ewcialinka 07.08.07, 17:44 albo jakies inne metody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzata9 Re: Ile kosztuje laserowe wybielanie zębów ? 07.08.07, 18:51 Jednorazowe żelem u stomatologa równy tysiąć - wczoraj pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble Re: Ile kosztuje laserowe wybielanie zębów ? 07.08.07, 18:52 generalnie wybielanie zębów nie jest zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia80 Re: Ile kosztuje laserowe wybielanie zębów ? 11.08.07, 11:28 Ja wybielałam 1,5 roku temu, płaciłam 260zł, ale wybielałam tylko górną szczękę,bo dolnej i tak nie widać mi jak się uśmiecham Dentysta zrobił mi odlew szczęki, potem dostałam silikonową nakładkę i na noc napełniałam ją żelem i nakładałm na zęby przez dwa tygodnie. Efekt rewelacyjny, zęby super bialuśkie. Mój dentysta powiedział, że to najmniej szkodliwa dla zębów metoda wybielania. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Ile kosztuje laserowe wybielanie zębów ? 12.08.07, 09:47 nawet zbyt dlugie mycie zebow szczoteczka elektryczna niszczy szkliwo, a co dopiero takie wybielanie. zadna metoda wybielania zebow nie jest nieszkodliwa-niszczy szkliwo przez co zeby szybciej sie beda psuly. kazdy dentysta chce zarobic wiec mowi, ze jakas tam metoda wybielania jest najmniej szkodliwa... Odpowiedz Link Zgłoś