kudlata.pl 07.10.08, 14:28 Pytanie do rodziców nieposyłających dzieci do przedszkola? Skąd taka decyzja? Co Wasze dzieci robią w domu i z kim są? Nie oceniam, ciekawa jestem. Proszę powiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.w.o.n.k.a Re: 4-, 5-latki w domu. Co robią?? 07.10.08, 15:28 Ooo, chyba nikt nie wie... To ja podpowiem: nie umierają od tego, jak niektórzy lubią czasem sugerować, nie są aspołecznymi, emocjonalnymi kalekami, ani dzikusami.Bawią się (podobnie jak ich odpowiedniki w przedszkolu), rysują, malują, uczą się (przy odrobinie pomocy rodziców), grają, wychodzą na spacery, spotykają rówieśników, a czasem (o zgrozo!) gotują i sprzątają z rodzicami. Zaiste dziwny to gatunek, dziecko niechodzące do przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: 4-, 5-latki w domu. Co robią?? 07.10.08, 15:28 Jakbyś nie dodała "nie oceniam", to wcale bym o tym nie pomyślała. A tak, to myślę, ze właśnie oceniasz Ja posyłałam, więc odzywam się tylko tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Bez przesady, Kotula 07.10.08, 16:03 Moje dziecię właśnie zagonione do łoża celem odpoczęcia nieco (skoro juz siedzi w domu z powodu choroby, to niech choruje jakoś stacjonarnie, nie?) zajęczało prosząco "a czy mógłbym jeszcze trochę posprzątać, mamusiu?" Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: 4-, 5-latki w domu. Co robią?? 07.10.08, 16:36 Moje byly w domu. Teraz mlody jest w szesciolatkach i pani nachwalic sie nie moze jaki on we wszystkim naj. Ale moze dlatego, ze on wyjatkowy jest? Odpowiedz Link Zgłoś