Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku?

16.10.07, 16:46
Od niedawna mieszkam w Gdańsku. Proszę o polecenie kosmetyczki, która
profesjonalnie przeprowadza zabiegi twarzy. Najchętniej w rejonie Suchanina,
Moreny, Oruni, Ujeściska, Łostowic. Ale chętnie wysłucham też innych
propozycji. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chello.pl 15.06.08, 02:30
      AURUM -jedyne miejsce w Gdańsku(śródmieście) gdzie naprawdę uzyskasz
      dobrej porady i dobrego zabiegu!Polecam szczerze:)
      • Gość: noting Re: Aurum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 11:05
        a gdzie to jest? jakis telefon, lokalizacja, link???
        • Gość: gosc Re: Aurum? IP: 193.108.229.* 23.06.08, 22:33
          Sopot hotel Marina p .Ewa -rewelka
          • dantishcum Re: Aurum? 17.10.09, 21:30
            Uwaga na strone podana przez jolke - wirusy komputerowe !
      • Gość: ja Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 23:06
        aurum to dobre miejsce (choc tylko czesc kosmetyczej jest warta polecenia) Bardzo dobra, kompetentna i dokladna kosmetyczka pracuje tez na przymorzu w salonie bez skalpela (blondynka). Dobry salon to tez Sensual Beauty w Sopocie i Secret Garden we Wrzeszczu.
        • Gość: gość Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.docsis.tczew.net.pl 09.01.11, 17:12
          Witam
          Ja polecam gabinet Gracja na ul.Olsztyńskiej www.gabinet-gracja.pl Pracuje tam Pani kosmetolog. Byłam tam na oczyszczaniu cery i muszę przyznać, że skóra wygladała świetnie.
      • Gość: Halina Re: ja polecam Panią Lucynkę z Lastadii IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 22:01
        Myśle, że sama powinnaś sprawdzić. Ja na pewno już nie zmienię kosmetyczki.
    • Gość: jolkaaa Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.09, 20:01
      Kosmetyczka się chowa przy hirudoterapii. Zobacz sama
      www.hirudomed.pl
      • Gość: małgosia Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: 213.192.64.* 04.02.09, 00:01
        Gabinet IGA na Jaśkowej Dolinie. B.dobra, doświadczona kosmetyczka.
        • Gość: b.klientka Jadzi P Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: 213.192.120.* 04.05.10, 00:07
          Dobra - to Pani Jadwiga P. była kiedyś...........
          Odkąd zaczęła pić robi dziwne rzeczy a zdarza się, że nie kontroluje tego co
          robi klientkom. Omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo można wyjść
          nieźle oszpeconym-wiem coś o tym:((
    • Gość: kosmetolog Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.tcz.vectranet.pl 16.10.09, 10:30
      jeśli jest Pani nadal zainteresowana usługami kosmetycznymi to polecam gabinet
      kosmetyczny Gracja we Wrzeszczu. Jest miło i profesjonalnie. Telefon do Pani
      kosmetolog 501304565
    • Gość: aga Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chello.pl 22.04.10, 21:54
      polecam Salon urody Diamond przy płocie zielonego rynku w Gdańsku na
      przymorzu, tel i mail napewno da sie znaleźć po nazwie przez google
      • Gość: daria Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chello.pl 24.07.10, 09:51
        salon Diamond
        tel 511 387 655
        a to strona salonu:

www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl
      • Gość: felicity Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 17:24
        polecam kosmetyczkę z falowca na obrońców
    • Gość: Ania Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chello.pl 28.07.10, 21:22
      Gdańsk Przymorze Vanilla Beauty
      • Gość: Gosia Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.nat0.sta.nsm.pl 30.08.10, 22:40
        ja polecam gorąco pania Malwine z Looksus'u na ujescisku. Kosmetolog, doradzi i
        co wazne nie naciaga na dodatkowe koszta! Pełen profesjonalizm
      • Gość: Gabrysia Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.users.attu.pl 15.08.11, 17:59
        Ja też chodzę do Vanilli, uwielbiam ten salon.
    • Gość: idnolB Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chello.pl 31.08.10, 21:43
      Studio Allure! REWELACJA! Gdańsk Brzeźno
    • Gość: Ola Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: 109.243.42.* 14.10.10, 12:55
      Polecam Salon www.urodasalon.com.pl w Gdańsku
    • Gość: Gosia Re: tez dowiedziałam się o niej z forum. świetna IP: 46.112.125.* 28.11.10, 15:52
      Bardzo dobra kosmetyczka pracowała w Dworze Oliwskim, taka ładna w kreconych włosach, teraz otworzyla swoj gabinet na Lastadii w Głównym. Już nie chodze do niej bo wyleczyła mi trądzik. Wpisz nature Gdańsk powinno wyskoczyć. Ma świetne ceny!
      • Gość: Bogna Re: tez dowiedziałam się o niej z forum. świetna IP: 62.61.54.* 06.12.10, 15:39
        Czy zna ktoś salon kosmetyczny Alloa na Osowej w Gdańsku ? Istnieje chyba od niedawna bo nie ma dużo opinii w necie. A wystawili akurat jakieś kupony 50%zniżkowe na klubznizek.pl/szczegoly/5/29+z%C5%82+za+kupon+o+warto%C5%9Bci+60+z%C5%82+na+pe%C5%82en+zakres+zabieg%C3%B3w+piel%C4%99gnacji+twarzy+%2B+masa%C5%BC+twarzy+gratis%21 nie znałam wcześniej tej strony..
    • Gość: Emi Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 15:50
      Hej we wrzeszczu polecam Panią Dominike I Magde.

Wrzeszcz
      podam dane jak chcesz to napisz.

Pozdrowionka
      emi-emilka@wp.pl
    • Gość: osowianka Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: 188.46.66.* 08.03.11, 18:55
      W dzisiejszych czasach praktycznie na każdym osiedlu jest kilka salonów kosmetycznych, niestety nie wiele z nich jest godnych polecenia. Ja osobiście, co prawda od nie dawna, ale jestem stałą klientką Centrum Urody w Gdańsku Osowie i szczerze mogę go polecić.
      Mam problem z trądzikiem i kosmetyki ( chyba Danne o ile dobrze pamiętam :) ) na których tam pracują naprawdę działają. Telefonu nie pamiętam ale znajdują się na ul.Galaktycznej nie daleko obwodnicy trójmiasta. W google na pewno gdzieś będą.

pozdrawiam
    • Gość: Anna Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 18:53
      Witam wszystkie panie, nie jestem dobra w rozpisywaniu sie nad dobrodziejstwami poniewaz kazdy ma prawo do wlasnej oceny i opini. Jednak szczerze moge polecic Studio Urody "Maria Galland" znajdujace sie w Osowie. Niesamowite miejsce. Wszystkie szukajace panie zachecam do wyprobowania.
    • Gość: Jolanta Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.ip.jarsat.pl 10.04.11, 20:02
      Polecam salon Estetica na oruni. www.gabinetestetica.pl Miałam straszne problemy z tradzikiem i zostalam wyleczona bez zadnych lekow (same zabiegi). I co rowniez wazne pani nie jest po kursach tylko po 5 letnich studiach magisterskich. Wiem o czym mowie bo to nie jest moj pierwszy gabinet
    • maja_sara Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? 11.04.11, 00:08
      A ja polecam gabinet we Wrzeszczu na Słowackiego:

www.kosmetyka.entro.pl/
    • Gość: gość Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 20:25
      polecam salon
      www.wyspasalon.pl
      niestety to Przymorze ale
      profesjonalne podejście do
      klienta i przystępne ceny
    • Gość: Halina Re: ja polecam Panią Lucynkę z Lastadii IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 21:56
      Myśle, że sama powinnaś sprawdzić. Ja na pewno już nie zmienię kosmetyczki.
    • Gość: Ela Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? nature IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 16:32
      Wydaje mi się, że nature studio kosmetyczka w Gdańsku albo La Grace i to jest Sopocie.
      W nature robią rewelacyjne zabiegi na twarz, bardzo dobre efekty.
    • justyna834 Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? 21.10.11, 19:14
      a ja polecam Pania Anię ze Świata Zdrowia i Urody na Zaspie na Leszczyskich, konkurencyjne ceny, super profesjonalistka znająca sie na swojej pracy. Oczyszczalam twarz 2 tyg temu koszt 80zł, mezoterapia 120zł
    • Gość: Ela Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: 153.19.95.* 14.11.11, 11:11
      Polecam Panią Annę z Orunii Górnej, niskie ceny a jakość naprawdę dobra. Ma świetne kosmetyki
    • eat-glitter Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? 06.01.12, 20:25
      Szukam salonu kosmetycznego z niezbyt drogą depilacją bikini/brazylijską, najlepiej do 50zł we Wrzeszczu i okolicach
      • Gość: Capaj Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.vc.shawcable.net 27.01.12, 00:05
        A po co brazylijska przewciez ,moze byc sowiecka!!!!!!-Capaj-Kacap-
        • Gość: Kosmetyk Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.vc.shawcable.net 01.02.12, 17:56
          Znam metode,ktora stosuje klientkom od lat na morde nakladam duza warstwe gliny z woda i zalet pare,morda wyczyszczona,odmlodzona plus osobista gliniana maska......to super pracuje,polecam.....Gliniak.....
    • Gość: ryba Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.rev.pro-internet.pl 03.03.12, 16:46
      W Śródmieściu polecam Salon Nature, mam paskudna trądzikową i tłustą cerę a wyleczyli mi ją szybciej niż dermatolog. Bardzo miło i niedrogo, ja z czystym sumieniem polecam!
      • catt40 Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? 11.07.12, 19:40
        dzięki Ci wielkie! zasugerowałam się twoją opinią i poszłam do tego Nature Studio bo mam po drodze z pracy. Jestem pod duzym wrażeniem, ogólnie jest bardzo miło i klimatycznie. Chyba mam taka samą cerę jak Ty i mnie też pomogły zabiegi. Korzystałam tez z depilacji-mega delikatnie i bez ropnych wyprysków! Już jestem stałą klientką.
    • Gość: Dorota Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? IP: *.chelmnet.pl 05.06.12, 18:30
      Naprawde szczerze polecam Panią Renate z gabinetu Magia Urody, to jest na morenie na ul.Marusażówny 2. Od lat do niej chodzę i jestem bardzo zadowolona. Wie co robi i robi to profesjonalnie. Chodzę do niej też na mezoterapię igłową, za jeden zabieg kasuje tylko 200zł, naprawde najtaniej w trójmieście.
    • catch222 W Gdansku nie ma profesjonalnych kosmetyczek... 29.10.12, 10:46
      Najblizsza jest w Gdyni na Swietojanskiej...
    • patrykkk007 Strzyżenie męskie tragedia 18.07.15, 17:15
      Nie wiem jak usługi kosmetycznie, ale strzyżenie męskie to tragedia.
      Starsza pani nie potrafi wycieniować boków i zostawia na głowie garnek, z każdej strony innej długości, góra postrzępiona nożyczkami również kompletnie nierówno.
      Za całą przyjemność 40 zł.
      Nie polecam.
    • kubaa8986 Re: dobra kosmetyczka - gdzie w Gdańsku? 27.05.19, 14:00
      Może nie w Gdańsku ale w Gdyni jest o tyle świetna kosmetyczka że warto się przejechać :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka