzo pic: min 1.5 l wody dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie_w_tomacie deela 14.04.08, 15:14 spróbuj zielonej herbaty z opuncją figową, bodaj firmy tekanne, czy jakkolwiek się to pisze. Dla mnie zielona herbata śmierdzi chomiczymi bobami, a ta z opuncją jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: deela 14.04.08, 15:55 skumbrie_w_tomacie moze sie przelamie, dla mnie zielona herbata smakuje jak karton zalany wrzatkiem, czerwona herata na poczatku przypominala mi zaparzony kamień ale z czasem przywykłam do tego smaku i nawet polubiłam go z opuncją figową mówicz... dzieki postaram sie wylukac w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 15:16 A czy w Bio-CLA jest chrom? Ja mam alergię na chrom przyjmowany doustnie, a szkoda, bo dobrze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 14.04.08, 15:53 akurat mam paczke w domu to ci napisze sklad (chromu to tam nie widze) Kwasy tłuszczowe zawierające sprzężony kwas foliowy (CLA), wyciąg z zielonej herbaty, składnik otoczki - żelatyna, substancja utrzymująca wilgotność: glicerol, barwnik: karmel amoniakalny Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 17.04.08, 09:31 A ja biore od 3 dni Clean Burexin - do kupienia w sklepach ze zdrową żywnością. Poczytaj sobie w necie na temat tych tabletek. Przyjmowanie nie jest takie upierdliwe jak w przypadku Bio Cla bo łykasz 2 razy dziennie przed posiłkiem ok 30 minut. Ja czuję sie po nich super i mam moc energii. Odpowiedz Link Zgłoś
vertiggo Ja schudlam do 45 kilo ! bo... 17.04.08, 17:29 Przed ciaza wazylam 47kg, w ciazy przytylam do AZZZ 74kg,bo mialam zatrzymane wogt, duze dziecko i mi sie cialko rozroslo.ALe nie karmilam piersia wiec moglam sobie pozwolic na szalenstwa w odchudzaniu! Mialam ostry rezim z silownia, 6 dni w tygodniu, ostra dieta, zadnego podzerania, cwiczenia oprocz tego w domku,przez pare miesiecy chyba 3 pilam Inneov, teraz o chyba 3 biore tabletki ale nie podam ich nazwy bo w Polsce sa nie dozwolone (sprowadzam je az z Kanady..szok!!!) ale sa super..nic nie chce sie jesc, naprawde dziala. Teraz utrzymuje wage Jestem niska ,wiec ta waga 45 kg nie jest u mnie taka straszna Moj synek ma 8 miesiacy a ja jestem chudsza niz bylam przed ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 22.04.08, 22:28 a ISPAGUL można jak się karmi? to taki błonnik, po którym się podobno nie chce jeść, podobny do skutecznego COLON SLIM tylko tańszy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_g96 Re: Preparaty wspomagające odchudzanie - co polec 22.04.08, 22:56 Można nawet w ciązy o ile komuś to przejdzie przez gardło - blee Odpowiedz Link Zgłoś